TURKROCKER.com FORUM - ÜLKENİN EN GÜNCEL ROCK-METAL SİTESİ (Arsiv Ana sayfa) => Türk Rock Müzik

Konu: Pin-up

Sayfa: [ 1 ]

Rockium 09.04.2007 13:19:40

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595
Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez.
Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın

Pin-up, hirsli, hizli ve sert dört genç hanim olan Ilgin Itir, Aysegül Esen, Ezgi Özkan ve Özlem Gündogmus tarafindan 2003 yilinin Subat ayinda kuruldu. Önceleri amatör bir üniversite grubu olma niteligindeki Pin-up, takip eden aylarda Taksim, Kadiköy gibi semtlerdeki publarda sahne almaya basladikça adini genis kitlelere duyurdu. Grubun tüm üyeleri müzikal geçmislere ve egitimlere sahip olup, daha önce de çesitli projelerde yer almislardir. Yas ortalamasi 23 olan Pin-up, Türk rock müzigindeki kadin müzisyen eksikligini doldurmak amaciyla genç dinleycilere yönelip, öncelikli olarak underground tarzlara egildi. Basta Park Orman 'da düzenlenen ve Ingiliz topluluk Placebo'nun sahne aldigi dünyaca ünlü müzik ve dans festivali Creamfields'ta ve rock müzigin devi Uriah Heep'in sahne aldigi Rock N Harley Festivali'nde kendi besteleriyle dinleyicileriyle bulusan Pin-up, ardindan pek çok festival, üniversite senligi, parti, bar programi ve organizasyonda yer aldi. Son olarak 2006'da Ilgin Itir ile yollarini ayiran Pin-up, yeni sezonda vokalde Ayse Ertugrul, gitarda Aysegül Esen, bas gitarda Ezgi Özkan ve davulda Özlem Gündogmus'tan olusan kadrosuyla, sevenlerine kendi sarkilariyla hitap edecekleri bir çalisma içine girdi.

Şarkı;

-Ben 1 Sen 0
-Kırıcanmı Belimi

Grubun İnternet Sitesi;

Register or Login
www.pinupband.com

Myspace Adresi;

Register or Login
www.myspace.com/pinupband

Admin Notu: 4 Bayandan oluşan Grup ''Ben 1 Sen 0 '' adlı şarkıları ile iyi bir çekirdek dinleyici oluşturdu. Myspace Adreslerinden Şarkılarını Dinleyebilirsiniz.

byrocker 06.11.2007 10:33:41
yha peki bu sarkıları nası download edebilirimmm !!!!!!!!!!!!!!!!! bi bilgi werirmisin???

radikalrock 06.12.2007 14:03:01
kircanmi belimi parcasini bir kac gun dinleyerek gecirdim tek sorunum keske biraz daha uzun olsaydi di...harika bazen gercekten sertlesip anaaa dedirten bir grup....album edinmek arkadaslar bana pmle ulasirsa yardim edebilrim sadece iki parcalari var ...duyurula... konu dışı

drunkenmunky_uraz 02.02.2008 04:18:06
kircanmi belimi parcasini bir kac gun dinleyerek gecirdim tek sorunum keske biraz daha uzun olsaydi di...harika bazen gercekten sertlesip anaaa dedirten bir grup....album edinmek arkadaslar bana pmle ulasirsa yardim edebilrim sadece iki parcalari var ...duyurula... konu dışı

abi o ben bir sen 0 parçası müthiş yha buradan çıkan en ii gruplardan biri abim tanıo bide bunnarı    kral2
ama güseller...

irem 03.02.2008 00:42:25
ben hiç beğenmiyorum  Undecided
hiç de dinlemedim doğru düzgün
zaten bayanları dinlemem Grin

seçici 04.02.2008 06:24:53
nefret ediyorum.

whisperr 20.04.2008 13:23:38

kırcanmı beLimi sarkısı var dier parçasını isdiorm Yardmcı oLnn Ltfn!!  Smiley

kbrock 09.05.2008 01:43:13

kırcanmı beLimi sarkısı var dier parçasını isdiorm Yardmcı oLnn Ltfn!!  Smiley

cok da gusel deil dogrusunu solemek gerekirse...

Sayfa: [ 1 ]