|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 pis insanlar çok geniş insanlar sorumsuz insanlar anlayışı kıt insanlar düşüncesiz insanlar hem cahil hem ukela insanlar yobaz ve geri kafalı insanlar |
||
|
||
| ukela yazacak kadar cahil insanlar | ||
|
||
kendimden, kendimden,kendimden
|
||
|
||
| ukala insanlardan birde her lafa atlayanlardan | ||
|
||
kızları etkilemek şirin görünmeye çalışan aptallar - iki şarkı örenip kendini metalciyim diye tabir eden özentiler- and kendini bi b*k sananlar bu bnm kendı nefret ettiğim
|
||
|
||
Travestilerden
|
||
|
||
| çok bilmiş olanlardan , reklama ihtiyac duyanlardaN , küçük dağları ben yarattım havası içersinde olanlardaN , çok çabuk ortamına göre kabuk değiştirebilen sürüngen yavşaklardan , atıp tutanlardan , çıkar arkadaslıklarından yada bu sevgilide olabilir.. ve diğerleri | ||
|
||
odundan
|
||
|
||
| msn iletisine yokum yazmayın yazanlar (yoksan ne diye yaziim veya yoksan ne diye msn açık veya işim varsa yaziim gelince oku) | ||
|
||
saçlarımın yeni renginden
|
||
|
||
onu işletirken telefonu yüzümüze kapatmasından
|
||
|
||
| canımı sıkan herşeyden ve herkesten | ||
|
||
| yalandan dolandan,eski kız arkadaşlarımdan,menfaatçi tüm insanlardan,çıkar için yapamıyacak şeyi olmayanlardan,kişiliği oturmamış bi öyle bi böyle insanlardan,arkadan konuşup yüze gülen cinslerden nefret ediyorum | ||
|
||
lanet olası odundaan
|
||
|
||
| insanlardan |
||
|
||
| sevgili yapınca ortadan kaybolan arkadaş tiplemelerinden | ||
|
||
sevgili yapınca ortadan kaybolan arkadaş tiplemelerinden
|
||
|
||
dost görünüp kuyunu kazanlardan. bir kamyoncu atasözü derki ,serefsiz dostum olacagina delikanli dusmanim olsun
|
||
|
||
| işi düşünce arayıp soranlardan | ||
|
||
dost görünüp kuyunu kazanlardan. bir kamyoncu atasözü derki ,serefsiz dostum olacagina delikanli dusmanim olsun ![]() ![]() Hadi iyi geceler hepinize ben yattım.
|
||
|
||
işi düşünce arayıp soranlardan Ayakta alkışlıyorum seni.
|
||
|
||
| enayi yerine konulmaktan | ||
|
||
iyigeceler mahir
|
||
|
||
enayi yerine konulmaktan en gıcık olduğum şeydir. önce sesimi çıkartmam sonra patlarım bu gibi durumlarda
|
||
|
||
enayi yerine konulmaktan en gıcık olduğum şeydir. önce sesimi çıkartmam sonra patlarım bu gibi durumlarda ![]() |
||
|
||
| ona buna sataşan huzur kaçıranlardan yalakalardan hiçbir işe yaramadığı halde ötmesini çok iyi bilenlerden sadece konuşmak için konuşanlardan gereksiz tiplerden BOŞ insanlardan kafası basmayanlardan arıza çıkartmaya yer arayanlardan saldırganlıkla bişi elde etmeye çalışanlardan sadece ses çıkartmaktan öteye gidemeyenlerden
|
||
|
||
| abazalıkta sınır tanımayanlardan | ||
|
||
| yobazlar kendini müslüman sananlar cahilller okulda notları yalvararak düzelltirmeye çalışanlar sesi çok açık olan ezanlardan durduk yerde şaklabanlık yapanlardan | ||
|
||
| arkadaş dedigim insanların beni kullanmaya çalışmasından we sewgili kız arkadaşımın bana trip atmasından neret ediyorum... | ||
|
||
| sınıftaki arkimden(b....) | ||
|
||
| BEN | ||
|
||
BEN aynen bende kendimden nefret ediyorum
|
||
|
||
niye ki ?
|
||
|
||
| Telefon sapıklarından ve garip telefon numaralarından, bozuk atm makinalarından. | ||
|
||
| not için yalvarablardan,yakalık yapanlardan,iki yüzlülük yapanlardan,insanlara tepeden basan kendini beyenmişlerden | ||
|
||
| boşa konuşan geveze insanlardan nefret ediyorum | ||
|
||
| tesadüflerin hatırlatıcı unsur olması ilginç kafa karıştırıcı pes |
||
|
||
| çok bilmişlerden çok nefret ediyorum | ||
|
||
| kendi acıma ve vicdan azabı çekme duygusundan nefret ediyorum | ||
|
||
| güzel bir günün ardından basımın ağırmasından nefret ediyorum | ||
|
||
| Kibirli, kin duygusu besleyen insanlardan ! CEHENEMME GİDİN ! |
||
|
||
| ilaçlardan hastalıklardan |
||
|
||
NeFReT ETTikLeRiM *kendim *yaşıyan ölüler *iki şarkı örenip kendini metalciyim diye tabir eden özentiler *kızları etkilemek şirin görünmeye çalışan aptallar *rap,pop,punk *ölmek isteyipte ölmeyenler(ölmek istiyen ölür) *damalı herşey *ünlü biri sırf yakışıklı yada güzel diye tapan salaklar *homolar,fahişeler,bisexuller,lezbiyenler *tikkyler ... kafalılar *kendini ewrenin en muhtesem yaratığı sanıp havaya giren ucubeler *modaya uyan insanlar *gerizekalı turk dizileri ve magazin programları *gerizekalı turk dizileri ve magazin programlarını izleyen angutlar *ortamda öne çıkmak için kıçını yırtan şizofrenler *ailem *kendini farklı olduuna inandıranlar *herşeyde "neden ben" diye özel olduunu sanıp tanrıya isyan eden eşekler[herkezin sorunları var] *aptal fizikçi,kendini bişi zanneden geri kafalıı kızlarr ..... çoğaltılabilirr |
||
|
||
Rob Trujillo! (Metallica bassçısı)
|
||
|
||
| elektrik kesintisinden bilgisayarımın sonu oldu babamdan otlanıyorum işin yoksa anakart pilini sıfırla ramları çıkartıp yeniden tak
|
||
|
||
| gel- gitlerimden kaplumbağadan bazen farkım olmuyor bazen kim yaklaşsa hemen kabuğuma saklanıyorum bu ara yine çevremdekileri kırıyorum resmen itiyorum
|
||
|
||
| okuldan | ||
|
||
| Megadeth, Slayer ve Iron Maiden | ||
|
||
| domates çorbası - ketçap - sarımsak | ||
|
||
imam bayıldı-hünkar beğendi-patlıcan musakka
|
||
|
||
| sinsi, içten pazarlıklı, yüzsüz, küçük oyunların kahramanı küçük insanlardan nefret etmeye bile değmez aslında ![]() |
||
|
||
| Sırf hava olsun diye metallica' nın yeni albümünü kötüleyen zıbıklardan nefret ediyorum. | ||