|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 ? |
||
|
||
| Tokio hotel.peşine de soad gelir onun bunun çocukları. | ||
|
||
soad la tokio hotel arasında kaldım ama oyum soad'a
|
||
|
||
| soad | ||
|
||
| tokio hotel... | ||
|
||
gruptan ziyade o grubun fanlarından nefret ederim ben
|
||
|
||
| tokio hotel bence çok yapmacık birşey | ||
|
||
sınırları genişletin ya da kaldırın...!
|
||
|
||
| tokio hotel | ||
|
||
| tokio hotel + linkin park + HIM | ||
|
||
abi oraya system of a down'u koysan tam süper olcak ... o olsaydı modemi resler ona oy atardım sürekli
|
||
|
||
abi oraya system of a down'u koysan tam süper olcak ... o olsaydı modemi resler ona oy atardım sürekli ![]() Soad'ın acılımı zaten system of a down bende soad verdim ama tokio hotel 2. sırada
|
||
|
||
utandım walla walla utandım görmedim anlamadım farketmedim sorry sorry
|
||
|
||
utandım walla walla utandım görmedim anlamadım farketmedim sorry sorry ![]() Önemli değil =] önemli olan niyet fuck the soad
|
||
|
||
utandım walla walla utandım görmedim anlamadım farketmedim sorry sorry ![]() Önemli değil =] önemli olan niyet fuck the soad ![]() evet fuck the system
|
||
|
||
tokio hotel'e uyuzum
|
||
|
||
| Kesinlikle tokio hotel onlar insanmı ya. Zaten Emoculara ayrı bi gıcığım var. Görsem onları ağızlarını burunlarını kırarım ... | ||