|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1324 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1330 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1586 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1592 Register or Login Belki gözleriniz dolar, belki ağlarsınız sözlerinide okudukça bir yandan dinlerken.. Özel olarak hazırladığım Blood Brothers şarkısı ve sözleri içinde.. HaiL&KiLL Brothers! |
||
|
||
| sen mi söylüyosun ?? nasıl yani bişey anlamadım | ||
|
||
| az daha aç şunu dark gothic ? =) | ||
|
||
| Kardeşlerim, Ben söylemiyorum keşke söyleyebilsem ehehe =) Manowar'n Blood Brothers şarkısı. Şarkı sözlerinide ekledim böyle bir paylaşımda bulunmamın sebebi ise aslında konu açmıştım önceden kimse oralı olmamıştı şimdi burada açık ve net. (Hani siteye sırf download için gelen dangalaklarda görsün ve bilsin diye.) ki içlerinde Manowar'u aşşağılayanlarda vardır öğrensinler diye. Manowar savaş, balyoz, kavga ve dövüşten başka hiçbirşey bilmiyor diyenlere CEVAP'TIR. Harbiden o biçimde bir şarkısıdır hala dinliyorum hala dinliyorum...
|
||
|
||
| haaaaa tamam öyleyse yarın kesin indirir bakarım sağolasın kardeş iyigeceler herkeslerede |
||
|
||
İyi geceler kardeşim rica.
|
||
|
||
| Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın RULEZZZ
|
||
|
||
Hadi buda benden olsun.. Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın
|
||
|
||
baterist mhpliymiş diyolar Urfa ülkü ocaklarına kayıtlı dyolar bilmiyorum artık
|
||
|
||
Scott Columbus... ![]() yorum yok =))) |
||
|
||
Manowar savaş, balyoz, kavga ve dövüşten başka hiçbirşey bilmiyor diyenlere CEVAP'TIR. Manowar'ın 100 parçası varsa 99'u savaş dövüş balta kan'la ilgilidir. 1 tane falan çıkar işte böyle içinden sonra grup öyle değil diye örnek gösterirsiniz. Ha sevilmez mi Manowar sevilir, hatta fanı olunur. |
||
|
||
Manowar savaş, balyoz, kavga ve dövüşten başka hiçbirşey bilmiyor diyenlere CEVAP'TIR. Manowar'ın 100 parçası varsa 99'u savaş dövüş balta kan'la ilgilidir. 1 tane falan çıkar işte böyle içinden sonra grup öyle değil diye örnek gösterirsiniz. Ha sevilmez mi Manowar sevilir, hatta fanı olunur. Adamlar Heavy Metal'in mücadelesini veriyorlar.. Bahsedilen savaş dövüş vb şeyler kısmen bununla ilgilidir. Tek şarkı çıkar belki ama oda TAM ÇIKAR görüldüğü gibi. |
||
|
||
| yerim savaşını =) eric'i kan tutuyormuş öyle diyorlar. (yorumsuz) | ||
|
||
yerim savaşını =) eric'i kan tutuyormuş öyle diyorlar. (yorumsuz) Manowar ikinici albümleri olan Into Glory Ride'ın kontratını kendi kanlarıyla imzalamıştır. Ötesi yok
|
||
|
||
| çok mu iyi bişey yapmış da şimdi bunu söylüyorsun şimdi. ben müziğinin hastasıyımdır manowar'ın yıllardır dinlerim ama lyric konusuna gelirsek sadece blood kill battle gibi kelimelerle şarkı üreten bir grubun herhangi bir parçasının tuğba ekinci'nin condom şarkısından bile farkı yoktur. | ||
|
||
çok mu iyi bişey yapmış da şimdi bunu söylüyorsun şimdi. ben müziğinin hastasıyımdır manowar'ın yıllardır dinlerim ama lyric konusuna gelirsek sadece blood kill battle gibi kelimelerle şarkı üreten bir grubun herhangi bir parçasının tuğba ekinci'nin condom şarkısından bile farkı yoktur. Eric'i kan tutuyormuş diye belirttin ona cevaben söyledim bende. Ne alaka ya, arada dev müzik farkı var tuğba ekinci kim oluyormuş? Adamlar Metal müziğin mücadelesi adına böyle yapıyorlar. Man of War = Savaş adamı. Heavy Metal savaşı adına birşey bu. Boşuna demiyor adamlar diğerleri çalar biz öldürürüz diye. |
||
|
||
| Ekşi sözlük yorumları: hayatlarinda askerlik yapmayip barbarliktan bahseden adamlardan kuruludur.. 20 ya$ ustu olup da grubu hergun dinleyen adam pek bulunmaz. # kendilerini metal'in tek savunucusu ve tek metal grubu sanan ilginc bi grup.. gaz parcalari bulunmakta hakketten, ama o sozler ne oyle.. ayrica bilmem kac desibel'e ulastiklari icin guinness rekorlar kitabina giren grup.. kanımca sex, metal, sword, master, lord, fly, blood, dragon, fire gibi kelimelerden oluşan bir word databasei olan, ve şarkı yaparken bu kelimelerden rastgele seçip oraya buraya koyan grup. eric adams: coi be? joey de maio: buyur eriğim. ea : olm ingilterede deli satmışız lan. jdm : hadi yae hadi o zaman albüm yapalım hail to england 5 sene sonra... ea: coi jdm: buyur hacım? ea: olm almanya'da da satmaya başlamışız hadi yaw dur şu şarkının miksajı da bitiyodu... araya katalım "and cörmani höeeeyyyy..." 6 yıl sonra... ea: lan coi jdm : buyur kanka. ea: olm bütün ülkelere heyl meyl dedik avrupada mı yaşıycaz la götümüzün kılları aklaştı bea. ben derim yeni bi albüm yapalım bu seferde amerika delidir, kızılderili candır falan diyelim nedersin hacım? jdm: oldu mına koyim nolcak zati yaş kemale ermiş... yanlız hocam çok açık vermeyelim be dünya falanda diyelimde bari dşğer elemanlarda dellenmesin... (bkz: warriors of the world) şarkı sözleri sword, magic, power, fight, wind, king gibi kelimeleri ihtiva eden bir kelime havuzundan sözcükleri random olarak seçen bir bilgisayar programı tarafından yazılan grup. ancak program eskimeye başladı artık king of kings gibi buglar çıkmaya başladı. farklı bir alemdir manowar. bu grubu vücut geliştirme esnasında dinleyince, insan kendini conan zannedebiliyor ve salonda elleri havaya kaldırıp "voriyıırs of dı vörld!!" diye bağırmak istiyor. metal müziğin deli cevat'ı olma yolunda emin adımlarla ilerleyen grup. |
||
|
||
Ekşi sözlük yorumları: hayatlarinda askerlik yapmayip barbarliktan bahseden adamlardan kuruludur.. 20 ya$ ustu olup da grubu hergun dinleyen adam pek bulunmaz. # kendilerini metal'in tek savunucusu ve tek metal grubu sanan ilginc bi grup.. gaz parcalari bulunmakta hakketten, ama o sozler ne oyle.. ayrica bilmem kac desibel'e ulastiklari icin guinness rekorlar kitabina giren grup.. kanımca sex, metal, sword, master, lord, fly, blood, dragon, fire gibi kelimelerden oluşan bir word databasei olan, ve şarkı yaparken bu kelimelerden rastgele seçip oraya buraya koyan grup. eric adams: coi be? joey de maio: buyur eriğim. ea : olm ingilterede deli satmışız lan. jdm : hadi yae hadi o zaman albüm yapalım hail to england 5 sene sonra... ea: coi jdm: buyur hacım? ea: olm almanya'da da satmaya başlamışız hadi yaw dur şu şarkının miksajı da bitiyodu... araya katalım "and cörmani höeeeyyyy..." 6 yıl sonra... ea: lan coi jdm : buyur kanka. ea: olm bütün ülkelere heyl meyl dedik avrupada mı yaşıycaz la ...ümüzün kılları aklaştı bea. ben derim yeni bi albüm yapalım bu seferde amerika delidir, kızılderili candır falan diyelim nedersin hacım? jdm: oldu mına koyim nolcak zati yaş kemale ermiş... yanlız hocam çok açık vermeyelim be dünya falanda diyelimde bari dşğer elemanlarda dellenmesin... (bkz: warriors of the world) şarkı sözleri sword, magic, power, fight, wind, king gibi kelimeleri ihtiva eden bir kelime havuzundan sözcükleri random olarak seçen bir bilgisayar programı tarafından yazılan grup. ancak program eskimeye başladı artık king of kings gibi buglar çıkmaya başladı. farklı bir alemdir manowar. bu grubu vücut geliştirme esnasında dinleyince, insan kendini conan zannedebiliyor ve salonda elleri havaya kaldırıp "voriyıırs of dı vörld!!" diye bağırmak istiyor. metal müziğin deli cevat'ı olma yolunda emin adımlarla ilerleyen grup. Ekşi sözlükteki insanlar herşeyi söyler zaten onlar iyiyede, kötüyede bir laf uydurup yazarlar. Kaldıki umrumda değiller.. Dünyada en çok fan ı olan grup MANOWAR'dır denilir öyledirde düşüncem. Bu kadar insan bu grubu seviyor ve dinliyor. Ve bir o kadarıda sevmiyor sanırım. Adamlar hikayeleri çok geniş.. Çelik at'lar (Harley motorlar), kızlar, siyah deri giyinmek, uzun saçlar, biralar vb şeyleri yakıştırmışlar kendine ama yakışmıyorda değil yani. Joey Demaio bass gitardan motorsiklet gibi ses çıkartıyor (ekşi'de buda yazar, öylede.), tren kornası, vapur, gemi kornası gibi çalıyor. Karl içinde aynısı geçerli.. Bir At'ın kişlemesi gibi çalıyor gitarı.. Attıkları solo'lar çok can yakıcıdır (!) İlaç kullanmadan vocal'lik yapıyorlar direk gırtlaktan bağırıyorlar.. Bir çok grup gibi ilaç kullanıpta çığlık atmıyorlar! Sanat'tır bunlar emektir müziğin kendisidir. ÖTESİ YOK! |
||
|
||
| Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Bak bir de senin için ne yazmışlar. erkeğin gücünü ve gururunu kainatın merkezine koyan böyle bir grubu, herhangi bir dişi birey neden sever veyahut dinler ezelden beri merak eder dururum. |
||
|
||
Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Bak bir de senin için ne yazmışlar. erkeğin gücünü ve gururunu kainatın merkezine koyan böyle bir grubu, herhangi bir dişi birey neden sever veyahut dinler ezelden beri merak eder dururum. Evet hacı onları kullanıcaksın nerde punk emo hatun var, onlara gerekeni aha bunlar ile yapıcaksın hey allahım ya. Hiç inandırıcı değil böyle şeyler arkadan etiket olduğu bes belli. Az öncede belirttiğim gibi Fanı olduğu topluluk kadar, sevmeyen toplulukta var. Herkes herşeyi yapar önemsemiyorum böyle şeyleri. Sende kalkıp senin için diye konuşma ayrıca. Manowar Türk düşmanı söylentilerinide fena cevaplamıştı ELİNDE TÜRK BAYRAĞI İLE. başka söze gerek yok. Artık tartışmayalım dostum istersen ? DIE FOR METAL [ * ]
|
||