|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Register or Login Bu klibe ve şarkıya hastayım ben çakma michael jackson
|
||
|
||
Biri şu adamı üflesin yoksa kahrolcam
|
||
|
||
ahahaha maykılın ghost klibinin aynısını çekmeye çalışmış ezik.Ayrıca klip girişindeki açıklama da süper ya tabut mabut ayakları vardı bi ara oda çakma tipine veriyim ismail
|
||
|
||
| hasssss bi an bu ezikte mi gothic olmuş dedim ve kendimden bile tiksindim ığğğğğğğğğğğğğğğğğğ. | ||
|
||
| ezik işte napsın | ||
|
||
Thriller diye bi klibi vardı michael jackson'ın.Herif direk çakmasını yapmış
|
||
|
||
İsma-il İsma-ill deselermiş bari ![]() Orda ne diyo o öyle bana mınımınmını...( ![]() ![]() ?) yaparsın..bu ne demek ya Ulan Allah belanı versin senin ya bide bunun içinde yaptı bu parça demi 2 kat belanı versin...İğrenç ya
|
||
|
||
abi bide bunu televizyona çıkartıyorlar ya bide beyaz show a yazıklar olsun yaaa böle saçma sapan szöler böle saçma sapan müzik hayatımda görmedim yok böle bişi
|
||
|
||
| bu adam resmen abazadır ispatı şarkı sözleri |
||
|
||
| ya bn sevemedim gitti bu ismail i ya bide kendisini rockci ilan etmis ya tam tepem atti vallah... | ||
|
||
ya bn sevemedim gitti bu ismail i ya bide kendisini rockci ilan etmis ya tam tepem atti vallah... ne ara yapmış..?
|
||
|
||
ondan rockçı olursa benden de rock vokalist olur o kadar yani ![]() |
||