|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Direc-t bir kaza sonucu 1997'de kuruldu. Arabayı bir direğe bindirdikten sonra çaldıkları parçalar İngilizce ve Türkçe olduğu için "ortada" bir isim koydular. 2000 sonunda Alex gruba girdi. 2001 Roxy Müzik yarışmasında birinci oldular. 2002 Alternatif Festival'de David Byrne, Pulp, Sneaker Pimps ve Carl Cox'un altında çaldılar. 2002 H2000 demo sahnede çaldılar. 2003 H2000’de ana sahne aldılar. 2003 yılında On-Air'le anlaşan grup Deniz Yılmaz (Kurban) prodüktörlüğünde kaydettikleri albümü 2003 Mayıs'ında bitirdi ve 2004 Haziran'ın da raflarda yerini alan "Rus Kozmonotları" isimli albümlerinde 10 Türkçe bir İngilizce besteleri var. Dur Sakın Konuşma, Hasret ve Ama Sen Varsın’a birer klip çektiler. Özellikle albüme isim veren Ama Sen Varsın’a çektikleri animasyon klip çok ilgi gördü. 2004’de grup Dream Tv'de canlı yayınlanan Rock İstanbul festivalinde de ana sahnede çaldı. 2004 Temmuz ayında Direc-t Slovakya'da Pohoda Açıkhava Festivalinde çalan ilk Türk grubu oldu. 2004 Yedi Kule Zindanları'nda Güney Asya depremzedeleri yararına yapılan konserde yer aldılar. 2005 Fanta Gençlik Festivali'nde toplam 17 şehirde konser verdiler. 2005 RockIstanbul Festivalinde ana sahnede çaldılar. Grup Rock müziğinin kalbi olan Roxy, Line, Kemancı, Life Bar, Bronx, Gitar Bar, Vox, Yeni Melek Gösteri Merkezi, Stüdyo Live, İzmir Ooze Bar, Ankara Saklıkent, Ankara Bar Fly, Eskişehir Doors ve bir çok üniversitenin gençlik festivalinde sahne aldılar. Aynı zamanda Alman Lisesi, Ereğli Anadolu Lisesi gibi bir çok lisede de sahne aldılar. Grubun ikinci albümü "Olympos" tüm müzik marketlerde yerini aldı. Rus Kozmonotları - 2004 YAPIM: Stüdyo On Air PRODÜKTÖR: Deniz Yılmaz şarkı adı Dur sakın konuşma Başa dönebilir miyiz? Ama sen varsın Senle veya sensiz Hasret Wooden love Didem Uğrunda yandım Ama hepsi yalan Niye gittin? Ben yine Olympos - 2005 yapım ׀ On Air prodüktör ׀ Naim Korudağ şarkı adı Olympos Rambo Pembe Elbise Yaratık Ama Aşkım Yok Sıra Sıra Selviler Git Derya Hayat Obsequious Birileri Durun Dedi (Bonus) Register or Login |
||
|
||
| müziği bana uygun değil birde çok basit geliyor | ||
|
||
müziği bana uygun değil birde çok basit geliyor ewt daha çok eğlenmek için dinlenilen bir grup zardanadama çok benzetiyorum ben
|
||
|
||
| komik grup =) | ||
|
||
| ya grup isminin meyda gelişi bile komedii yaa eğlenceli bir grup eğlendirmyi seviolarr bilgenin sesii de çok cırtlak olabiliooo yaa |
||
|
||
| bunların sarkılarını dınlerken sankı yabacı rap dınlıyosun hıc bısey anlasılmıyo yanı dınlemenın bı mantıgı yok |
||
|
||
hasret isimli şarkıları hoşuma gidiyo sadece ve uzun bi süredir albümleri yok!!
|
||
|
||
| bence çok komik bir grup aslında şarkı yapmaları gerekirken komedi yapıyorlar | ||
|
||
Aynen ![]() bence çok komik bir grup aslında şarkı yapmaları gerekirken komedi yapıyorlar
|
||
|
||
| Birkaç şarkılarını beğendiğim eğlenceli bir grup. Tv performansları güzel. |
||
|
||
| cok cingilli gurup | ||
|
||
bu gruba bayılıyorum çok eylenceli müzikleri var bence çokk iyiler kıpır kıpırlar
|
||
|
||
güsel bi grup ama her zamn dinliemio insan
|
||
|
||
| güzel grup ya ben beğeniyorum | ||
|
||
| hasret ve ama aşkım yok şarkılarını dnledim beğendm çok ilgnç bence insanın canı bi anda direct dnlemek isteyeblio en azından benim öyle oluya ama oturupta sürekli dinliyceim bi grup deil | ||
|
||
| konserlerı cok guzel eglencelı oluyomus ben hıc gıtmedım ama ole dıolar bıde youtube da ızlemıstım nırvana nın 2 sarkısını ustuste calmıslar o yuzden de tuttugum bı gruptur | ||
|
||
| dinlediğim zaman bana keyif veren,eğlenceli bir grup şarkılarıyla bütün. | ||
|
||
| hasreti beğenerek dinliorus ama diğer şarkıları o kadarda güzel diil.. | ||
|
||
bilge kösebalan'ın sesi çok ince ya ilk dinlediğimde direc-t i vokalistin bayan olduğunu sanmıştım biyografilerini okuyunca anlamıştım bide matrak bir grup sıcaklar bu yöndende seviyorum
|
||
|
||
| çok eğlence veriyor bu grup ama gerçekten güzeller eğleniyorum dinlerken çünkü bir de sözleri ilgi çekici replikleri de hoş | ||
|
||
| Alışamadığım bir grup, sevemedim. | ||
|
||
ya zaten geleceği olan gruplardan değil gelip geçici gruplar bunlar önce bir çıkış yaparlar o çıkış unutulur daha sonra başka bir şarkıyla die..ama köklü olcak yer yapcak gruplarda böle olmaz..şarkı bir diğeri gelince unutulmaz vs.. çok kalitelide sayılmazlar..
|
||
|
||
bu gruba bayılıyorum çok eylenceli müzikleri var bence çokk iyiler kıpır kıpırlar ![]()
|
||
|
||
| Direc-T Pembe Elbise Register or Login adresinden izleyebilirsiniz. |
||