|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Banaa terss ama gördüğümde slm weirriim ama arkads olamamm hayatta |
||
|
||
| blmm benje gayet normal bişe.bana öle gelio. ama nasıl bi şekilde ayrıldığına bağlı birasda dimeee
|
||
|
||
| farketmez nası olursa olsun sonuçta bişiler yaşanmış güzel yada kötü onu başkasıyla görmek bile çıldırtır |
||
|
||
| farketmes olurmu yhaa..seni aldatarak ayrılmışsanıs haladaaa konuşursanıss almas beahh. ama benm fikrim yane |
||
|
||
| yaaa baq orasını düşünmedim güzel bi yere değindin aldatmışsada cehennmin dipine kadar yolu var |
||
|
||
ohh bee haklı çıktım ![]() allaım korusun aldatılmk ıykkk |
||
|
||
| aynenn sevgilisi olanları allah korusun | ||
|
||
|
||
|
||
sabı subyan muhabbetı gelısın bıraz ya
|
||
|
||
aahahah ahhaha subyan diio saygılı ol kız ![]() börk!!!!!!!!! |
||
|
||
| Neler yaşandığına, nasıl ayrılındığına çok bağlı "arkadaş kalabilmek eski sevgiliyle".. Ben hiçbir eski sevgilimle arkadaş değilim, sevgilime saygısızlık olur diye düşünüyorum çünkü.. Ve ben de onun da eski sevgilisiyle arkadaş olmasını istemem aynı şekilde.. Ha arada yolda gördüğüm ve merhabalaştığım bi eski sevgili durumum var tabi.. Ama o kadar.. Babamın hastalığında yanımda olabilmeyi başarmıştı ilişkimiz bitmesine rağmen.. Bir çeşit minnet-saygı karışımı bi olay yani.. | ||
|
||
| ASLA OLAMAZ BÖLE BİŞİ | ||
|
||
| hiçbir şey hissetmiyosam rahat kalırım,hissetsem de konuşurum belki.ilişkiye bağlı.sınırları olur heralde o arkadaşlığın ama kesinlikle olmaz da bişi yok | ||
|
||
iiiiiiiişşşşşş ne dediiiiiiiii Sölicem symbolice hauhuahuhahuha hiçbir şey hissetmiyosam rahat kalırım,hissetsem de konuşurum belki.ilişkiye bağlı.sınırları olur heralde o arkadaşlığın ama kesinlikle olmaz da bişi yok
|
||
|
||
| ayrılma durumuna ve eski sevgiline bağlı..ama bn arkadaş kalmaya çalışırım.. genelde erkeklere göre bu olay biras terss.. |
||
|
||
| ne arkadaşlığı 2 gün önce yatmışsın sonra kızın suratına nasıl bakacan bu arada admin benle bi sorunun mu var varsa bende ona göre davranıyım | ||
|
||
çok zor
|
||
|
||
| feci bi şekilde kavgayla yrıldıgım sevgilimle hala konusuorum ve arkadasız lanet bi durum......... | ||
|
||
| tııhh | ||
|
||
| de geth yha | ||
|
||
bana uygun bişey değil
![]() |
||
|
||
ya işte daa önce de sölenmiş.. nası ayrıldıına bağlı... ben şahsen şu an öle bi durum yaşıyorum.. feci bi şekilde ayrıldysam ben asla arkadaş kalamam we de sewiosam.. bi de şu war o deil de başka birini sewiom ama ark kalmak zorundayııımm
![]() |
||
|
||
ben denedim de olmuyor
|
||
|
||
| olabılır ama cok kasıyo ınsanı ya heran eskı mevzulardan bısey acılcak dıe olmuyo yanı | ||
|
||
| eski sevgilmle arky kalam olmaz yanı yanlsı olur bize ters düser onunla yasadıklaırm onla konustuklaırm her an hatıralarını hatırlaım onun icn buda ban acı verebilir onun icn pek mantıklı gelmimiyor banna | ||
|
||
| gayet doğal bi durum ilişki yürümüyo diye niye tamamen hayatımdan çıkarim ki | ||
|
||
ben olmaya çalıştım ama olmuo yaa durmadan laf sokmalar falan pek olmuo her baktığında eskiyi hatırlıon
|
||
|
||
yaa boşveeer konşsam noolcak konşmasan noolcak banane bee ayrılmışsam daha konşmanın anlamı ne yani.Hala seviyosan da salla bi kafayı yap bi headbang kendine gel hemen
|
||
|
||
ya iğrenç bi durum ya var bende öle bikaç tane sinir bozucu ya
|
||
|
||
arkadaşa ihtiyacım olsa neden sevgili olıyımkı istemez kalsın
|
||
|
||
çok saçma...![]()
|
||
|
||
| zor bişi olsa gerek... | ||
|
||
| biraz zor o kdar güzel anılar ve en sonundaki kötü anı(ayrılık) varken biraz zor bence | ||
|
||
| Yalan o ya | ||
|
||
| çok saçma selamlaşablrm belkii kötü bitmediyse ama o kadar........... | ||
|
||
ya hikaye o arkadaş ayakları..insan arkadaş kaldıgı biriyle öpüşürmü beaaa
|
||
|
||
bom b.k bi durum kesinlikle katılıyorum.... |
||
|
||
öyle bişi yapmam yanlış ve saçma geliyo...
|
||
|
||
| sewgilim olsun gene yaw ne arkadaşı bi sürü arkadaşım war zaten | ||
|
||
olamas bence.birkez denedim arkadas kaldım basaramadım yeniden barıştım sonuç:gene kavga gene ayrılık arkadaslık tam bi sacmalıkkkkk
|
||
|
||
| saçmalıktan ibarettir. | ||
|
||
| yok öle bişi olmaz olamaz!!!! | ||
|
||
aradan 1 - 1.5 yıl kadar geçince oluyo
|
||
|
||
| denedim olmuyor yeniden başlama çabalarına dönüşüyor bitmiş geçmiş zaten insan görmek bile istemiyor | ||
|
||
nedense benimle arkadaş kalınmıyor direkt tekrar sevgili moduna dönüşüyor sonra yine tüymek zorunda kalıyorum
|
||
|
||
yhaa herkess eski sevgilisylee mutlaka küs kalır aamaa bence çoq saçma bişi sonuçta onunla çıkmadan önce
|
||
|
||
eski sevgili tamamen bir antlaşmayı bozmuş düşman gibidir.derhal taaruza geçip onun kalaleri feth edilmeli en yakın müttefikleri çıkmak gerekir.böylece düşmanı koskacaman bir yanlızlığa iten bir emperyalist güç haline gelirsiniz (ne anlatıysam ben )
|
||
|
||
eski sevgiliyle arkadaş kalmak cok kötü bişi yahuu
|
||
|
||
| BANA GÖRE TERS BİRAZDA SAÇMALIK | ||
|
||