|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Konuyu açan olarak; -NIP/TUCK -MARRIED WITH CHILDREN -24 -CSI New York -Scrups -Family Guy -Avrupa Yakası -Kurtlar Vadisi |
||
|
||
| Scrubs Gilmore Girls CSI: Las Vegas / New York / Miami 24 Family Guy (Stewie'ye hayranım) Malcom In The Middle +Şunu da ekliyelim hemen, yapımcısı "Jerry Bruckheimer" olan her dizi, izlenesidir.. |
||
|
||
| lost yapraaa dökümü bi zamanlar dowson's creek
|
||
|
||
| lost lost lost |
||
|
||
| lost NIP/TUCK CSI: Las Vegas / New York / Miami Scrubs heroes the OC one tree hill buffy |
||
|
||
| lost,rome,csi | ||
|
||
dizi izlemem izlersemde sex and the city
|
||
|
||
| süper baba ydı baska da dızı yok zaten | ||
|
||
| how i met your mother.. cok eelencelii (: | ||
|
||
| cnbc e dızılerıde dahılse tabıkı south park ,sımsons vede family guy (stewie nin konusmaları ve heran bı pıclık yapıcak gıbı durmasına hastayım) | ||
|
||
| bence bu da anket halıne gelmelı | ||
|
||
| bi zamnlarki dawson's creek,süper baba.şimdi ise avrupa yakası,simpsons:) | ||
|
||
| kurtlar vadisi (normal) kurtlar vadisi (ırak) kurtlar vadisi (terör) kurtlar vadisi (pusu) bi de sağır oda? ??
|
||
|
||
| CSI New York CSI Miami ve bütün cnbc-e dizileri |
||
|
||
| lost heroes familyguy how ı met your mother frasier(keske yıne yayınlasalar) ....vs vs dıe uzar |
||
|
||
| cold case gamily guy
|
||
|
||
| dexter heros nip touc ve adını bilmediğim diğer tüm alt yazılı dizler
|
||
|
||
şşş güzelim Nip/Tuck doğru yazınız ![]() Mad Men ve The Tudors a dikkat ![]() Emmy favorim her zamanki gibi The Sopranos... |
||
|
||
| lost köprü krtlr vaaadisi |
||
|
||
according to jim
|
||
|
||
| kavak yelleri ve bıçak sırtı favarilerimden ama yedi numara ve seher vakti de çok çok güzeldi eski dizilerden |
||
|
||
cnbc-e avli ve cocuklu
|
||
|
||
| hollyoaks izliyorum... zaten ne dizisi televizyon bile izlemiyorumki ben çok fazla
|
||
|
||
| Cold Case, Prison Break, How I Met Your Mother, Pushing Daisies, Heroes, The simpsons, CSI:NY, Scrubs,Avrupa Yakası (Buhran Abi özellikle),Carnaval(neden kaldırıldı sanki). | ||
|
||
| the simpsons,south park,family guy,csı:NY,cold case,How I met youR moTher.... | ||
|
||
| Elveda Rumeli(cidden bayılıyom bu diziye yaw Lost How I met your mother Bir tane dizi var e2 de bir baba var iki tane çocuğu var birinin adı bud diğeri de bir kız. Bir karısı var. Süper komedi bir film haşimdi aklıma gelmedi adı. Bazen de avrupa yakası. |
||
|
||
Nip/Tuck ,Simpsons izlerdim eskiden.. şimdi bi tek spongebob izliyorum
|
||
|
||
| Heroes,Lost | ||
|
||
| Six feet under | ||