|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın 2006 İlk albüm "The human race must be destroyed" Art dictator gruba basçı olarak geri döndü İzmir, Bursa, Eskişehir ve İstanbul'u kapsayan albüm tanıtım konserleri. 2005 Yeni kadro: T. Can - Vokal bas, L.F.Ersoy - gitar, S. Acar - Davul. Yeni provalar. Yeni parçalar. Sözler ve ilham aynı. Yeni konserler: 20 Nisan İTÜ İstanbul, 15 Mayıs Bronx İstanbul (Neoplast), 18 Haziran Bronx İstanbul (Your Kingdom Is Doomed, Cerebral Turbulency). Yeni site. İlk yurtdışı konseri: Bulgaristan Sofya'da Pungent Stench ile aynı sahnede... 2004 Hiçlik. 2003 Bir röportaj. Bir compilation cd. 2002 Bir kaç röportaj ve demo kritiği. 2001 Eski website açılır. 2000 İlk prova. İlk kadro: Tanju Can - vokal bas, Neo Nurcanlı - Gitar, Pedro Loco - davul. İlk konser: 5 Auğustos Kemancı Istanbul (Antisilence, Ascraeus, The Climb, Nefret, Silahsiz Kuvvet) İlk demo: "Leader". 3 parça. Sözler Bulgarca ve İngilizce. Hayalkırıklığı, nefret, öfke ve acı. Pedro Loco Almanya'ya gider. Sessizlik. ALBÜM; -THE HUMAN RACE MUST BE DESTROYED (2006) 1-Welcome To The Underground 2-Vechen 3-The Human Race Must Be Destroyed 4-Kill Your Television 5-We Believe In Our Gunz 6-All Women Are Death 7-Nation 31 8-Everest 9-Lost In Silent Prayer 10-Earthquake 11-Tired 12-Uçk Grubun İnternet Sitesi; Register or Login |
||
|
||
geçen yıl İTÜnün rock festivalinde izledim,sahnede baya hareketliler
|
||
|
||
| bnde karavanda albüm tanıtımlarını izledim iyidiler | ||
|
||
| Grup yakın bir tarihte EP yayınlayacak. | ||
|
||
UÇK Arnavut mu bunlar
|
||
|
||
| ewet arnavutlar bn öğle duydum yanlış bilmiyorsam ya geçen hafta idi yada önümüzdeki günlerde karavanda çıkacaklar |
||
|
||
eğer UÇK ise sonuna kadar destek
|
||
|
||
| adamlar yüxsexsese röprt.veriler demekki belirli bi kitleyi bulmuslar | ||
|
||
| Ben bulgar olarak biliyorum...summerrocks da izleyip hayran kaldıgım grup...Tanju abinin şu sözleri hala kulagımda''Buraya çadırlarını alıp s... gelenler s.ktirsin gitsinler biz burda bir kültürü yaşatmaya çalışıyoruz''...2006 da çıkan albümlerini dinledim ve sevdim ep'lerinide almam lazım... | ||
|
||
| Yarın caravanda 14 yıl partisi var.Yer alıcak gruplar: Uçk Grind Lover Drive Frost Gun Fire Frost gun Fire Grup 2006 Kasım'da Hakan(gitar) we Önder(bas) tarafından kuruldu.Daha sonra Ersin(davul) ve Çağatay'ın (vokal) gruba dahil olmasıyla Frost in Gunfire ortaya çıktı.Zamanla grupta eleman değişiklikleri yaşandı.Ersin'in gruptan ayrılmasından sonra Umur gruba dahil olarak grubun yeni davulcusu oldu.Ersin'in ayrılmasından 2 ay sonra da Önder yerini Emrah'a bıraktı we grubun yeni bas gitaristi Emrah olarak grup son halini aldı ve aktif hayatına dewam etmekte. Beste ve Cover çalışmalarıyla grubun repertuarı oluşmuş durumda.Ayrıca 28 Haziran'da üç parçadan oluşan demo kayıtlarını hayata geçirdiler. Buda myspace sayfaları buyrunhttp://www.myspace.com/frostingunfire gerçi eski parçaları kaldırılmış yerine yeni üç parça eklenmiş...Hardcore style dinlemek lazım parçalarını tehmin edebilirsiniz...
|
||
|
||
| UÇK sahne performansı olsun,albümleri,elemanları olsun süper bir grup.vokalleriyle realde görüşmüşlüğüm var baba adam harbi UÇK .. başarılarını beklediğimiz bir grup. | ||
|
||
Takıldığım stüdyo'ya geliyorlarmış ama bi türlü denk gelemedik tanımak istiyorum kendilerini.. Severiz
|
||
|
||
corruption u ayrı bi sevdim gayet güzel yapmışlar..hep destek tam destek
|
||