|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın 1992 yılından beri İstanbul gece hayatına yön veren mekanlardan biri olan Beyoğlu Hayal Kahvesi, tamamen yenilenen ses sistemi ve havalandırmasıyla bu sezon için kapılarını 1 Kasım Çarşamba günü açtı. Haftanın her günü çeşitli grupların canlı performanslarını izleyebileceğiniz mekanda, 17:00 – 04:00 arası açık olacak. Bir çok yerde Hayal Kahvesi bulunmakta.Çubuklu,Beyoğlu,Caddebostan,Çanakkale ve Eskişehir'de. Nasıl Gidilir? Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Hayal Kahvesi-Büyük Parmak Kapı Sk. Afrika Han, No:19, Beyoğlu Tel: 0212 244 25 58- 0212 243 68 23 |
||
|
||
telefon numarasını bilem yazmış maşalla maşalla emegine saglik
|
||
|
||
heheeh ![]() Burası fazlası ile güzel kızlar ile doludur. Bilginize. |
||
|
||
Şebnem Ferah'ın bol bol çıktığı benim bir türlü dinleme fırsatım olmadığı sadece 1 kez gittiğim ve gözüm kaldı dediğim mekan
|
||
|
||
pahalı mekan burası )) bizim gibi fakirler giremez.bira 30cc bira orda ne kadar allah bilir...
|
||
|
||
pahalı mekan burası akşamüstü bazen açık oluyor ya da gittiğim gün şanslıydım valla biradan haberim yok ne kadar üstelik baya zaman önceydi en son durum nedir bilmiyorum
)) bizim gibi fakirler giremez.bira 30cc bira orda ne kadar allah bilir... |
||
|
||
pahalı mekan burası akşamüstü bazen açık oluyor ya da gittiğim gün şanslıydım valla biradan haberim yok ne kadar üstelik baya zaman önceydi en son durum nedir bilmiyorum )) bizim gibi fakirler giremez.bira 30cc bira orda ne kadar allah bilir...
|
||
|
||
| hımm anladım burası da isim yapmış bir yer ondan olabilir fiyat fazlalığı, sonuçta tercih meselesi . | ||
|
||
tabi canım kesinlikle tercih meselesi.birgün orda sana bira ısmarlarım ama çok param olunca çok: )))
|
||
|
||
tabi canım kesinlikle tercih meselesi.birgün orda sana bira ısmarlarım sağol ama ben kendi içeceğimi kendim alırım
ama çok param olunca çok: ))) |
||
|
||
tabi canım kesinlikle tercih meselesi.birgün orda sana bira ısmarlarım sağol ama ben kendi içeceğimi kendim alırım ama çok param olunca çok: ))) çünkü benim bu fakirliği üzerimden atmam bir asırı bulabilir.beni beklemediğine sevindim
|
||