|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 NeFReT ETTikLeRiM *kendim *yaşıyan ölüler *iki şarkı örenip kendini metalciyim diye tabir eden özentiler *kızları etkilemek şirin görünmeye çalışan aptallar *rap,pop,punk *ölmek isteyipte ölmeyenler(ölmek istiyen ölür) *damalı herşey *ünlü biri sırf yakışıklı yada güzel diye tapan salaklar *homolar,fahişeler,bisexuller,lezbiyenler *tikkyler bok kafalılar *kendini ewrenin en muhtesem yaratığı sanıp havaya giren ucubeler *modaya uyan insanlar *gerizekalı turk dizileri ve magazin programları *gerizekalı turk dizileri ve magazin programlarını izleyen angutlar *ortamda öne çıkmak için kıçını yırtan şizofrenler *ailem *kendini farklı olduuna inandıranlar *herşeyde "neden ben" diye özel olduunu sanıp tanrıya isyan eden eşekler[herkezin sorunları var] |
||
|
||
| kendim | ||
|
||
| *ölmek isteyipte ölmeyenler= kowada olabilir ağzına kadar doldur soora içinde amuda kalk ölmessen de boynun kırılır ![]() ewet(ölmek istiyen ölür) ![]() |
||
|
||
| az kaldı zaten dur bakalım siyanür ağrısız sızısız daha iyi bi yöntem | ||
|
||
| kendim ölmek isteyipte ölmeyenler(ölmek istiyen ölür) |
||
|
||
| beşiktaş admin eski kız arkadaşım özlem tekin teoman polisler |
||
|
||
NeFReT ETTikLeRiM *kendim *yaşıyan ölüler *iki şarkı örenip kendini metalciyim diye tabir eden özentiler *kızları etkilemek şirin görünmeye çalışan aptallar *rap,pop,punk *ölmek isteyipte ölmeyenler(ölmek istiyen ölür) *damalı herşey *ünlü biri sırf yakışıklı yada güzel diye tapan salaklar *homolar,fahişeler,bisexuller,lezbiyenler *tikkyler bok kafalılar *kendini ewrenin en muhtesem yaratığı sanıp havaya giren ucubeler *modaya uyan insanlar *gerizekalı turk dizileri ve magazin programları *gerizekalı turk dizileri ve magazin programlarını izleyen angutlar *ortamda öne çıkmak için kıçını yırtan şizofrenler *ailem *kendini farklı olduuna inandıranlar *herşeyde "neden ben" diye özel olduunu sanıp tanrıya isyan eden eşekler[herkezin sorunları var] kimya öğretmenim,okul müdürü,rockcıyım deyipte pop dinleyenler çoğaltılabilir... bidee kendim |
||
|
||
| damalı herşey | ||
|
||
| mavi | ||
|
||
| fenerbahçeden ve maviden nefret eden herkesten | ||
|
||
fenerbahçeden ve maviden nefret eden herkesten fenerbahceden nefret etmeyenlerden
|
||
|
||
| -bana ilk önce arkadaşlık yapıpta sonra beni sırtımdan vuranlardan -okuldan -TUĞBA HOCADAN -fenerbahçe'den -pop müzikten -arabeskten -halk oyunlarından -şımarıklardan -sınıfta bana özenmeye çalışan kızlardan |
||
|
||
| kendını bılmıs zanneden ukala ınsanlardan vede tabıkı fb den | ||
|
||
| -pembeden - avril in yeni aptal modası pembe kaplp içindki aptal kurukafadan -biillboard un ...gibi giyinmek köşesinden ingilizcemin çok berbat olmasından-ingilzce telefuzlarımın berbat olmasından -ingilizce bi kelimeyi yazarken genelde hata yapmamdan -bi b*k bilmeyipde biliyomuş gibi yapanlardan -bi konuda hiç bi b*k bilmeyipde o konuda bilen biri konuşduğu zaman gerzek kişiliğin ahaha snki çok biliyoda ahaha diyerek bilmem neelerinden gülüp alay geçmelerinde - sınıfdaki bi kızdan |
||
|
||
| insan kendınden korkabılır ama neden nefret eder onu bılmıyorum | ||
|
||
| KENDİNDEN NEFRET EDENLERDEN NEFRET EDİYORUMM | ||
|
||
KENDİNDEN NEFRET EDENLERDEN NEFRET EDİYORUMM mantıklı bence ınsan kendınden nefret edıosa ne dıe yasıo ıntıhar edın herkesın olmeye hakkı var kımse engellıyemez sızı
|
||
|
||
| fenerbahce ve rap | ||
|
||
eski köye yeni adet getirenlerden
|
||
|
||
| Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Vicdani red isteyen ve çürük raporuna şükredip başka bişeylerin olmadığına duacı olacaklarına vatan hainliği yapan adilerden nefret ediyorum! |
||
|
||
| aQuraium | ||
|
||
| Gaylerden | ||
|
||
| GS BJK VE TUM TAKIMLARDAN FB MUFC NUFC CELTIC HARICINDE HAA BIDE LEEDS UNITED VE PORTEKIZ TAKIMLARINDAN APTAL APTAL RAP DINLEYENLER ORASINI BURASINI OYNATANLAR GOTHIC IM BEN DIYIP HIC BI S.KIM OLMAYNALAR BNM ALTDA YAZDIIM GIBI YOLDA GORDUU KEDIYEE VURUPTA BN SATANIM DIENLER BATI OZENTILERINDEN DINDARLARIN HAKLARININ ELINDEN ALINMASINA CHPDEN DSPDEN ISCI PARTISINDEN DEHAPDAN ONDAN SUNDAN KURTLERDEN AMA SADECE INSAN OLAN KURTLERDN TURKIYE SINIRLARI ICINDE BIZIM BAYRAMIZI BENIMSEMEYEN KURTLERDEN |
||
|
||
| placebo | ||
|
||
| FB den nefret edenlerden ayrıca kısıtlanmaktan nefret ediorummmm :S | ||
|
||
| haaa bi de hepsi den ..... ııyk... aşk sakızıymış pööh :S | ||
|
||
bişiylerden nefret etmekten
|
||
|
||
FeBe placebo envanence(nası yazılıyorsa artık) anlamsız popçulardan kendini rocker ilan eden fakat alakası olmayan şeylerden
|
||
|
||
| FeBe placebo envanence(nası yazılıyorsa artık) anlamsız popçulardan kendini rocker ilan eden fakat alakası olmayan şeylerden bnm yaziyi okudunmu SIYAH GIYMEKLE GOTHIC falan orayi okuyun AYrica senn le sadece fb konusunda ayriliryoz placebo gurubmu onlarin hepsi seyirciye oynuo varmi metallica gibi gurub
![]() |
||
|
||
| Herkesten. | ||
|
||
Nefret ettikleri şeyleri sıralayanlardan
|
||
|
||
| hic susmayanlardan | ||
|
||
| boş boğazlı dişilerden | ||
|
||
Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Vicdani red isteyen ve çürük raporuna şükredip başka bişeylerin olmadığına duacı olacaklarına vatan hainliği yapan adilerden nefret ediyorum! emmim koparttirmis |
||
|
||
| ne? Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Vicdani red isteyen ve çürük raporuna şükredip başka bişeylerin olmadığına duacı olacaklarına vatan hainliği yapan adilerden nefret ediyorum! emmim koparttirmis |
||
|
||
usteki user
|
||
|
||
| Kendini bişey zannedenler... | ||
|
||
ailemden
|
||
|
||
ailemden yazık..
![]() |
||
|
||
| neden | ||
|
||
| bin umutçular | ||
|
||
neden Nedeni ne peki ?
|
||
|
||
| .... | ||
|
||
bişeyler çalma derken müzik aletlerinden bahsettim
|
||
|
||
| akepe aq >:7 | ||
|
||
akepe aq >:7 haklısın
|
||
|
||
nedeni: Bunları sadece kendinin yaşadığını düşünüyosan yanılıyosun
hergün her dakka kavga etmeleri ( anne-baba devamlı sinirli olma bnm mutlu olduğumda mutlu olmamamı istemesi okulda olan veya herhangi yerlerde olan önemli olan benim içn büyük şeyler olan şeylerde beni küçük düşürmeleri devamlı kıyafetlerime karışmaları sürekli kızmaları ablamın hayatını banada yaşatmaya çalışmaları okumamı istememeleri neymiş bnden bi b.k olmazmış bişeyler çalmama kızmaları sürekli dinlediğim şeyleri bu ne biçim müzik böle müzikleri dinlemiyceksin diye konuşmaları mısın misin gibi istek sözcükleri yerine bunu yap bunu işle bunu çöz gibi emi verici sözcükler kullanmaları yeterli değilmi sence |
||
|
||
| tabikide tek ben değilim ama benim için bunlar bi neden | ||
|
||
tabikide tek ben değilim ama benim için bunlar bi neden Benim için de aynıları hatta daha fazlası
|
||
|
||
Gerekli gereksiz her kelimenin içine bolca s,c,h,q,w serpiştirenler. Avril, Amy Lee bir de bunu buldum ne kadar doğru bilmiyorum ama çok güzel bence Register or Login |
||
|
||
son dönemlerde artan anti atatürk kişilerden
|
||
|
||
| ailem ogretmenlerim | ||
|
||
| yaşadıklarını sürelkli içine atarsan bi gün patlar yani anlayışlı olmak gerekir.. | ||
|
||
| herkese disardan bakinca basit gorunur cozulemeyen problemler aile ici anlasmazliklar ve bunun gibi daha bi suru sey | ||
|
||
annem, babam, akrabalarım, siyah giyinen herkesi satanist sanan aptallar, rap bozmaları, aslında cogu insandan nefret ederim
|
||
|
||
NeFReT ETTikLeRiM *kendim *yaşıyan ölüler *iki şarkı örenip kendini metalciyim diye tabir eden özentiler *kızları etkilemek şirin görünmeye çalışan aptallar *rap,pop,punk *ölmek isteyipte ölmeyenler(ölmek istiyen ölür) *damalı herşey *ünlü biri sırf yakışıklı yada güzel diye tapan salaklar *homolar,fahişeler,bisexuller,lezbiyenler *tikkyler ... kafalılar *kendini ewrenin en muhtesem yaratığı sanıp havaya giren ucubeler *modaya uyan insanlar *gerizekalı turk dizileri ve magazin programları *gerizekalı turk dizileri ve magazin programlarını izleyen angutlar *ortamda öne çıkmak için kıçını yırtan şizofrenler *ailem *kendini farklı olduuna inandıranlar *herşeyde "neden ben" diye özel olduunu sanıp tanrıya isyan eden eşekler[herkezin sorunları var] kimya öğretmenim,okul müdürü,rockcıyım deyipte pop dinleyenler çoğaltılabilir... bidee kendim +insanların siyah giyinipte rockçıyım demelerine sinir oluyorum |
||
|
||
| siyah giymeden, saçını gözünü siyaha boyamadan rockçı olunamayacağını savunanlardan. kendinden nefret ettiğini söylemeyi bisey zannedenler. rapçiler. , ..... | ||
|
||
| linkin park tan nefret edenlerden nefret ediorum :@ | ||
|
||
beyaz converse li tikky lerden,benim iyi bildiğim bişeyi çok biliyomuş gibi bana anlatanlardan,punk rock çıyım diye etrafta dolaşanlar ama hiç punk rock la alakası olmayanlardan (çünkü punk bir yaşam tarzıdır etrafta punk çı gibi dolaşan bir sürü kişi var ve gerçek hayatta punk la alakaları yok),rap ve rap çilerden,rap çiyim diyipte converse giyenlerden çünkü rap çiler converse giymezler rock çılar giyer genelde,sorunları olduğunu herkese anlatanlardan (neden anlatırlar anlamam bırakta içinde kalsın o ailen ve senin aranda) ve okulda beni kıskananlardan zuhahahaha
|
||
|
||
| siyasetten |
||
|
||
| Ahmet Türk'ten | ||
|
||
| gerizekalı bi boku anlammayan insanlar... |
||
|
||
| kuyruğumun kesilmesi hayko cepkin midir ne dir o ayakkabı no su 43 üstü olan hatunlar mikro ekonomi nezle olmak |
||
|
||
| MÜŞTERİYE DEĞER VERMEYEN Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın 'DAN |
||
|
||
sr2c
|
||
|
||
| 1-Soad gereksizi 2-Marilyn Manson gereksizi 3-Hayko Cepkin gereksizi ... |
||
|
||
| -yakışıklı olduğunu düşünen abaza varlılar -kendi bi bok sanan aptal kızlar -bilmişlik taslayan hocalar -laf atan kıro mallar -en önemliside eteklerini görünmeyecek kadar kısa katlayan okul .....ları
|
||
|
||
| merveden | ||
|
||
| Geometri. | ||
|
||
1-Soad gereksizi 4-tarih2-Marilyn Manson gereksizi 3-Hayko Cepkin gereksizi ... 5-avril |
||