|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Geçen sene ücretsiz olan Radar Live bu sene 29/06-02/07 tarihleri arasında Kilyos Solar Beach'de düzenlenecek .Festivalde yer alacak en dikkat çekici isimse Marilyn Manson. Marilyn Mansonla birlikte James,the rapture ve Dumanda festivalde yer alacak diğer isimler arasında... detaylı bilgileri Register or Login dan öğrenebilirsiniz... bu arada bilet fiyatları :3 günlük kombine:130 ytl(cumartesi,pazar,pazartesi) 4 günlük konaklamalı :155 ytlmiş
|
||
|
||
gidilir aslında kilyosta iyi bir yer sorun olmaz
|
||
|
||
3 günlük 130 YTL, sudan ucuzmuş ![]() Beleş yollardan olursa iyi olur olmadı gider Kilyos'da plajda Tabu oynar uzaktan sahne perfromansından gelen küçük sesleri dinleriz artık... |
||
|
||
| diğerler gruplar da iyi olsaydı o paraya gidilirdi. ama çoğu marilyn fanları olacağı için aslında çok.. para bulursam belki giderim
|
||
|
||
| manson gelio harika ya ordayım kesiinn | ||
|
||
| bende ciddi ciddi düşünüyorum rapture yi duyduktan sonra .... | ||
|
||
130 çok fazla Metallica gelse neyse
|
||
|
||
ya a.q biraz daha ucuz olamazmı yaa ama ne olursa olsun gitmeye çalışcam manson u bidaha görmek nasip olmaz kolay kolay geçen sene ne güzel ücretsizmiş
|
||
|
||
geçen senenin acısını çıkartıolar 130 ytl ile
|
||
|
||
ya bilmiyorum festivaller guzel olmuyor bence Marilyni getirdikleri icin üzüldüm
|
||
|
||
geçen senenin acısını çıkartıolar 130 ytl ile ![]() Geçen senekilerin hepsi ''Alternatif'' gruplardı.Hem adamlar içerideki yemek ve içeceklerden onca para kaldırdılar onlar için yeterli. ![]() Bu seneye gelirsek sağlam alternatifler var ''Ana sahne'' dedikleri yere çıkacakları zaten sevmiyorum,ama beleş bir yol olursa gideriz ordaki Nylon rock severler ile dalga geçer,Mons işareti yapar ''Rock Forever'' deriz... ![]() Bu arada Tükiye nin gururu ''Duman'' da o konserde var mı? Varmış,alın size Anket; -Radar Live Fest.de Duman Kim ile Aynı Sahneyi paylaşır? a)Mahsun Kırmızıgül b)İbrahim Tatlıses c)Özcan Deniz d)Serdar Ortaç e)Ajdar f)Kenan Doğulu |
||
|
||
ya bilmiyorum festivaller guzel olmuyor bence Marilyni getirdikleri icin üzüldüm ![]() aynen festival felaketini yaşadiğimiz için iyi bilirim bu arada duman da anca bunlara yakışır zaten...
|
||
|
||
| manson konserini tvden izlememe rağmen yinede çok eğlendim bu adam işini gerçekten iyi yapıyor helal olsun ona.. | ||
|
||
kesinlikle katılıyorum bende izledim
|
||
|
||
| evt tv den bile çok gzldi km bilir orası nasıldı. | ||