|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 gitar konusnda kim daha iyi diye bi soru sorulmaz.. çünkü bunların hepsi iyidir. virtüözdür, aşmıştır.. bu yüzden bu anketin amacı size en çok hitap edenleri oylamaktır aslında.. bence eric clapton.. not: hendrix i yazmadım.. çünkü o bir gitaristten öte.. |
||
|
||
| blackmore | ||
|
||
| steve vai derim jimi yok tu ve ayrıca onların arsında asım can gündüz ve yavuz çetinde olmalıydı gerçi onlar kadar olmasada ikiside çok iyiler |
||
|
||
| direk tartışmasız malmsteen diorum ben | ||
|
||
steve vai derim haklısın aslında sadece yabancı bir liste olmuş.. yerlilerden de baya sağlam adamlar var.. cem köksal, akın eldes, yavuz çetin..
jimi yok tu ve ayrıca onların arsında asım can gündüz ve yavuz çetinde olmalıydı gerçi onlar kadar olmasada ikiside çok iyiler |
||
|
||
Gururumuz ''CEM KÖKSAL'' Arkadaş her ne kadar Akın Eldes sevsede toplumumuzda CEM KÖKSAL seven insanlarada ihtiyaç var ![]() Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
van halen ı unutmuşız lan
|
||
|
||
jimmy page |
||
|
||
yngwie malmstein ![]() Seçenkeler arasında niye Richard Kruspe yok
|
||
|
||
kirk hammet olmalıydı...!
|
||
|
||
| CEM KÖKSAL | ||
|
||
| ben bu listeden satriani van hallen ve cem köksal diyorum. | ||
|
||
dimebag darrel neden yok ya
|
||
|
||
en iyi BİLLİE JOE ARMSTRONG ama burda yokk bu senin müzik bilginin ne kadar az ve saçma olduğunu gösterir..
![]() |
||
|
||
| BİLLİE JOE ARMSTRONGGGGGG....... TAMAM MIIII ; ) SEN BURDA HERKEZİN FİKRİNE SAYGI DUYMAK ZORUNDASIN |
||
|
||
| joe satriani slash cem köksal. Men Made Of Iron
|
||
|
||
| satrıanı ve yavuz cetın | ||
|
||
| axel rudi pell de aralarinda olmaliydi | ||
|
||
| şöyle bi düşündümde aslında bnm kralm ritcihe blackmore sanırım.. Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın tarzı direk bana hitap ediyo resmen Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez.Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
| Tom MORELLO'dan başkasını tanımam...Yerli olarakda Cem Köksal olabilir.. | ||
|
||
| oylamaya ne gerek var.hapsi ismini duyurmuş insanlar.hersi ayrı güzel. ayırt edemem | ||
|
||
| Paul Allender | ||
|
||
| jimmy page ve cem köksal | ||
|
||
| Steve Vai, Satriani ve köksal üçüde süper | ||
|
||
john frusciante(rhcp) ve omar rodriguez lopez(the mars volta) şu an bu aletin üstadlarıdır
|
||
|
||
JOHN PETRUCCİ nası oylamam yaw neyse sonuçta süper çalıyo adam
|
||
|
||
| Jimmy PAge |
||
|
||
bu arada jimi hendrixi bu gitaristlerin hepsinin üstünde bi yerde olduğu için almadığını düşünüyorum
|
||
|
||
| Siklarda olmadigina cok sasirdim. Yngwie Malmsteen =) |
||
|
||
Katılıyorum.. Malmsteen ve Hendrix olmalıydı.
|
||
|
||
Katılıyorum.. Malmsteen ve Hendrix olmalıydı. kesinlikle onlarda olmalıydı. Oyum Satriani ve Slash'e gitti
![]() |
||
|
||
Katılıyorum.. Malmsteen ve Hendrix olmalıydı. kesinlikle onlarda olmalıydı. Oyum Satriani ve Slash'e gitti![]()
|
||
|
||
James "Munky" Shaffer
|
||
|
||
| çoğunu beğeniyorum bu gitaristlerin ama benim favorim eric clapton olmuştur hep | ||