|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 DAHA DOOORUSU YAPMAYA ÇALIŞTIĞI COVER.. SONUNA KADAR İZLEYİN Kıl oldum .... kajhbdasdıasbıd |
||
|
||
| napmaya çalışıo bu saloo | ||
|
||
| UHAHAHHA nereli lan bu angut afrikalimi? |
||
|
||
| armut yaa bide sona dooru fuck u diye bağırmıo mu alcan gitarı vurcan kafasına Afrika kökenli gibi baksana | ||
|
||
| brezilyalida olabileer | ||
|
||
| a.salak bu ya gıtarı g.tune soksun daa ıyı | ||
|
||
a.salak bu ya gıtarı g.tune soksun daa ıyı katılıyorum ama zor olur bizim yardımcı olmamız lazım |
||
|
||
gerizekalı yaw
|
||
|
||
| bööööööööööööö | ||
|
||
| bu kim yaa allah'ın malı.. tipine ... hareketlere bak tam kazma iste :S | ||
|
||
| berbattt | ||
|
||
aptalığın önde gideni bu yaa böööö geldi
|
||
|
||
allah akıl fikir versin ne diyim
|
||
|
||
aklına girip girip cıkayım
|
||
|
||
| harbiden aptal | ||
|
||
azuaa armut yaa
|
||
|
||
eşşeğe altın semer vursalar eşşek gene eşşek bu herifin gitar kalite ama çalmayı bilmio
|
||
|
||
| nasıl bi ruh halidir bu =) | ||
|
||
| ketooooo allah seni davul etsin one ööle bide clean çalıo tüüüüh kalıbına tükürem | ||
|
||
| o bişey değil çaldığı parçanın grubuda ( hatebreed ) biraz ırkcı bi grup olarak bilinir Kendiside zenci yada melez. vah yavrucum vah | ||
|
||
![]() güldüm sabah sabah ![]() allah tependen baksın öküz seni ![]() |
||
|
||
orta parmak göstermiş bide...![]()
|
||
|
||
| ne yapıyo bu slak |