|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1324 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1330 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1586 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1592 Sweet Sweet Sweet sweet sweet sweet little agony I don't know just where you've been But i'll take take take All that you have for me In sin Where are we going? And they all want you to change And they all want you to change And the sad sad sad All the sad faces drown In this town Where are we going? And they all want you to change Where are we going? And they all want you to change Where are we going? Sevimli Sevimli Sevimli sevimli sevimli küçük şiddetli heyecan Nerede kaldığını bilmiyorum Ama benim için sakladığın herşeyin Günah olduğunu anlıyorum anlıyorum anlıyorum Nereye gidiyoruz Ve hepsi senin değişmeni istiyorlar Ve üzgün üzgün üzgün yüzler boğuluyor bu şehirde Nereye gidiyoruz Ve hepsi senin değişmeni istiyorlar Nereye gidiyoruz Ve hepsi senin değişmeni istiyorlar |
||
|
||
| Tonight, Tonight Time is never time at all You can never ever leave without leaving a piece of youth And our lives are forever changed We will never be the same The more you change the less you feel Believe, believe in me, believe Believe that life can change That youre not stuck in vain Were not the same, were different tonight Tonight, so bright Tonight And you know youre never sure But youre sure you could be right If you held yourself up to the light And the embers never fade in your city by the lake The place where you were born Believe, believe in me, believe Believe in the resolute urgency of now And if you believe theres not a chance tonight Tonight, so bright Tonight Well crucify the insincere tonight Well make things right, well feel it all tonight Well find a way to offer up the night tonight The indescribable moments of your life tonight The impossible is possible tonight Believe in me as i believe in you, tonight Bu gece, Bu gece Zaman hiçbir şekilde zaman değildir Sen asla gençliğinin bir parçasını bırakarak yaşayamazsın Bizim yaşamlarımız sonsuza kadar değiştirildi Biz asla aynı olmayacağız Hissettiklerin daha az değişir İnan, inan bana O yaşamı değiştirebileceğine inan İçinde saplantılı olmadığın. Aynı değiliz, bu gece farklıyız Bu gece, çok canlıyız Bu gece. Biliyorsun asla emin olmadığını Ama haklı olabilirdin Eğer kendini ışığa tutsaydın Közler asla sönmez senin gölünde Doğduğun yerde. İnan, inan bana Şimdi acelecisin kararında Eğer bu gece bir şansın olmadığına inanırsan Bu gece çok umut vericiyiz. Bu gece istemeden istemeden çarmıha gereceğiz Hakedilenleri yapacağız, hepsini hissedeceğiz Teklif etmesi için bir yol bulacağız Bu gece senin yaşantının tanımlanamaz anları İmkansız bu gece olmayacak Benim sana inandığım gibi sende bana inan. |
||
|
||
| Bodies Cast the pearls aside, of a simple life of need Come into my life forever The crumbled cities stand as known Of the sights you have been shown Of the hurt you call your own Love is suicide The empty bodies stand at rest Casualties of their own flesh Afflicted by their dispossession But no bodies ever knew Nobodys No bodies felt like you Nobodys Love is suicide Now we drive the night, to the ironies of peace You can't help deny forever The tragedies reside in you The secret sights hide in you The lonely nights divide you in two All my blisters now revealed In the darkness of my dreams In the spaces in between us But no bodies ever knew Nobodys No bodies felt like you Nobodys Love is suicide ------------------------------------------------------------------ Bedenler İncilerini bir tarafa savur, basit bir ihtiyaç yaşamının Sonsuza dek hayatıma gir Ufalanmış şehirleri ayaktalar bilindiği gibi Gösterildiğin manzaraların Senin olduğunu söylediğin acının Aşk intihardır Boş vücutlar dinginler Kendi etlerinin kurbanları Sahipsizliklerinden başları belaya girdi Ama asla hiçbir vücut bilmedi Hiçkimseler Hiçbir vücut senin gibi hissetmedi Hiçkimseler Aşk intihardır Şimdi geceyi sürüyoruz. barış ironilerine Sonsuza kadar inkar etmekten vazgeçemezsin Trajediler içinde yaşıyor Gizli manzaralar içinde saklanıyor Yalnız geceler seni ikiye bölüyor Tüm kabarcıklarım şimdi ortaya çıktı Düşlerimin karanlığında Aramızdaki uzaklıklarda Ama asla hiçbir vücut bilmedi Hiçkimseler Hiçbir vücut senin gibi hissetmedi Hiçkimseler Aşk intihardır |
||
|
||
| Tarantula I don’t want to fight Every single night Everything i want is in your light. You and me go there To places i don’t know to care The spoils of all i got were left to scrounge. Don’t let me say this, But you’re no worse than me, It’s crazy. We all are real, if real ever was, it’s just because We all feel, feel we’ve had enough, I’m real, ‘cause someone gave us sound. I wanna be there when you’re happy I wanna love you when you’re sad. Can’t stand the morning rain Get out and take your place then Can’t stand the blazing sun Then close your eyes you’ll see The angel die. I don’t want to be Anything for these A million watts of sound can’t compare. Come along you’ll see the world The pulse ripples, the crowd unfurls The current starts to flow and they are on. Oh it’s a white hot soul they want, Sinful. You’re real, if real ever was, it’s just because We all are real, every living soul Yes i’m real, ‘cause someone gave us sound. Don’t break the oath I want to love you when you’re happy, Don’t break this oath I want to be there when you’re sad, Please bring the pouring rain. Beyond real, as real as any ghost, It’s easy now, I’m real, in every living soul God gave us. Can’t stand the blazing sun Can’t stand the morning rain Get out and take your place again. I don’t want to be alone I don’t want to be alone I don’t want to be alone Alone. If it’s a white hot soul they want It’s a black heart they’ll get. ----------------------------------------------------------------- Tarantula Kavga etmek istemiyorum Her gece İstediğim her şey senin gözlerinde Sen ve ben geri gidiyoruz Bilmediğim ve umursamadığım yerlere Sahip olduğum yağmalara kırıntı haline geldi Bunu söylememe izin verme ama sen benden kötü değilsin Çılgınca bu Biz gerçeğiz, eğer gerçek diye bir şey varsa, ve çünkü Biz gerçeğiz onlar bizde yeteri kadar var sanıyorlar Biz gerçeğiz çünkü birileri bizden vazgeçti Sen mutluyken orada olmak istiyorum Sen üzgünken sevmek istiyorum seni Dayanamıyor musun sabah yağmuruna? Dışarı çık, ben senin yerini alırım o zaman Alev alev güneşe dayanamıyor musun? Kapa gözlerini o zaman, göreceksin Melek tozunu Olmak istemiyorum İnanılan bir şey Milyonlarca watt'lık ses kıyaslanamaz bile bununla Gel benimle, dünyayı göreceksin Nabız dalgalarını kalabalığın fora olduğunu Akım başlıyor ve sen de üzerindesin Beyaz sıcak soul müziği istiyorlar Şarkı söylemek için Bozma bu yemini Mutluyken sevmek istiyorum seni Bozma bu yemini Orada olmak istiyorum sen üzgünken Bardaktan boşanan yağmur karesini dondurmak Biz gerçeğiz, bir hayalet kadar Çok kolay artık Biz gerçeğiz, her yaşayan ruhta Ah, bilmiyorlar mı ki Dayanamıyor musun sabah yağmuruna? Dışarı çık, ben senin yerini alırım o zaman Yalnız olmak istemiyorum Ah, yalnız olmak istemiyorum Hiç yalnız olmak istemiyorum Eğer istedikleri beyaz sıcak soul müziğiyse Kara bir yürek bulacaklar |
||