TURKROCKER.com FORUM - ÜLKENİN EN GÜNCEL ROCK-METAL SİTESİ (Arsiv Ana sayfa) => Yabancı Metal Müzik

Konu: Rob Zombie

Sayfa: [ 1 ]

Rockium 06.05.2007 13:01:17

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595
Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez.
Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın

Hakkında:

90'ların ortasında grubu White Zombie ile adından epey bahsettiren Rob Zombie grup dağıldıktan sonra solo projelere imza attı ama fazla ses getiremedi. Zombie'nin müzisyenlik dışında uğraştığı sayısız hobi ve projeye ise gıpta etmemek mümkün değil. MTV'nin bir dönemki en eğlenceli rock/metal şovu Headbanger's Ball'da kısa sürede tüm stüdyoyu free-style tarzda yeniden yaratarak sükse yapan Rob Zombie'yi on parmağında on marifet bir kişilik olarak tanımlayabiliriz. Sinema yönetmenliği, senaryo yazarlığı, çizgi roman çizerliği, prodüktörlük ve tasarımcılık Rob Zombie'nin ilgi alanına giren başlıca mevzular. White Zombie ve solo projeleri için video yönetmenliği yapan Rob Zombie, 'Crow' serisinin üçüncüsünü yazmak için de girişimlerde bulunmuş ama proje iptal edilmiş ve daha sonra başka bir yazar tarafından kaleme alınmıştı. Şu sıralar ise yazıp yöneteceği "Legend Of The 13 Graves" adlı bir proje var gündeminde. Yönetmenlik ve senaryo yazarlığı konusunda şansı pek dönmemiş olsa da müzisyenliği kadar başarı gösterdiği diğer bir alan da çizerlik. Gençliğinde sanat okullarına devam eden Rob daha sonraları free style takılmak adına öğrenimine son vermiş. Bir çizgi roman kitabı yayınlanmamış olsa da kayda değer nitelikte fanzinleri (Zombie Zine) ve çeşitli reklamlarda kullanılan çizimleri mevcut. İmajıyla da ilgi çeken Zombie kendi kıyafetlerinden de sorumlu. Ayrıca vücudundaki tüm dövmeleri de kendisi dizayn etmiş ve yapmış.

Albümleri:

-La Sexorcisto: Devil Music Vol. 1 (1992)
-Supersexy Swingin' Sounds (1996)
-Hellbilly Deluxe (1998)
-American Made Music To Strip By (1999)
-Astro Creep: (2000)
-Foxy Foxy  (2006)

Web Adres:

Register or Login
www.robzombie.com

Myspace:

Register or Login
www.myspace.com/robzombie

Rockium 06.05.2007 13:06:27
Son dönemlerde en sevdiğim,hakkında en çok bilgi aradığım insan.
Amerika piyasasının gerçek değerlerinden.
İyi bir vokal,iyi bir yönetmen ve de iyi bir senarist.
Magazinci değil.
Özenti değil,her şeyini kendi tasarlar.
Yeni filmi Helloween Ağustos'da gişe de seyirci ile buluşacak.
Unutmadan iyi bir söz yazarı(lyric inceleme yapınız)
Matrix filminin soundtrack yapımcısı.
ve daha fazlası hepsi Rob da mevcut.

10 üzerinden 10 verebileceğim değerlerden,gerçek bir sanatçı.

TitanDemon 07.05.2007 05:15:49
endüstryel metalin babalarındandır çok severim

Rockium 07.05.2007 09:07:27
endüstryel metalin babalarındandır çok severim

Dostum Rob Zombie'nin belli bir kalıbı yoktur endüstriyel,death,power,rock vs. gibi hemen hemen her şarkısı farklı müzik türü riffleri ile dolu.Tahminimce senin Rob Zombie den bildiğin  şarkılar Soundtrack ve Son Foxy albümünden veya diğer albümlerin çıkış parçaları evet onların çoğu farklı bir klavye ve çift bas davul yüklü,clean vokal içeren parçalar ama 92 den beri bu işi White Zombie ile başlatan ve devam ettiren Rob,şarkılarında bir çok müzik soundunu sentezlemiş insanlardan biridir örneğin Anathema gibi.

hard_rock 07.05.2007 10:29:55
pek tanımyodum tanımış oldum saol... telefonumda var bi şarksı arkadaş yollamışdı çok güzeldi ama artı olarak araştırmamışdım ... daha çok ilgilenicem .. senarist olması ilgimi çekti ...

Cruelty.Piggy 31.01.2008 14:40:30
Çok severim.. Tarzına duruşuna hayran olduğum nadir insanlardan..

Toksin 02.02.2008 04:10:50
çok sevdigim eskiden çok hastası oldugum hala sevdigim çok tarz ve başarılı bi insan living death girl şarkısına biterim...

kurena(: 08.02.2008 04:32:14
sadece 2 senedir dinliyorum ama beni ekileyen müzikleri çok kaliteli..hatta müzik listemden hiç eksik olmayanlardan biri..zaten çok sevmeyen dinlemeyen ve beğenmiyen olmucağıını düşündüğüm gruplardan biri..yeride belli Wink Cheesy two lanes blacktop bu şarkının girişine bitiyorum ve bitişine hepsine şarkıya Grin süper

Cruelty.Piggy 08.02.2008 09:47:48
Rob Zombie  Kiss Kiss

Toksin 08.02.2008 13:46:25
ölüyen yaşıyan kızlar.....puhaaaaaaaaaaaa Grin Grin Grin Grin

permanganat 14.02.2008 08:17:17
son çektiği film Halloween berbat Lips Sealed

LaHoYa 03.03.2008 10:06:41
evet yaa o kadar iyi degildi Halloween ama adamın birkac işle ugrasması iyi

neorammstein 04.03.2008 02:48:31
filmi kötü. müziğide ne iyi ne kötü  "bana göre"  .

Cruelty.Piggy 08.03.2008 00:18:13
Film bildiğiniz Rob Zombie filmi işte.. Cesetler evi daha başarılıydı ama.. Tavsiye ederim o filmi bayaaa psikopat şeytan

kurena(: 29.03.2008 07:57:40
izledim bea adam içini vurmuş filme ama başarılı bulmuyorum film konusnda berbat hatta Cheesy Grin şarkı sölemeye devam Cheesy

Toksin 20.04.2008 11:29:35
yav adam profesör oldugunu biliyodumda matamatik profesörü oldugunu bilmiyodum dahi falanmı bu adam...

Sayfa: [ 1 ]