|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Korn 1993 yılında kurulmuştur. 1994 kasımında yayınladıkları self-titled albümleri büyük beğeni kazanmıştır. Daha sonra yayınlanan Life is a Peachy albümü 96 yılında 3. sıradan listelerdeki yerini almıştır. Ağustos 1998'de yayınlanan Follow the Leader albümü ile Korn nu-metal'i icat eden grup olduğunu herkese kanıtlamıştır.Freak on a Leash ve Got the Life albümün öne çıkan parçaları olmuş; Freak on a Leash videosuyla grup Grammy ödülüne layık görülmüştür. Follow the Leader albümü sonrası grup Family Values Tour adlı bir tur düzenlemiş; Incubus, Orgy, Limp Bizkit, Ice Cube ve Rammstein ile aynı sahneyi paylaşmıştır. 1999 Kasım'ında yayınlanan Issues, 1 numaradan listelerde yerini almıştır. 2001 yılında Stone Temple Pilots, Linkin Park, Staind, Static-X ve Deadsy ile son Family Values Tour da aynı sahneyi paylaşmıştır. Haziran 2002 de Untouchables albümünü yayınlayan grup düşük albüm satışları nedeniyle hayal kırıklığına uğramıştır. Albümden çıkan single Here to Stay, En iyi metal performansı dalında Grammy ödülü almıştır. Grubun 2003 kasımında yayınlanan Take a Look in the Mirror albümü grup hayranlarını tatmin etmiştir. Korn bir anlamda eski sesine dönmüştür. 2004 yılında Korn bir Greatest Hits albümü yapmıştır. Albümde Cameo-Word Up ve Pink Floyd'un Another Brick in the Wall coverları bulunmaktadır. 22 Şubat 2005 Korn için bir dönüm noktasıydı. Grubun gitaristi Brian Welch dini inançlarından dolayı grubu bıraktığını açıklamış ve Korn dağılma noktasına gelmişti. Fakat grup devam kararı aldı ve 6 Aralık 2005'de See You On The Other Side'ı yayınladı. İlk video Twisted Transistor adlı şarkıya çekildi. Videoda Lil' Jon, Snoop Dogg, Xzibit,ve David Banner gibi rap yıldızları yer aldı.Aslında son albüm sevenleri tarafından pek tutulmadı. Jonathan Davis "HIV" - vokal Reginald Quincy "Fieldy" Arvizu - bas David Randall Silveria - davul, perküsyon James Christian "Munky" Shaffer - gitar, back vokal Register or Login Register or Login |
||
|
||
| Solistin performansı oldukça iyi ama şarkılar pekte sarmıyor :/ | ||
|
||
| boşversene ya daha iisini asla bulamazsın | ||
|
||
| inişli çıkışlı grup şuan yeteri kadar indi sanırım.. Çıkış yapması lazım En son twistedtransistr la hayırlıorum bu grubu .. |
||
|
||
| korn gına geldi heryerde korn korn korn adamlar tam bi ortalık mallı oldular bilmiyorum ama bana göre çok popolorite olan gruplar beni sarmıyo kendinden uzaklaştırıyorlar |
||
|
||
| korn benim için sona erdi!!zaten solo gitaristleri head ın gittiği zaman bnm içinde bitmişti!!bateirisleride ayrılınca bnm için korn bitti!! | ||
|
||
| Eskiden severdim hatta baya Şimdi yoklar hiçç.. |
||
|
||
artik kayboldular gitarist gidince
|
||
|
||
| ben twisted transistor ı bliorum bide wall a cover larını başka şarkısını sevmem bence çok ii bi grup deil | ||
|
||
| Son 2 albüme kadar güzel albümler yapan bir gruptu.Son 2 albümde iyice bozuldular. Grubun asıl 2 elemanı ayrıldı, performansları eskisi kadar iyi değil ... |
||
|
||
| brian(gitar) ve david'in(davul) ayrılmasından sonra eski gücüne kavuşamayacak olan nu-metal'in yaratıcıları... | ||
|
||
| hala bu gruba olan eleştriler bitmek tükenmek bilmiyor.. Adamlar Metal dünyasına apayrı bir soluk yepyeni bir tarz olan nu-metali getirmiş, limp bizkit-slipknot-linkin park vs gruplara KoRn ilham kaynağı olmuştur. bir diğer husus Grubun gitaristi Munky, ibanez dünyasına K-7 isimli 7 telli elektro gitarı kazandırmıştır. grubun bassçısı olan Fieldy ibanez tutkusunu K-5 isimli gitarına yansıtıp özel gitarını dünya piyasasına sunmuştur... |
||
|
||
| Bu arada konu yanlış yerde açılmış yeni farkına vardım.. Metal kategorisinde açılması gerekirdi.. |
||
|
||
| jonathan hariç fos | ||
|
||
Jonathan'ı da sevmem pekk
|
||
|
||
| Evolution : |
||
|
||
| bu hoşuma gitti ya | ||
|
||
tabi yeniden toparlansalar hemen düzeltirsiniz yorumlarınızı bi düşüşe geçti die bu kdrda yapılmazki korn dan bahsediosunuz boktan bi gruptan deil utanın yazdıklarınızdan
|
||
|
||
son klipleriyle toplumsal msj vermeleri güzel etkileyici müzik pek hoş yada güzel olmasada
|
||
|
||
| Korn Rules!!! | ||
|
||
Solistin performansı oldukça iyi ama şarkılar pekte sarmıyor :/ [/font][/color]
|
||
|
||
| eskisi kadar iyi değiller.. | ||
|
||
| evet klip gerçekten güsel ama korn gerçekten büyük bi düşüş yaşadı ben metal dinlemeye ilk korn un another brick in the wall coverıyla başlamıştım ilk dinlemeye başladıgımda kornu felaket severdim ama artık gerçekten eskisi gibi degil | ||
|
||
son zamanlarda gittikçe düşüyor gibi geliyot bana yaw
|
||
|
||
| düştüler yoklar hatta | ||
|
||
| KoRN parçaları çok süper insan kendini kaybedebiliyor.. ![]() off türkiye ye tekrar gelsin başka bir şey istemiyorum diyeceğim ama yalan olcak:D süper bi yıldı onlar geldiğinde koptu tüm millet .. Evolution son günlerde çok favorim.. |
||
|
||
twisted tr. iyiydi çok gırgır
|
||
|
||
| Eski albümleri çok daha iyidi | ||
|
||
| olsun yaav gelsinler ben giderim yine..... | ||
|
||
evet eskiden daha bir başkalrdı ama bu grupta en sevdiğim taraf adamlar resmen dökmüş içinden geleni bakınız evolution bakınız w.bush
|
||
|
||
| evet özellikle klip gerçekten çok güzel.... | ||
|
||
| Rammstein'la yaptıkları Good God şarkısı süper.. | ||
|
||
ee bende gok2 sayesinde dinledim fena değil ama daha iyileri oldu daha önce
|
||
|
||
Rock muzige baslarken en cok dinledigim gruptur. Bana gore asama asama rock muzik. Linkin korn metallica baslarsin sonra nereye kadar gidersen. Korn`u nasil sevmem ya. Gencligimin grubu Adidas veeee hele ki Y`all want a single say fuck thaaattt sarkilarini ezbere bilirim.Fuck thaaaat!!! |
||
|
||
acaba canıtın jolie ablamızı devirmişmidir gerçekten çok merak ediyorum
|
||
|
||
ilk albümüyle süper bir başarı yakalamıştır ama bence diğer albümlerinde o eski tadı pekte tutturamadı ama yinede eskisi kadar olmasada güzel... evolution klibi çok güzel
|
||
|
||
| wooww...söylenecek kelime yokk tek kelimeyle mükemmell |
||
|
||
| rock muzik dinlemeye başladıgım gruptur korn ve i did my time klibiyle birlikte...hala da hemen hemen her şarkılarını sıkılmadan çok severek dinlerim | ||
|
||
son albümlerinin pek tutulmadı galiba ama fena değil aslında.Yani dinledikçe saran desek
|
||
|
||
| see you on the other side albumunden bahsediyoun sanırım çunku sonra album yaptıklarını hatırlamıyorum eger o albumse getting off,for no one,hypocrites ve politics gibi çok kaliteli şarkılar da war aslında ama... | ||
|
||
see you on the other side albumunden bahsediyoun sanırım çunku sonra album yaptıklarını hatırlamıyorum eger o albumse getting off,for no one,hypocrites ve politics gibi çok kaliteli şarkılar da war aslında ama... hayır ben 2007 de yaptıkları untitled adlı albümden bahsediyodum ama karıştı galiba biraz
|
||
|
||
upss sanırım ama bu albumde de dinledigim 1-2 şarkı war biri bitch we got a problem,killing ve innocent bystander zaten evolution çıkış şarkılarıydı bende pek begenmedim onu bu 3 parça okadarda fena değil bence yada ben çok sevdigim için şartlamışta olabilirim kendimi
|
||