|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Ayrıca,bu konserlerde sahnenin önünde ''Mons'' işareti yapan topluluk hakkında ne düşünüyorsunuz? |
||
|
||
hohohohoho ibo ya oy verdim
|
||
|
||
| mahsuun dinle bu şarkım sana dinleeeeeeee |
||
|
||
| Ben de (h)ib(in)o'ya verdim ((: | ||
|
||
| ibrahım tatlıses olur kesın ıngılızceyıde orendı zaten kımse tutamaz daha onu rockn coke ta ıbo placeboyla falanda cıkar duman kesmez onu | ||
|
||
| müslüm baba derim ama olmayınca ne yapıyoz ondan aşağı kalır yanı olmayan türkiyenin en zengin ses sanatçısı sayın ibrahim tatlıses diyorum:::::DDD ALBÜM YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM BELKİ ELİMDEN TUTAR ÇEKER ALIR BENİ BU HAYATAN... |
||
|
||
yakisir ferdi abimize
|
||
|
||
ben serdar ortaç diyorum
|
||
|
||
seçenekler çok guzel de birde hepsi diye bir şık olaymış kesin hepsi derdim fakat olmayınca oylar ibo ya gitti tabi. apolitik biri olmama rağmen genc parti gaziantep milletvekili adyıymış sanırım kendisi yanılmıyosam birde genc partinin afyona metal bar acma vaadi vardı. bu durumda oylar ekistıradan ibo ya
|
||
|
||
ibo yu dumankesmez o yüzden ben mahsun'a verdim
|
||
|
||
ferdi tayfur gercekten super sarkilarin adami heleki duygusal anlamda yakinda bi uploadim olacak ferdinin sarkilarina
|
||
|
||
| hehe gusel bı anketmıs oyum iboya | ||
|
||
Tr gerçeklerini görerek açıldı zaten , başka hiç bir ülkede olmaz
|
||
|
||
ibooooooooo
|
||
|
||
| saçma bi soru | ||
|
||
| BÖLE BİŞİ TABİKİ KABUSTAN BİLE KÖTÜ DUMAN KİİİM BU KROLAR KİMM :p |
||
|
||
iboyla çıkar ortalığı tozu duman katar
|
||
|
||
| müslümle gerçekleşti zaten.... bence bi orhan baba şarkısı coverlıycaklar |
||
|
||
| bence müslüm gürses olmalı o böyle şeyleri yapıyor | ||
|
||
secenekler bu kadrsa kesn obola cıkcak kesnn yane..
|
||
|
||
| ben kimseye oy vermedim vallahi bunlardan hiç biri dumana yakışmaz müslüm gürses hariç tabi | ||
|
||
aslında müslümle yapmış olmadan önce oylama olsaydı müslümle yapıp iyi olacağı aklıma gelmezdi..! kestiremiyorum kimle olursa olsun bu işi kıvırcağına inandğı kişi olucaktır..! ben ibo dedim ama tamamen salladım duman macera arıyorda olabilir zevk işi bir yerde sonuçta her yönden tadına bakmak istiyorlar..!
|
||
|
||
tarkan hayhhuahahaha
|
||
|
||
| bence benim bildiğim duman o seçeneklerdeki hiç biriyle değil aynı sahneyi aynı konuda bile olma olamaz............. | ||
|
||
| Ferdi Tayfur Orhan Gencebay Mahsun Kırmızıgül İbrahim Tatlıses(sıra bunda galiba) Özcan Deniz Serdar Ortaç Tarkan
|
||
|
||
ibrahım tatlıses olur kesın ıngılızceyıde orendı zaten kımse tutamaz daha onu rockn coke ta ıbo placeboyla falanda cıkar duman kesmez onu zuhahaha katılıom saa
|
||