|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Albüm haziran ayında piyasada olucak. Yeni albümde ki kadro şöyle , gitarda Zakk Wylde bateride Mike Bordin bass gitar ROB ZOMBIE Rob 'Blasko' Nicholson. ( eski bass gitaristi ) Parçaların samplelarını dinledimde .. Orjinal Cd sini almaya değer ! Gerçekten güzele benziyo ... Register or Login Register or Login Register or Login Register or Login Register or Login Register or Login Register or Login Register or Login Register or Login Register or Login Register or Login Register or Login Register or Login Register or Login |
||
|
||
| abi güzel hoş da orjinali nasıl alalım para, para | ||
|
||
eee kemeri sıkıcaz biraz
|
||
|
||
Ozzy babayı bekleriz afiyetle ![]() Albümün adı ''Rain Man'' miymiş ?
|
||
|
||
| Ozzy Osbourne bi röportajında , yeni albümün esin kaynağının Irak Savaşı ve karısının Sharon Osbournenin kanser hastalığı olduğunu söylemiş.. Parcanın açılış parçcası "Countdown's Begun" un yeni bir metal marşı olcağını da sözlerine eklemiş =) Ve ayrı bir ilginç haber ise parçaların ozzy nin evinde kaydediliyo olması..
|
||
|
||
| albüm isminde emin değilim Ozzy babayı bekleriz afiyetle
![]() Albümün adı ''Rain Man'' miymiş ? ![]() |
||
|
||
Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın "Black Rain" track listing: 01. Not Going Away 02. I Don't Wanna Stop 03. Black Rain 04. Lay Your World on Me 05. The Almighty Dollar 06. 11 Silver 07. Civilize the Universe 08. Here For You 09. Countdown's Begun 10. Trap Door |
||
|
||
yani öyleymiş ![]() Ozzy babayı bekleriz afiyetle
![]() Albümün adı ''Rain Man'' miymiş ? ![]() |
||
|
||
| Evet ben zaten Ozzy konsunda diskografide içine koydum. Black Man değil Black Rain miş. Hatta tarihte attım 22 mayıs diye. |
||
|
||
he ya black rain ben senin yazdıında sadece black i dikkate aldım sanırım
|
||