|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 saplantı olayları.... |
||
|
||
| eski erkek arkadasım! lanet olası hala herseyde karşıma cıkıyor
|
||
|
||
| Ezgi | ||
|
||
| köpeği deştiğim gün arkadasla ormanda karacaların arasında kaldığımız gün 2 sene önce dorocktaki yılbası gecesi '99 metallica konseri şahıs olarak unutamadığım amcam ve babaannem var ( toprakları bol olsun ) feuerengel konseride var ayrıca baska unutamadığım olaylarda var tabi ..
|
||
|
||
| 2002 yılında yaptığımız trafik kazası,ailecek ölümden dönmüştük 2000 yılı Taksim'de amcamlarla geçirdiğimiz yılbaşı |
||
|
||
| bana yapılan hiçbir pisliği ve lafı unutmam kinciyim | ||
|
||
eski sevgilimi ve sözlerini hala unutamıyorum...
|
||
|
||
| Çocukluğumda gittiğimiz tatili hiç unutamam acayip matrak geçmişti | ||
|
||
benim niye yok ya öyle unutamadım bişe =/ aslında war ya uzun bi ilişkim wardı onunla 1 gün geçirmiştik zorluklarla doluydu ogün çok güzeldi tmm ama o kız da bitti de hala akılda kalıyo demekki =/
|
||
|
||
bana yapılan hiçbir pisliği ve lafı unutmam kinciyim ehehe iyi ki +1 yapmak var
|
||
|
||
| lisedeki ilk aşkım lisedeki arkadaşımın unv. gelince bana aşık olduğunu anlaması ve şimdiki sevgilimin de lisede benim üst dönemimden olması |
||
|
||
| insanın en güzel huyudur unutmak, unutulmayacak hiçbir durum ve kişi yokmuş ve bunu zaman ne güzel gösterdi bana. Bugüne tarih atıcam be
|
||