|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Buyurun; -Ülkemizde Punk Rock nereye gidiyor,bu akımın bu denli rağbet görmesinin nedenleri ne? TARTIŞIN ! |
||
|
||
Ülkemizde punk gittikçe özenti bilinçsiz sırf kendini göstermek, farklı olmak için çalışan kişiler tarafından dinleniliyor bundan çok rahatsızım keşke bu kadar popüler olmasaydı
|
||
|
||
Ülkemizde punk gittikçe özenti bilinçsiz sırf kendini göstermek, farklı olmak için çalışan kişiler tarafından dinleniliyor bundan çok rahatsızım keşke bu kadar popüler olmasaydı |
||
|
||
Ülkemizde punk gittikçe özenti bilinçsiz sırf kendini göstermek, farklı olmak için çalışan kişiler tarafından dinleniliyor bundan çok rahatsızım keşke bu kadar popüler olmasaydımaalesef ya
|
||
|
||
Bi de olan punktan gerçekten anlayanlara oluyo punk dinliyorum diyince insanlar hemen o özentilerden olduğunu düşünüyo
|
||
|
||
| ya umarım yamulmuydur ama bu rock ve heavy metal müzik çılgınlıı sırasında onların virtüözlüğüne tepki olarak enstrüman çalmayı doğru düzgün beceremeyen insanlar tarafından çıkmıştı sanki..hatta iki albümden sonra bu elemanlar enstrüman çalmayı öğrendikleri için albümleri satmıyodu..hani burda demek istediğim bu işin başlangıcında bir bilinç yokmuş ki şimdi olsun.. -not: yorumlara müteakip yazdım yazıyı.. punkun son hali hakkında o kadar bihaberim ki hiç eleştirmeyin gitsin:D |
||
|
||
Ülkemizde punk gittikçe özenti bilinçsiz sırf kendini göstermek, farklı olmak için çalışan kişiler tarafından dinleniliyor bundan çok rahatsızım keşke bu kadar popüler olmasaydıkesinlikle haklisin,alakasiz insanlar punk dinliyorum diye,üzerine geçirdikleri kareli pantolonlari ve converseleriyle ortalarda dolasiyorlar.Halbuki punk isyandir,otorite kabul etmemektir
|
||
|
||
Ülkemizde punk gittikçe özenti bilinçsiz sırf kendini göstermek, farklı olmak için çalışan kişiler tarafından dinleniliyor bundan çok rahatsızım keşke bu kadar popüler olmasaydıkesinlikle haklisin,alakasiz insanlar punk dinliyorum diye,üzerine geçirdikleri kareli pantolonlari ve converseleriyle ortalarda dolasiyorlar.Halbuki punk isyandir,otorite kabul etmemektir
|
||
|
||
| nefret etiyorum kareli pantolonlar wans lar conversler çok abartı abicim ya kimin ne olduğunu ayırt edemiorum adamların haysiyeti kalmadı. türkiyede aklıma ilk gelen replikas punk deince | ||
|
||
| 14 15 yaşındaki bebeler piercing'lerle geziyo amacları ne karı kız tavlamakmı yoksa koca bulmak yosa cinsel tatminmi arıyo bunlar hepsi özenti hepsinin üzerlerinde kareli pantolonlar sorsan ne dinliyon "mor ve ötesi" | ||
|
||
| yok |
||
|
||
| punkçılar çok sevzek oluyolar ... bende arada bi punk dinlerim ama punkçı değilim ve hareketlerini çok yersiz buluryom ... ülkemizde punk müzik yapan grup var mı ya ?? haa amatör gruplar var kaygan zemin (( yaşları küçük ama iiler amotörler sonuçta .... ve ukalalar )) second (( mütavazılar ve amotör punkçıların idolleri ... şarkı sözlerini beyeniyorum ama müzikleri birbirine aşırı benziyo ))) ya bide her karali pantolon giyen punkçı değilki ... yada vans giyen.... isteyen istediğini giyer bence bütün rock dallarının tarzı güzel .... şu fırfırlı pembe kuru kafalı tiskinç şeyler hariç .... |
||
|
||
14 15 yaşındaki bebeler piercing'lerle geziyo amacları ne karı kız tavlamakmı yoksa koca bulmak yosa cinsel tatminmi arıyo bunlar hepsi özenti hepsinin üzerlerinde kareli pantolonlar sorsan ne dinliyon "mor ve ötesi" fark ettim ki bir zamanlar gömlek-kundura ayakkabı ile dolaşanlar şimdi punkçıyım diye geziniyor onlar gibi giyiniyor seninde dediğin gibi piyasa yakalama "özgür" yaşayan insanlarla vakit geçirme ve kendilerini tatmin etme duygusundan başka birşey değil bu yaptıkları
|
||
|
||
| ole bı seymı var turkıyede hıc haberım yok |
||
|
||
| Türkiyede punk müzik yok denick kdr az işleniyo ve annamıorm artık punkın neyi işlediği dilde nasıl işlendiği ön planda her vans giyen punkım diyo.Artık punk sadce piercing takıp saçları boyatmaktan ibaret burda..Punk nedr sadece müzikmi..Hayr punk isyandır-karşı koyuştur ve bazı insanlar bunu nasıl baırarak dile getiriosa punk müzkle isyanı dile getrr.. | ||
|
||
bizim mahallenin kürtleri bile sahte converse mor giysiler giyer oldu neymiş moda o zaman ülkemizde pun kmüzik yok bu kadar açık zaten bu işi yapan özenti bozmaları
|
||
|
||
Toplum olarak özentiyiz yaa bi arada rap çok yaygındı herkes zincir takıp bol pantolon giyiyodu falan şimdi modası geçti pek kalmdı öle tipler punk ı da unutsalar da kurtulsak özentilerden |
||
|
||
Toplum olarak özentiyiz yaa bi arada rap çok yaygındı herkes zincir takıp bol pantolon giyiyodu falan şimdi modası geçti pek kalmdı öle tipler punk ı da unutsalar da kurtulsak özentilerden |
||
|
||
3 senedir punk
|
||
|
||
bizim mahallenin kürtleri bile sahte converse mor giysiler giyer oldu neymiş moda aynen yaa
|
||
|
||
| Arkadaşlar benden sadece Not: Ünlem işaretlerinden sonra cümle başlangıcındaki kelimenin ilk harfi büyük yazılır(Bunu ilköğretimde öğretiyor). |
||
|
||
arkadaşlar adamlar Not: Üç nokta sadece bitmemiş cümlenin sonuna konur. |
||
|
||
| Rock var mı ki adam gibi "sayıları oldukça az" punk ola. | ||