|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Turkiye uzaya astronot gonderdi ve tarihinde ilk kez bir Turk astronot uzaya gitmis oldu. Turklerin icadi ile uretilen uzay araci ile uzaya firlatilan Turk astronot Kamil Kamiloglu uzaya giden ilk Turk oldu. Yetkililer yaptigi aciklamada ilk kez bir uzay araci ve astronot gonderdik yani uzaya gitme formulunu bulduk fakat daha nasil donulecegini bulamadik. Uzaya cikan ilk astronotumuz ayni zamanda uzaya cikipta bi daha geri gelemeyen ilk Turk astronotu olmayada cok yakin dedi. Kamil Kamiloglu`ndan artik haber alinamiyor. Uzay aracimiz ise yorungesini sasirip Gunese carpmis. |
||
|
||
| ehueueheue kamil beyi kutluyorum. | ||
|
||
güneşe ilk biz çıktık o zaman
|
||
|
||
türk kamilyeni gezegen olan güneşi keşfetti
|
||
|
||
ciddi birşey mi merak ettim
|
||
|
||
güneşe ilk biz çıktık o zaman ![]() evet bu da büyük bir başarı
|
||
|
||
Umudu kessek iyi olur Zaten ilkler bizim elimizde hep Kamil abi bizimkilerin selamı var sana oralara selam..
|
||
|
||
| ne güzelş zaten bi güneş kalmıştı ıkmadıgımız..... | ||
|
||
| aynen katılıyorum... | ||
|
||
Kamil abi daha ne istiyosun yaa? seni uzayın soguklugundan kurtardık.Böyle sıcak bi yer başka hiç biyerde bulamazdın
|
||