|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın görüldüğü gibi çok temizdir hiç bir sorunuda yoktur + kill switch özelliği vardır yanında gitar için kılıf + askılık + pena + 2 metrelik jack kablosu hediye edicem. gitarımı marilyn manson konserine gitmek için satıyorum acil paraya ihtiyacım var yoksa satmazdım Fiyat = 180 ytl iletişim İçin Msn im mustafa_titan@hotmail.com mail ve özel msj'da atabilirsiniz |
||
|
||
hmm haber salıyım sağa sola bakalım
|
||
|
||
| Konsere gitmek için enstrüman satmak ? |
||
|
||