|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Register or Login herkesi bekliyoruz Cumhuriyetine sahip çık... |
||
|
||
| Arkadaşlar konu içinde yazışırken şahısları aşağılamadan ve forum kurallarına uyarak yazılar yazınız. 23 Nisanımız kutlu olsun. |
||
|
||
| Kim aşağılanmış ki? Zaten aşağılarda olanlar, daha fazla ne kadar aşağılanabilir..?? | ||
|
||
| ve bir bilgi daha verim sizlere tayip erdoğan kasımpaşada imamını sevmediği camiden içeri adım bile atmıyordu ve bu yüzden camiyide yıktırdı... aşağılık insan böyle olur |
||
|
||
krn-a Böyle bir konunun kitlenmesini istemezdim,istemiyorum. kitlenmesini doğru bulmuyorum ve bi zararı olduğunuda sanmıyorum. bu konuyu kitleyen mod arkadasımada şaşıyorum.
|
||
|
||
| Valla abi İstanbul, Ankara, İzmir gibi şehirlerde bunlar düzenleniyor. Elimde olsa koşa koşa gidecem de gidemiyorum. Tee trabzondayım ben. Hatta bugün de Erdoğan Trabzon'a geliyor. Artık ne halt buluyorsa burada. Hepimizi yıktın bea. Benim annem hemşire babam öğretmen emeklisi. Aylık normal gelirleri 1450 lira filan ama borç boğaza kadar. Babamın psikolojisi bozuldu. Hergün evde kavga hergün kavga. Daha nice evler var asgari ücretle geçinip evde karısına çoluğuna çocuğuna şiddet uygulanan. Dünyanın en pahalı yakıtlarını biz kullanıyoruz. Kendilerinin yaptığı iş sadece oturduğu yerde para kazanmak her türlü kaçakçılığı yapmak, çocuklarına gemiler almak(Aman abi bu büyütülecek bişe değilki alttarafı bir gemiCİK). Yorgun diye geçinip bazı önemli toplantılarda şekerleme deyip, resmen dana gibi uyuyup, rüyasında karı kız görmek. Türkiye'yi İran yapmak. Önüne gelene, bir güzel küfür etmek hakaret etmek, kendi çocuklarını göğe yükseltmek. Bizim enayi, fakir gençlerimiz karınca gibi çalışıp iyi bir üniversiteye girmeye çalışırken onların çocukları ÖSSde 0 puan alıp, amerikalarda ingilterelerde özel üniversitelerde okuyor. Aman aman Türkiye'deki %46 enayi dururken yakında mezarımızı kazıyacaklar. Bizi 20 yaşında öldürecekler. |
||
|
||
az önce trt de canlı yayında erzurumdaki konuşmasını izledimde imf ye borc 3 küsür milyar dolarmış. O kadarsa fenerbahce borcu kapatır. canım halkımda alkış tutuyo. 460 küsür milyar dolar borc var. bu kadar rahat yalan söyleninide ilk kez görüyorum
|
||
|
||
KanalTürk Koza' ya satılmış.
|
||
|
||
| yeni kanal açıcak inş | ||
|
||
| Partide kuruyor.. | ||
|
||
ohhhğ
|
||
|
||
yeni kanal açıcak inş Partide kuruyor.. güzel haberler zaten ben bekliyordum parti açmasını daha güzel şeyler olucak
|
||
|
||
| Gene yetersiz kalıyoruz bea. Türkiyedeki şu %46 insandan kurtulmamız lazım. Açın şu gözlerinizi yahu. | ||
|
||
| bazı insanlarla karanlık bi odada 5 dk baş başa kalmak isterdim...darbeden başka çıkış görünmüyo bence telkel bile satıldı köprüler en önemlisi türktelekom gidiyo ne bu yavvv.... | ||
|
||
| Darbe yapsaydı bir tek büyükanıt paşa yapardı. O da emekli olacakmış bu yaz. Yani kurtulmak çok zor arkadaşlar. | ||
|
||
| Hımm darbe kötü birşey ama 10 yıl ülke geride kalıyor | ||
|
||
Tayyiple geriye gitceğimize darbeyle geriye gitmeyi yeğlerim ![]() İlker Başbuğ 4 ay sonra genelkurmay başkanı olcak. Lakabı kodu mu oturtan komutan =) |
||
|
||
| Ailesini karıştırmak istemediğim radikal gazetesi de bu eylemin adını "biz kaç lirayız" diye değiştirmiş. Sayın kanaltürkün sahibi(tuncay mıydı unuttum adını), baya bir sözdü bu heriflere kanaltürkte. | ||
|
||
| yargı gereğini yapar umarım | ||