|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 yeni mekan arayışındaysanız artık aramaya bi son verin.. dorock baydı artık ipini koparan dorockta çoluk çocuk deathcisi dötcüsü orda , gibi düşünüosanız ve caravanda artık muzikten zevk vermio diyosanız.. SinCity sizi özellikle cumartesi gecesi kopartıcak Garanti benden.. =) Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
| Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
Fazla iddalı admin söyle sen kaç para aldın bunları tanıtmak için ?
|
||
|
||
45 bira 16 viski 1 rus
|
||
|
||
45 bira 16 viski 1 rus ![]() Vay anasını be eşantiyon bana bir şey kaldı mı ?
|
||
|
||
bi azeri veriolardı sanırım
|
||
|
||
o üstündeki poların aynısını ben üniforma gibi giyerim devamlı hiç çıkmaz üstümden hatta beni onla tanıyabilirsiniz
|
||
|
||
tamam artık her log polarlıya toksin diye seslenirim
|
||
|
||
sahne arkası da erotik markete çıkıyor sanırım
|
||
|
||
nerelerdesin oğlum sen ya
|
||
|
||
tamam artık her log polarlıya toksin diye seslenirim siyah şapka varsa kesin benimdir.... ![]()
|
||
|
||
sahne arkası da erotik markete çıkıyor sanırım ![]() İyi dikkat etmişin
|
||
|
||
müthiş yer abi burası erotik market bile var ama ben izmirdeyim ya bir gün gelmek isterim
|
||
|
||
wooo once once içkini iç kafanı salla sonra da erotik market ii yere kapak atmış bu sincity nin sahibi walla
|
||