TURKROCKER.com FORUM - ÜLKENİN EN GÜNCEL ROCK-METAL SİTESİ (Arsiv Ana sayfa) => Türk Rock Müzik

Konu: Kesmeşeker

Sayfa: [ 1 ]

Rockium 20.04.2007 08:41:36

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595
Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez.
Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın

Ülkemizin en uzun soluklu Rock gruplarından biri olan Kesmeşeker, 90'ların başında Kadıköy'de kuruldu. 15 yıllık kariyerlerine 7 stüdyo albümü sığdıran Kesmeşeker, 3 yıllık sessizliğini Aralık 2004'te çıkardıkları "Kum" isimli albümleriyle bozdu. Grubun değişmeyen elemanı, söz yazarı, besteci, akustik ve elektro gitarist Cenk Taner'in liderliğinde müzik hayatına devam eden dörtlüde, vokal, akustik, elektrik gitarda Kaan Altan; bas gitarda Mehmet Şenol Şişli; Davul ve perküsyonda ise Timur Kurşunoğlu yer almakta.

Albümleri:

Dipten ve Derinden (1991)
Aşk ve Para  (1993)
Tut Beni Düşmeden  (1995)
İnsülin  (1998)
İçinde İçindekiler Vardır  (1999)
İzin Vermedi Yalnızlık (2001)
Kum - (2004)

Grubun Resmi İnternet Sitesi:

Register or Login
www.kesmeseker.org

kurena(: 07.02.2008 04:14:43
ya aşkım ol ya dostum ol ya bunu dinlerken baygınlık geçiriyordum ama seveni olan ve kendi tarzında iyi işler yapan bir grup.. Wink

whisperr 20.04.2008 13:26:09
ya aşkım ol ya dostum ol ya bunu dinlerken baygınlık geçiriyordum ama seveni olan ve kendi tarzında iyi işler yapan bir grup.. Wink

aynen bende baygınLık geçiriyordum çok yavaş bir şarkı sevmiyorum zaten Cheesy

Sayfa: [ 1 ]