|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Ülkemizde bir çok konser ve festival ile geçen 2006 yılının en başarılı albümleri sizce hangi sanatçı veya gruplara ait ? Buyurun; |
||
|
||
| 2006da Kurban olmadığı ve dolayısıyla albüm yapmadığı için ben oyumu "Almayan Böyle Olsun" albümleriyle PANİK'e veriyorum efeniim... | ||
|
||
| pinhani nin albümü.. akın eldes ve cem aksel çalmış daa ne olsun.. | ||
|
||
pinhani nin albümü.. akın eldes ve cem aksel çalmış daa ne olsun.. pinhanimi zuhasdlkasjkjhasa ulen onlar gurupmu bea SLAYER PENTAGRAM VARKEN |
||
|
||
my chemical romance-The black parade. ya abi şu forumda 1 kişi de mi dinlemez bu mcryi yaw
|
||
|
||
| iron maiden-a matter of life and death veya ogün sanlısoy-üç | ||
|
||
Bence Placebo-Meds albüm çıktığında yadırgamıştım ama sonra vazgeçilmezim oldu
|
||
|
||
| amon amarth-with oden on our side | ||
|
||
bnce avril lavigne nin the best damn thing süperdi
|
||
|
||
| rashit herseyin bir bedeli var ama benim en cok sevdigim parca kasete giremeyen dinazor....panikte fena degildi... | ||
|
||
pinhani nin albümü.. akın eldes ve cem aksel çalmış daa ne olsun.. pinhanimi zuhasdlkasjkjhasa ulen onlar gurupmu bea SLAYER PENTAGRAM VARKEN |
||
|
||
| pinahni kötü bi grup değilki şimdi neyse ben 2 albüm söylesem Radiohead-Rainbows Sepultura-Dante |
||
|
||
my chemical romance-The black parade. ya abi şu forumda 1 kişi de mi dinlemez bu mcryi yaw ![]() tabiki en ii album mcr a ait nie başkasını tartışıoruzki. |
||