|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 FIRTINAM -Solo- Arkada Ritim Am-G-F e- B- G- 4-5-7-4-5p4 5-5-7-4 D- 5-7 7-5s7 A- E- Am G F Çoban oldum gidiyorum Am G F Yapayalnız bu diyardan Am G F Kırbacını vurma yüzüme Dm F G Düşürür halim zor aah Dm F G Düşürür halim zor aah Am Yolum uzun G Dm Gör güzelim Am G Dm Vakit doldu ben gideyim Am G Dm Küçük yaşta ağlar oldum G F Dm Fırtınamsın benim G F Dm Sen estikçe ben titrerim Am G F Karın oldum eriyorum Am G F Güneş olma yamacımda Am G F Irmağın olurum senin Dm F G Sularım önünde durma Dm F G Sularım önünde durma |
||
|
||
| SENİN Kİ DERT Mİ Em G D A Em-G-D-A İçimden bir ses Em G D A Em-G-D-A Uyanma diyor Em G D A Em-G-D-A Başlayan herşey Em G D A Em-G-D-A Şimdi bitiyor Em G D A Em-G-D-A İçimden bir ses Em G D A Em-G-D-A Uyanma diyor Em G D A Em-G-D-A Başlayan herşey Em G D A Em-G-D-A Şimdi bitiyor Em G D A Em-G-D-A Susamış dilim Em G D A Em-G-D-A Bir damla su verdiii Em G D A Em-G-D-A Seven sen olunca Em G D A Em-G-D-A Uyanmak istedim |
||
|
||
| yarasi sakli Em Kurtarın beni tutun elimden düşmeden Em Am Kollayın beni korkar oldum ben herşeyden Em F# G Am Em Unutmam seni çok acı verdin giderken Em F# G Am Hala çok yeni yarası saklı derinde Em F# G Am ) x2 Em F# G Am Yok mu bunun ilacı aaahhh . ) x2 tekrar Em Kurtarın beni tutun elimden düşmeden Em Am Kollayın beni korkar oldum ben herşeyden Em F# G Am Em Unutmam seni çok acı verdin giderken Em Em G Am Hala çok yeni yarası saklı derinde Em F# G Am ) x2 Em F# G Am Yok mu bunun ilacı aaahhh . ) x2 tekrar GORMUYORSUN intro Cm-D#-F Cm D# F yolum uzun ömrüm kısa Cm D# F ben vurgunum bir cımbıza Cm D# F Üç gün geçti göremedim Cm D# F arıyorum yana yana D# F D# F yok kimse bilmiyor kimseee Gm D# F durdurak bilmez ah bu gönül Gm D# F sürünerek bak geçti bir ömür Gm D# F suçlu olan bensem söyle bileyim Gm D# F tut elimi yanına geleyim Cm D# F ne haldeyim bilmiyorsun Cm D# F viraneyim görmüyorsun Cm D# F kederdeysem içiyorsam Cm D# F sebep sensin biliyorsun D# F D# F yok yine dönmüyor niyee Gm D# F durdurak bilmez ah bu gönül Gm D# F sürünerek bak geçti bir ömür Gm D# F suçlu olan bensem söyle bileyim Gm D# F tut elimi yanına geleyim SON KEZ --------------------------------------------------------- B-3-6-5-3-----1-3-1-3-1---8----3-6-5-3-2-----1-3-1-3-1---- G---------2-3-----------3----------------2-3------------3- başlangıçta 1 kez D--------------------------------------------------------- A--------------------------------------------------------- E--------------------------------------------------------- son kez gölgemden gölgen koptu hem de çok derinden dertliyim sesin yok tenin yok çalmaya devam sessizlik son kez tüm o sevgilerimi geri ver bırak yoruldum çok yolun açık olsun kimse geri dönmez E--------------------------------------------------------- B-3-6-5-3-----1-3-1-3-1---8---3-6-5-3-2-----1-3-1-3-1----- G---------2-3-----------3---------------2-3------------3-- D--------------------------------------------------------- A--------------------------------------------------------- E--------------------------------------------------------- son kez gölgemden gölgen koptu hem de çok derinden dertliyim çalmaya devam sesin yok tenin yok sessizlik son kez Dm-C-A7-Bb Dm C A7 Bb herşey biter sen de kaldın bir yalnız Dm C Bb Dm herşey gider yeter ki sen,,zamanın ver tüm o sevgilerimi geri ver bırak yoruldum çok yolun açık olsun AYNEN TAB kimse geri dönmez Dm C A7 Bb herşey biter sen de kaldın bir yalnız Dm C Bb Dm herşey gider yeter ki sen zamanın ver |
||
|
||
| ben gideyim INTRO: E:---------------------------------------------- B:---------------------------------------------- G:---------------------------------------------- D:---------------------------------------------- A:-------------7-9------------------------------ E:-7-9-7-9-7-11--------------------------------- A F# Ah çeker bu yürek ah canım A F# Sen bilmezsen kim bilir A F# Zor zamanlar gördüm ah canım A F# Söyleyemem dert benimdir A F# Su gibidir berraktır bu gönül A F# Kana kana iç iyi gelir A F# kor alevler yaktı bu gönül A F# Söndürmeye kim gelir Am C F# Ateşini gördüm yandım yanında kor ettim Am C F# X2 (A) Yalanını bildim bak en sonunda öğrendim A F# Çok sevmeyi isterdim ah canım A F# Yol vermedin ben neyleyim A F# Tuz basmadan yarama ah canım A F# Görünmeden ben gideyim TEKRAR (A) |
||