TURKROCKER.com FORUM - ÜLKENİN EN GÜNCEL ROCK-METAL SİTESİ (Arsiv Ana sayfa) => Tartışma

Konu: Ülkemizde PUNK Müzik

Sayfa: [ 1 ]

Rockium 13.04.2007 08:56:54

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595
Buyurun;

-Ülkemizde Punk Rock nereye gidiyor,bu akımın bu denli rağbet görmesinin nedenleri ne?

TARTIŞIN !

rebel 13.04.2007 11:16:58

Ülkemizde punk gittikçe özenti bilinçsiz sırf kendini göstermek, farklı olmak için çalışan kişiler tarafından dinleniliyor  Angry bundan çok rahatsızım keşke bu kadar popüler olmasaydı

sr2c 13.04.2007 11:22:30

Ülkemizde punk gittikçe özenti bilinçsiz sırf kendini göstermek, farklı olmak için çalışan kişiler tarafından dinleniliyor  Angry bundan çok rahatsızım keşke bu kadar popüler olmasaydı
kesinlikle katılıyorum artık punk yerine pop denilse tam yeridir.. özenti insanların uğrak noktası oldu..

RaMMs+eiN 13.04.2007 11:24:38

kesinlikle katılıyorum artık punk yerine pop denilse tam yeridir.. özenti insanların uğrak noktası oldu..

maalesef ya Sad

rebel 13.04.2007 11:28:32

Bi de olan punktan gerçekten anlayanlara oluyo punk dinliyorum diyince insanlar hemen o özentilerden olduğunu düşünüyo  Angry Sad

supertzar 13.04.2007 12:12:20
ya umarım yamulmuydur ama bu rock ve heavy metal müzik çılgınlıı sırasında onların virtüözlüğüne tepki olarak enstrüman çalmayı doğru düzgün beceremeyen insanlar tarafından çıkmıştı sanki..hatta iki albümden sonra bu elemanlar enstrüman çalmayı öğrendikleri için albümleri satmıyodu..hani burda demek istediğim bu işin başlangıcında bir bilinç yokmuş ki şimdi olsun..
-not: yorumlara müteakip yazdım yazıyı.. punkun son hali hakkında o kadar bihaberim ki hiç eleştirmeyin gitsin:D

Frau Schneider 14.04.2007 01:37:17

kesinlikle haklisin,alakasiz insanlar punk dinliyorum diye,üzerine geçirdikleri kareli pantolonlari ve converseleriyle ortalarda dolasiyorlar.Halbuki punk isyandir,otorite kabul etmemektir Wink

PlAcEbO_DuMaN 14.04.2007 02:11:45

kesinlikle haklisin,alakasiz insanlar punk dinliyorum diye,üzerine geçirdikleri kareli pantolonlari ve converseleriyle ortalarda dolasiyorlar.Halbuki punk isyandir,otorite kabul etmemektir Wink
dışarıda 10 kişiden 8 i kareli pantolon ve converse ya...ayrıca çok güzel bi noktaya parmak basmışın PUNK İSYANDIR OTORİTE KABUL ETMEMEKTİR  Cheesy Wink

16.04.2007 07:28:45
nefret etiyorum kareli pantolonlar wans lar conversler çok abartı abicim ya kimin ne olduğunu ayırt edemiorum adamların haysiyeti kalmadı. türkiyede aklıma ilk gelen replikas punk deince

TitanDemon 18.04.2007 05:33:07
14 15 yaşındaki bebeler piercing'lerle geziyo amacları ne karı kız tavlamakmı yoksa koca bulmak yosa cinsel tatminmi arıyo bunlar hepsi özenti hepsinin üzerlerinde kareli pantolonlar sorsan ne dinliyon "mor ve ötesi"

I ka barra haha 08.05.2007 02:48:47
yok

hard_rock 11.05.2007 09:43:06
punkçılar çok sevzek oluyolar ... bende arada bi punk dinlerim ama punkçı değilim ve hareketlerini çok yersiz buluryom ... ülkemizde punk müzik yapan grup var mı ya ??
haa amatör gruplar var kaygan zemin (( yaşları küçük ama iiler amotörler sonuçta .... ve  ukalalar ))
second (( mütavazılar ve amotör punkçıların idolleri ... şarkı sözlerini beyeniyorum ama müzikleri birbirine aşırı benziyo )))
ya bide her karali pantolon giyen punkçı değilki ... yada vans giyen.... isteyen istediğini giyer bence bütün rock dallarının tarzı güzel .... şu fırfırlı pembe kuru kafalı tiskinç şeyler hariç ....

sr2c 17.05.2007 04:38:12
14 15 yaşındaki bebeler piercing'lerle geziyo amacları ne karı kız tavlamakmı yoksa koca bulmak yosa cinsel tatminmi arıyo bunlar hepsi özenti hepsinin üzerlerinde kareli pantolonlar sorsan ne dinliyon "mor ve ötesi"
fark ettim ki bir zamanlar gömlek-kundura ayakkabı ile dolaşanlar şimdi punkçıyım diye geziniyor onlar gibi giyiniyor seninde dediğin gibi piyasa yakalama "özgür" yaşayan insanlarla vakit geçirme ve kendilerini tatmin etme duygusundan başka birşey değil bu yaptıkları

I ka barra haha 17.05.2007 07:32:49
ole bı seymı var turkıyede hıc haberım yok

23.05.2007 09:15:30
Türkiyede punk müzik yok denick kdr az işleniyo ve annamıorm artık punkın neyi işlediği dilde nasıl işlendiği ön planda her vans giyen punkım diyo.Artık punk sadce piercing takıp saçları boyatmaktan ibaret burda..Punk nedr sadece müzikmi..Hayr punk isyandır-karşı koyuştur ve bazı insanlar bunu nasıl baırarak dile getiriosa punk müzkle isyanı dile getrr..

fatih 27.05.2007 05:17:14
bizim mahallenin kürtleri bile sahte converse mor giysiler giyer oldu neymiş moda o zaman ülkemizde pun kmüzik yok bu kadar açık zaten bu işi yapan özenti bozmaları Grin

rebel 27.05.2007 10:39:58

Toplum olarak özentiyiz yaa bi arada rap çok yaygındı herkes zincir takıp bol pantolon giyiyodu falan şimdi modası geçti pek kalmdı öle tipler punk ı da unutsalar da kurtulsak özentilerden

sr2c 27.05.2007 11:19:51

Toplum olarak özentiyiz yaa bi arada rap çok yaygındı herkes zincir takıp bol pantolon giyiyodu falan şimdi modası geçti pek kalmdı öle tipler punk ı da unutsalar da kurtulsak özentilerden
tek isteğim o...bu yüzden harbi rock dinleyende güme gidiyor :S

bittersweet 15.10.2007 11:44:05
3 senedir punk dinliorum dinliyorum ama artk artık insanlara punk dinliorum dmek  dinliyorum demek bile istemiorum  istemiyorum. Özenti gözüyle bakıolarbakıyorlar ve rock meselesinde de bence ben rockerım dien bi diyen bir insana kimleri dinliosn dinliyorsun  sorusu sorulduğu zmanzaman  ilk yanıtı metallica oluosa oluyorsa o kişinin özenti oldunu olduğunu  anlamak lazım (maalesf böle ii malesef böyle iyi gruplar bile artık herkesin dilinde yerlerde sürünüosürünüyor). çewremde punk ım dien   Çevremde punkım diyen ve green day e iğrenç bir grup diyen bir sürü insan var ne yazık ki Angry Angry

vıcık 16.10.2007 09:44:28
bizim mahallenin kürtleri bile sahte converse mor giysiler giyer oldu neymiş moda

aynen yaa  Angry

mubishh 19.10.2007 10:00:25
Arkadaşlar benden sadece bi bir tavsiye! msnde Msnde ''ne dinliyorum'' özelligini özelliğini  kapalı tutun! sevdiginizSevdiğiniz  sanatcılarınsanatçıların  t-shirtlerini giymeyin! mp3 Mp3 çalarınızı herkesin eline vermeyin! (ki kaliteli müzikler ragbet görüp değer yitirmesin) giyimi abartıp,kendinizi delik deşik etmeyin! converse,vans vs. giyin ama kendiniz üstünü karalamayın! yol verin onlara bi doyuncaya kadar abartıp rahatlasınlar! nereye kadar!muhahahahhahah...
Not: Ünlem işaretlerinden sonra cümle başlangıcındaki kelimenin ilk harfi büyük yazılır(Bunu ilköğretimde öğretiyor).

deliptores 07.04.2008 14:24:25
arkadaşlar kadıkoy Kadıköy rexın onunde bi önünde bir  tek radıkal radikal islamcı punk grubumuz eksık eksikti  Grin  adamlar 7 24 7/24 ordalar.boş Boş boş kaldırımda oturuyolar..oturuyorlar. hayır anlamdıgım anlamadığım nokta avrupadaki punk anlaysındaanlayışında  biraz isyan  biraz da anarşistlik var...avrupadaki punk hareketi fakir 2.sınıf insanlarla doluydu...ama türkiyede Türkiye' de ise tam tersi..brujuvaileşmiş bi burjuvalaşmış bir  şema içerisinde..baba parasıyla geçinen zengın zupelerin bi zengin züppelerin bir tarzı haline geldi..üzüldğüm üzüldüğüm  tek nokta gerçek kolpa olmayan punk hareketınden anlayan arkadaşların bu heriferin içlerinde kaynaması.........
Not: Üç nokta sadece bitmemiş cümlenin sonuna konur.

darksoul 07.04.2008 14:35:18
Rock var mı ki adam gibi "sayıları oldukça az" punk ola.

Sayfa: [ 1 ]