|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Aaaarrghh 1994 yılında “Aeon” adıyla Death Metal grubu olarak kuruldu. 1996 sonunda "From The Darkness I Am Called" adlı demo kaydedildiyse de piyasaya çıkarılmadı. 1997 yılında kaydedilen "Spirits Of The Ancient Ones" demosu ise grup kısa bir süre sonra dağıldığı için rafa kalktı. 1998 yılında iki kişi olarak yola devam etme kararı alındı. 1999 yazında "Sagansara" olarak "Aaaarrghh" adlı demo kaydedildi. Bu kayıt da plak şirketlerinin piyasa türleri tercih etmesi nedeniyle çıkarılmadı. Uzun bir süreyi boş geçirdikten sonra grubun adı "Aaaarrghh" olarak değiştirildi ve 2004 sonbaharında kaydedilen sekiz parça "Ruhlar Fısıldıyor" adı altında toplandı. Albümleri: -...aaaarrghh... (1999) -Ruhlar Fısıldıyor (2004) -Ölüm kadar soğuk,Ölü kadar soluk (2006) Resmi İnternet Sitesi: Register or Login |
||
|
||
| yeni öğrendim bu grubu sitelerinden dinledim müziklerini sözler çok güzel acayip hoşuma gitti müzikde güzel ama sanki vokal iyi değil gibi güzel kafa yapıyo ama bi yazıyı hızlı hızlı okuyo gibi şarkının bazı yerlerinde ... | ||
|
||
| tüm fikrimi değştirdim nefret ediyorum artık vokallerinden bi şarkı bu kadar kötü söylenir anca ... adam okuyo sözleri cümlenin sonundaki sesli harfi uzatyo sonrada şarkı söyldim diyo .... peehh .... ama sözlerine bişey diyemem .... çok bunalım ama güzel yani bence | ||
|
||
adamlar grup ismini çok düşündülermi acaba Sanırım grup üyelerinden biri rastgele klavyeye basıcam ne çıkarsa grubun ismi o olsun demiş bu olmuş
|
||
|
||
| dinlemedm ama çok duydum adını | ||
|
||
| ruhlar fısıldıyor gerçkten güzl olmş.. | ||
|
||
| Yapımcı kurbanı olmuşlar.. | ||
|
||
| sonunda dinledim fena değiller | ||
|
||
şarkı sözleri süper ...dinlerken pek anlaşılmasada
|
||
|
||
| eet ya katılıorum sözleri mükemmel | ||
|
||
| Pek de iyi bir brutal vokal olduğu söylenemez.. | ||
|
||
| hiç beğenmedim berbat bi grup.... | ||
|
||
emeğine sağlık ... pek kaliteli sayılmazsada bazı parçaları güsell ....
|
||
|
||
| grup ismini seçerken kaç "a", kaç "r", kaç "h" olacağını kim belirledi acaba =/ zaten death metalmişmiş korkarım ben dinlemem. |
||
|
||
| benim favorim ölüm kadar soğuk ölü kadar soğuk. | ||
|
||
like sen nerelerdesin yoksun ne zmandır
|
||
|
||
adamlar grup ismini çok düşündülermi acaba bencede öyle olmuş saçma ve uyduruk bi isim
Sanırım grup üyelerinden biri rastgele klavyeye basıcam ne çıkarsa grubun ismi o olsun demiş bu olmuş ![]() |
||
|
||
isimlerini sölemek biraz gıcık hatta ilk duyduğumda o ne lan dedim ama fırtına yaklaşıyoru dinleyince anladım ![]() lanetli diyarlar güzel..ama sanki soundları hep aynı gibi geliyor oyuzden bazen dinlerken sıkılıyorum..yinede iyiler
|
||
|
||
| abı sozler anlaşılmıyokii bunlar sankı benım odadaki anfiden yararlanarak telefonuma kayıt yapmılar...çok kötü hiç bişi anlamadım | ||
|
||
| kuru gürültü | ||
|
||
| millet sözleri anlayamayacağından olsa gerek siteyi açar açmaz direkt sözler çıkıo karşımıza bi yandan bu adam ne dio anlamıoz bari görelim die... | ||
|
||
kuru gürültü katılıyorum, ne dediğini hakikaten anlamadım kulaklıkla dinledikten sonra anlarsam buraya yazarım
|
||
|
||
Ölüm kadar soğuk,Ölü kadar soluk
|
||
|
||
ya aslında şarkı sözleri çok iyi.. ben vokali pek beğenmedim bide arkadaş da söylemiş yukarda soundları hep aynı gibi...hatta bence sadece bi müzik var şarkı sözleri değişiyoo ara sıra death değil balck yapıyolar.belki biraz daha anlaşılır bir şeyler yaparlarsa vokalide düzeltirlerse bir şeyler yapabilirler.başarılar diliyorum arkadaşlara..
|
||
|
||
| bi s.kim olmaz dediğim gruplardandır. | ||