TURKROCKER.com FORUM - ÜLKENİN EN GÜNCEL ROCK-METAL SİTESİ (Arsiv Ana sayfa) => Barlar,Cafeler,Üniversiteler

Konu: .::.Studio Live.::.

Sayfa: [ 1 ]

Rockium 19.04.2007 07:35:01

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595
Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez.
Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın

Hakkında:

"Studio Live" organizasyondaki farklılığı ve iyiyi, teknik alt yapıyla da profesyonelce birleştirmiş bir canlı performans mekanıdır.

Sakızağacı Surp Asdvazazin Kilisesi’ne ait bir binada yer alan Studio Live, bulunduğu semt itibari ile  kültür sanat merkezinin içinde yer alıyor. Yapıldığı yıllarda kilise personelinin ikametgahı olarak kullanılan bina geçirdiği yangından sonra restore edilip çeşitli iş dallarının kullanımına sunulmuş olup yaklaşık 10 yıl önceki son restorasyonundan sonra uzun bir süre kullanılmayan bina yaklaşık bir yıl süren çalışmanın sonucunda bugünkü haline kavuştu.

700 m2lik bir alana kurulan “Studio Live”, 4.2 m. tavan yüksekliğine ve 800 kişi dinleyici kapasitesine sahiptir. Salonun teknik özellikleri sayesinde, daha önce Taksim-Beyoğlu civarında sahne almamış sanatçı ve grupların Beyoğlu’nun merkezinde özgün bir atmosfere sahip, farklı bir mekanda sahne alabilecek olması ve tüm bu özelliklerine rağmen fiyat politikasında, bulunduğu bölge normlarının dışına çıkmayacak olması mekanı farklı kılıyor.

Modern alt ve üst yapısının dışında gerçekleştirilecek organizasyonlarla da fark yaratmak için tasarlanan mekan, teknik özellikleri açısından da bir çok ilke imza atıyor.

Nasıl Gidilir?
Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez.
Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın

Sakızağacı Cad.
Büyük Bayram Sok.
No:1 Kat: 2-3
Beyoğlu / İstanbul
Tel:  0212 244 77 12
Fax: 0212 244 77 14

I ka barra haha 24.04.2007 04:18:14
emre aydın  cıkıo cok bozulmus

Frau Schneider 24.04.2007 04:25:16
Güven abinin programında duymuştum ben de çok merak ettim,  Cheesy  Roll Eyes güzel bir mekana benziyor  Wink

Rockium 04.05.2007 13:35:41
Güzeldir,ses düzeni baya iyidir.

Alternatif gruplar bakımından sahne doygun oluyor ama o meşhurlar beni sarmıyor.

neorammstein 19.01.2008 01:23:43
feuerengel konseri burda olmuştu  fena bi yer değil

FaLLen anqeL 08.06.2008 08:42:11
Mekana bakin ya... ben surdan suraya zor gidiyorum...ohoooo hep hayal Grin

Sayfa: [ 1 ]