|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
bu adama bayılırım ya ,
|
||
|
||
bööööööööö
|
||
|
||
bööööööööö ![]() hem sevmiyorsun hem koyuyorsun,çok ilginçsin ya
|
||
|
||
bööööööööö ![]() hem sevmiyorsun hem koyuyorsun,çok ilginçsin ya
|
||
|
||
ben genelde koyarım görev gereği bööööööööö ![]() hem sevmiyorsun hem koyuyorsun,çok ilginçsin ya |
||
|
||
| Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın coook seksi ![]() Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
evet ya baya sexy bu adam
|
||
|
||
çok çekiciii aşık oluyorum galiba
|
||
|
||
nikah şaidi lazımmı
|
||
|
||
çok çekiciii aşık oluyorum galiba ![]() ben aşıgım ona zaten
|
||
|
||
çok sefiorm yaaa ama aşık diiim
|
||
|
||
Yorumsuz
|
||
|
||
Nefret ettiğim kişiliklerden gereksiz insan Utanmadan Alice Cooper a laf atmış ulan sen yokken vardılar be maymun eee tabi albüm çıkıyor POPcu gibi reklam yapacak
|
||
|
||
bence kendi dalında güzel müzik yapıyor
|
||
|
||
| hayran olduğum bir insan son nokta yav. TÜRKÇE ye DİKKAT EDELİM...
|
||
|
||
insanmı bu ya. tanrının yarattığı vücudu ne hale getirmis
|
||
|
||
| baya uraş vermiş insanlıktan çıkmak için fiziksel olarak..... kişilini bilemeyiz | ||
|
||
| şuraya bak yaa palyaçoları dinliyoruz.Bide Türklerden çıksa şunun gibi müzik yapan bee | ||
|
||
| resimler için sağol | ||
|
||
bence makyajı süper yaaaaa tarzıda öyle ![]() |
||
|
||
| dırstım amanin booowwwww ::zirla bi de o dier resmler ne abi yaa sexi falan pffff
|
||
|
||
harbi ben de tırsıyorum bu adamdan yaa
|
||
|
||
| Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
| Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
| Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
| Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
| Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
| Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın ![]() ![]() Yemini bozdum ne yaparsa yapsın o benim tek aşkım
|
||
|
||
| Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
![]() Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
![]() Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
![]() Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
Bittiğim resim ![]() Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın ![]()
|
||
|
||
| Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
| resimler için saol | ||
|
||
Ne demek
|
||
|
||
||
|
||
||
|
||
||
|
||
||
|
||
| Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın ![]() |
||
|
||
||
|
||
||
|
||
bittiğim resim demişsin yukarda.. neyine bitiyosun anlamış değilim
|
||
|
||
||
|
||
||
|
||
bittiğim resim demişsin yukarda.. neyine bitiyosun anlamış değilim içtenliğine olabilir sesine olabilir sesindeki o duygu yoğunluğuna olabilir acısına olabilir o acıyı çok iyi yorumlayarak güzel şarkılar yapmasına olabilir
|
||
|
||
iyide resimden bahsediyosun orda ayrıca saint klibini unutmayalım orda gayet içten evet
|
||
|
||
iyide resimden bahsediyosun orda ayrıca saint klibini unutmayalım orda gayet içten evet saint klibi evet bir kısmına bakabildiğim klip orda pisliğin içine kendini bırakmış bir adam vardı yok olmak ister gibi hali vardı çamura bırakmış adeta batmak isteyen bir adam
![]() |
||
|
||
| neyine bayıldım bu resmin dersem gerçekle sanal arası bir resim siyah ve beyaz bu kadar iyi yansır sanırım dudak bölgesinde takılmadan söylüyorum bunu. Gözlerindeki mavilik de cabası.Çok güzel bir resim yüüzndeki beyazlıktan gözlerindeki maviliğe ve siyahlığın gözalıcılığı sanırım bu kadar yeterli olmuştur. | ||
|
||
| çok içiyosun bu günlerde | ||
|
||
| şarkılarını beğeniyorum ama biraz abartılı buluyorumm | ||
|
||
bu adama bayılırım ya , nedense bende nefret edrm
|
||
|
||
| edin o sizin sorununuz ben bu adamı seviyorum herzamanda sevdiğim insanları müdafaa ederim. | ||
|
||
| Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
||
|
||
| Oturup uzun uzun yazı yazmaayı isterdim bu konu hakkında fakat tamamen anlaşılacağından şüpheliyim. Kimseyi bu adamı sevmek zorunda değil kimseye de sevdirmek de niyetinde değilim. Ama biraz inceleyin diyorum. Hayatını inceleyin. Müzik yapıyor evet bunu da çok iyi yapıyor yaşadıklarını çok iyi müziğe yansıtıyor. Bir insanı yargılarken onun yerine koyup onun açısından bakın diyorum. Anlayabileceğinizi de sanmıyorum gerçi. Benim gördüğüm patolojik bir vakanın tüm yaşadığı pisliğe rağmen müzikle hayata tutunmaya çalışmasından öte birşey değildir. Kadınlıkla erkeklik arasında sıkışıp kalmış, kendinden ve herkesten nefretini öfkesini dahası acısını çok iyi yansıtıyor. Aklıma geldikçe Marilyn Manson hakkında birşeyler yazacağım amacım savunmak değil objektif olmaktır. |
||
|
||
| Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Bu resimde çok doğal çıkmış makyaj yapmadığı için çok beğendim Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||