TURKROCKER.com FORUM - ÜLKENİN EN GÜNCEL ROCK-METAL SİTESİ (Arsiv Ana sayfa) => Anketler

Konu: Şu an secim olsa Kime Oy verirsin

Sayfa: [ 1 ]

08.05.2007 06:20:47

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595
tkp  -veyahut şu anki iktidarı yıkabilecek tek parti olan CHP

gravedigger 08.05.2007 06:50:39
emep

I ka barra haha 08.05.2007 08:11:41
dsp olurdu

sr2c 08.05.2007 09:34:08
boş kullanacağım

neorammstein 08.05.2007 09:41:38
akp nin ekmeğine bal sürme olm  adamlar hep kullanıo    At chp-desp ortaklığına  Akp yi devircek tek güç onlar şuanda  Roll Eyes
boş kullanacağım

Eznora 08.05.2007 09:44:31
Son meclisteki ezik muahlefeti yüzünden nefret ettim Deniz Baykal ve ekibinden.. Ama AKPye karşı tek umudumuz hala CHP.. Ve maalesef bu seçimlerde MHP yine meclise girecek..  Angry

neorammstein 08.05.2007 09:48:14
akp girceğine mhp girsin   ya da saadet partisi  girceğine  Cheesy

sr2c 08.05.2007 09:59:54
Son meclisteki ezik muahlefeti yüzünden nefret ettim Deniz Baykal ve ekibinden.. Ama AKPye karşı tek umudumuz hala CHP.. Ve maalesef bu seçimlerde MHP yine meclise girecek..  Angry
katılıyorum..
chpye verecektim oyumu ama yaptıkları terörist politikalarla  beni bıktırdılar Deniz Baykal'ın şu sözü onun ne olduğunu ele verdi!
"akp Cumhurbaşkanını halka seçtirerek padişah sistemini getirtmek istiyor"
sözünü söyleyen adamın akli varlığından şüphe ederim.Hangi padişahı halk seçmiş bu zaman kadar ? sonuçta yine halk seçecek başındakini egemenlik kayıtsız şartsız milletindir sözü tam bu zaman yerine gelir!

09.05.2007 23:23:26
katılıyorum..
chpye verecektim oyumu ama yaptıkları terörist politikalarla  beni bıktırdılar Deniz Baykal'ın şu sözü onun ne olduğunu ele verdi!
sözünü söyleyen adamın akli varlığından şüphe ederim.Hangi padişahı halk seçmiş bu zaman kadar ? sonuçta yine halk seçecek başındakini egemenlik kayıtsız şartsız milletindir sözü tam bu zaman yerine gelir!

akp nin bundan 1 sene önce çıkarmak istediği yasayı bilseydin öyle konusmazdın
yasada diorki pkk başı abdulah öcal ya pkk lideri birkereliğine afedilebilir buda
nedemek anladın sen onu
senin törörist kelimenle alakası yok ama
ve bunuda engelleyen chp dir.yasayı son anda farketmese apo serbestti

sr2c 10.05.2007 01:23:03
katılıyorum..

yasada diorki pkk başı abdulah öcal ya pkk lideri birkereliğine afedilebilir buda
nedemek anladın sen onu
iyide benim dediklerimle bi ilgisi yok ki bunun..
Bölücüyü serbest bırakacak güç yoktur..."yasayı son anda farketmese apo serbestti" yasayı son anda farkettiler demek ki son andan önceki zamanlarda nerelerdeydiler?
son zamanlarda tutunduğu tavır ve izlediği siyasetle halkı bezdirmiştir chp ve alacakları oyların neredeyse tamamı akp tepkisinden olacaktır.Ancak bu akpnin tekrar iktidara gelmesini engellemeyecektir.Şu anda ülkemizde adam akıllı iktidar olacak güvenilecek bir parti yok insan B.Ecevit'i arar oluyor bu durumda..

10.05.2007 04:15:24
katılıyorum..

nedemek anladın sen onu
iyide benim dediklerimle bi ilgisi yok ki bunun..
Bölücüyü serbest bırakacak güç yoktur..."yasayı son anda farketmese apo serbestti" yasayı son anda farkettiler demek ki son andan önceki zamanlarda nerelerdeydiler?
son zamanlarda tutunduğu tavır ve izlediği siyasetle halkı bezdirmiştir chp ve alacakları oyların neredeyse tamamı akp tepkisinden olacaktır.Ancak bu akpnin tekrar iktidara gelmesini engellemeyecektir.Şu anda ülkemizde adam akıllı iktidar olacak güvenilecek bir parti yok insan B.Ecevit'i arar oluyor bu durumda..

bende zaten açıkladım senin söylediğinle alakası yok die i bakmamışın heral

Rockium 10.05.2007 06:01:56
Muhabbetinize doyum olmuyormuş

Şimdi bu konuda söylenecek çok şey var da boş veriyorum çünkü senelerdir kim beğenilmiş ki bu memlekette,bunların alayı komedi

-Biri der erken seçim olsun
-Diğeri der tamam 22 Temmuzda
-Sonra diğeri der bu tarih yanlış millet yaz tatilinde olacak(demek ki erken seçim isterken kışı kast ediyormuş beyefendi  Grin)...

En iyisi bunları bilmek:

ANAYASA:

1.Türkiye Devleti bir Cumhuriyettir.

2.Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru,millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk devletidir.

3.
*Türkiye Devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür.
*Dili Türkçedir.
*Bayrağı, şekli kanunda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır.
*Millî marşı İstiklal Marşı'dır.
*Başkenti Ankara'dır.

Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez.
Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın

I ka barra haha 10.05.2007 10:36:22
bu ülkenin cumhurbaskanı adayı mazısıne bakılınca refah partısınde yardımcı ıken laık lık ve cumhurıyetın sonu geldıgını soyluyodu ısteyen 98 99 yılı gazetelerıne bakabılır yenı duzenı kendılerının kuracagını soyluyodu (ıran modelı)bugunde cumhurbaskanı adayı laıklık dmeclerı verıyo nasıl bı ulkede yasıyoruz gorun

Eznora 11.05.2007 01:36:15
katılıyorum..

Güzel diyosun da canım kardeşim, yakın zmana baktığın zman diktatörlerin çoğu seçimle gelmiş iktidara.. En yakın örnek Saddam..

raMMia 13.05.2007 23:43:36
diğer Cheesy

neorammstein 14.05.2007 00:52:27
braavoo Grin Roll Eyes
katılıyorum..

Güzel diyosun da canım kardeşim, yakın zmana baktığın zman diktatörlerin çoğu seçimle gelmiş iktidara.. En yakın örnek Saddam..

Rockium 15.05.2007 12:01:40
Neden Polat Alemdar siyasete el atmaz ki?

Ne güzel Stone abla ile öpüşmüş bir başbakanımız olurdu...

Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez.
Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın

18.05.2007 09:58:05
saçmalamışın rockium

sr2c 18.05.2007 10:42:51
katılıyorum..

yanlış bir tespit Türkiye öyle bir duruma gelebilecek ülkemi ki bu durumlar olsun hem dediğinin hiç bir ilgisi yok eğer diktatörlük gelecekse mevcut sistemde daha iyi bir şekilde gelir 400 insan evladı bunu rahatlıkla yapabilir.
Halkın seçmemesi Atatürk'e yapılmış en büyük ihanettir halk ne derse o olur baykalın dediği olamaz bu ülkede ve olmayacakta.Laikliği,Atatürkçülüğü iktidar hevesleri uğruna kullanan bir insan kimbilir daha neler yapar biraz dikkatli olalım derim

neorammstein 18.05.2007 11:48:28
başbakan olcak vasıfta biri yokmu yani şimdi Türkiye de

18.05.2007 12:45:52
katılıyorum..

yanlış bir tespit Türkiye öyle bir duruma gelebilecek ülkemi ki bu durumlar olsun hem dediğinin hiç bir ilgisi yok eğer diktatörlük gelecekse mevcut sistemde daha iyi bir şekilde gelir 400 insan evladı bunu rahatlıkla yapabilir.
Halkın seçmemesi Atatürk'e yapılmış en büyük ihanettir halk ne derse o olur baykalın dediği olamaz bu ülkede ve olmayacakta.Laikliği,Atatürkçülüğü iktidar hevesleri uğruna kullanan bir insan kimbilir daha neler yapar biraz dikkatli olalım derim

inanki şu an Mustafa kemal paşamız da istemezdi
çünkü şu an türk halkı çok cahil
sırtına semeri yükleyeni sececektir
türk halkı seçerse çok sorun olur

Rockium 18.05.2007 13:04:30
Türkiye'de iki hususda hiç bir zaman antlaşma sağlanamaz;
1)Siyaset
2)Futbol

*Ülkeyi bu güne kadar kim yönetmediki,hangisi herkesin takdirini kazandı ki veya hangisinin sülalesi zenginliğini 10a katlamadı ki yani hepsi aynı hiçbir farkları yok.

*Biri Atatürk ü kullanır reklam yapar,biri dini kullanır,biri başörtü derdi yapar vs vs vs.Neden hiç bir zaman bu ülkede devlet politikası uygulanmaz?Her gelen iktidar her şeyi silbaştan yapar..

*Sonra bu ülkede ölenler çok değer kazanır,yaşarken Ecevit'i yerden yere vuran bugün onun en büyük korunucusu olmuş,7 yıl önce ülke hakkında ileri geri konuşan cumhurbaşkanı adayı olmuş ve daha bunun gibi bir sürüsü..

*Birde halk vardır her propagandaya uyar peşinden koşar acaba bunu sağlayan ne hiç düşünmez,Fransa cumhurbaşkanını seçerken bile Türkyeyi konuşur acaba neden?

*Bir de herkese soru,mitinglere 600 den fazla sivil toplum örgütü katılmış diye haberler var,ben elma,armut diye 600 kuruluş sayamam bunların adını bilen var mı merak ediyorum..

*Forumda uluslararası ve iç dinamik siyaset bilgisi hat safhada olan insanlardan ben cahil ve bilgisiz insan cevap bekler..

Saygılarımla.

I ka barra haha 18.05.2007 18:57:15
yanı kısmen Turk halkının cahıl olduu gercek cunku koylu sonucta elıne gecen paraya bakıop ne kadar da az olsa da emeklerının hakkını alamasalarda erdoganı bellemısler bı kere ama onn ne boklar yedıgını bılmıolar anlatanlara da kotu gozle bakıolar yıne akp ye verıcekler ama olanların farkında olanlar Turkıye ıcın bı umut umarım aklı basında memleketını satmayan kıymetını bılenler gelır basa

The GeniuS 26.06.2007 14:34:45
Cumhuriyet Halk Partisi

MaXCoDeR 28.06.2007 08:31:31
isci partisi yoq dehap a verceme bos atarim daha ii

MaXCoDeR 28.06.2007 08:34:40
var abi basbakan bence mehmet agar olsa hec fena olmas adam sapina kadar milliyetci arti demokratik bnce olar

like 18.07.2007 05:27:57
akp'nin karşısında durabilecek bi güç olarak chp yi görüyorum ben.

manrock 18.07.2007 05:41:07
a-k-p.......................................

MaXCoDeR 20.07.2007 00:29:08
ENGUZELI SUAN ICIN DEMOKRAT PARTI CUNKI 50000000 senede gelse CHP tek basina gelmez CHP nin misyonu su BASORTUSU YASAGINA DEVAM nedir bu demokratik yasama vurulan darbe demokrat partinin misyonu su herkes ozgur olacak icki icene bisi olmicak yada ne bileyim ortu takanin basini acmasi gibi sacma bi olay olmicak yada namaz kilamaz gibi aptal aptal seyler adi ustunde DEMOKRAT demokrasiinin partisi sunuda soylemeden gecemicem Mehmet agar gibi adam turkiyede yok

sezin 06.10.2007 03:11:44
bnce dsp  ama akp ye muhalefet chp

hard_rock 09.10.2007 11:00:02
ya bu soruları gördüümde hep "ebemeeee "diye cevap vermek istiyorum  Undecided çok içimden geliyo ne ypim  Huh?  bn yöneticem ülkeyi ya yeter öff.      ab ye de  sokucam abd ye de Wink      ok mu ...hadi bakalım oylar bana Wink   

Albuz 05.11.2007 03:28:21
AtaTürk'ün partisi olan partiye oy verirdim...

Dead_Dead 19.11.2007 13:09:41
Chp sol falan degil hatta aşırı milliyetçi...Tkp komunist falan degil...Ben hiç bir partiye oy vermeyi düşünmedim düşünmüyorumda çünkü bu yaşam biçimini savunmuyorum...Tkp dediginiz reformist bir partidir.Başa geldi diyelim(yalan da olsa) bişeyleri degiştirmeye kalıkıcak.Asker önüne engelliyecek ve düzen partilerinden biri olucak...

neorammstein 19.11.2007 13:38:08
milliyetcilik kötü bişey değil bence  Deniz Baykal'a pek hoş bakmasamda tek oy verilcek parti.   dtp yi kollamıyo  yada akrabalarına gemi yat dağıtıp iş vermiyo ihihihiihih

MİZANTROPİK 29.11.2007 07:28:05
akp girceğine mhp girsin   ya da saadet partisi  girceğine  Cheesy
katılıyorum

VaMpiRe 29.11.2007 13:58:54
Şu anda bu ankette bulunan partilerden hiçbirisi doğru düzgün değil ama ben verecek olsam Ceeeem Uzaaaan'aa Şehrazat'ı 1 ytl yapcakmış arkadaş Cheesy şaka bi yana şu anda gerçekten oy verilecek nitelikte vatanını seven bir insan kalmadı bunlar arasında

RocK3R ! 30.11.2007 16:40:47
aKp ..

fbasket 16.01.2008 03:00:13
sanırım hepimiz solcuyuz burda ama boşyere chp ile uğraşıosunuz bence  sol parti dediin artık TKP bu ülkey, ancak komünistler kurtarabilir...!!!

neorammstein 16.01.2008 06:29:34
buda farklı bi görüş tabi  Bunada şükür

lordii 21.01.2008 05:46:14
ben orta parmak yaapardım kğıdaaa:d çünkü şu anda bütün partiler b.. gibin

like 21.01.2008 10:47:20
akp'nin karşısında durabilecek bi güç olarak chp yi görüyorum ben.

yazdıpım bu şeyin üstünden nerdeyse bir yıl geçti ve bir yılda insanın fikirleri gerçekten değişiyormuş.şu anda chp yi değil akp nin karşısında kendi karşısında duramıyacak bir parti olarak görüyorum.kime vericeğim konusunda ise net bir fikrim yok ama zorunlu olsaydı ödp ye verirdim heralde.

_rammstein_ 21.01.2008 10:48:21
boş oy atmak en iyisi olacak bütün partiler fos...

RuH_ChopLuqu 26.01.2008 07:50:38
akp..

@zr@!L 26.01.2008 10:16:52
chp 'ye verirdim... Wink

seçici 31.01.2008 15:24:23
Diğer.. MHP Smiley

karanlık ruh 01.02.2008 18:58:37
kesinlikle TKP

inferno 23.02.2008 03:54:15
tabiki TKP

bestrafer 03.03.2008 08:04:56
Yaş tutmuyor ama tutsa direk CHP'ye verecem. Yaw abi bir de anlamadığım birşey var. Millete soruyorum kime verdin ya da kime vercen diye millet CHP diyor yahu AKP bu kadar oyu nerden yaptı? Ya dönekler var diyecem ya da ne biliyim. Bu arada oy kullanmamak çok yanlış birşey bence.

ecocalyptica 16.03.2008 08:08:51
 ülkemizin şu halini görüp de hala akpye oy veren o 13 kişiye yazıklar olsun  Angry

lp_mike 07.04.2008 05:41:22
şuan oy verilebilecek adam akıllı bir parti yok belki ama şuan en iyi parti olarakta Akp gözüküyo,en azından ekonomiyi düzeltmeye çalışyıolar,üniversitelerde başörtüsünü serbest bıraktılar doğruda yaptılar bu ülke laik bir ülkeyse herkes eşitse başı açık olanda olmayanda eşittir.siyaset ve dini karıştırmayalım diyolar,ama sölediklerininde bir anlamı yok herkes eşitse heryerde eşit olmalı ,ama bende oyumu boş kullanırdım..

bestrafer 07.04.2008 06:21:45
Gözünü seveyim. Nerede ekonomiyi düzeltmeye çalışıyorlar. Adamlar gelmeden önce 200 milyar dolar dış borç vardı. Şu anda 400 milyar dolar. Ekonomik kriz bitti diyorlar ama pek bitmiş gibi görünmüyor. Aslına bakarsan 200 milyarı temizletip türkiyeyi ekonomik alanda düzeltecek hiç bir hükümet, hiçbir parti yoktur.

Cruelty.Piggy 07.04.2008 06:46:30
Bencede ben bundan sonra Türkiye'nin ekonomisinin düzeleceğine ihtimal vermiyorum.. %99 dışa bağımlıyız çünkü..

bestrafer 08.04.2008 05:56:04
Özelleşmiş adam gibi kurumlarımız yok. Şu Türkiye'deki değerli bor, uranyum, titanyum gibi elementleri alacaklar hepten dal, d**ak ortada kalacaz.

darksoul 08.04.2008 05:58:19
Özelleşmiş adam gibi kurumlarımız yok. Şu Türkiye'deki değerli bor, uranyum, titanyum gibi elementleri alacaklar hepten dal, d**ak ortada kalacaz.
Bu madenlerin değeri ülkenin dış borçlarını katlarcasını karşılayacak miktarda ve çoğu dış ülke başta ABD olmak üzere gözünü bu madenlere dikmiş vaziyette.

neorammstein 08.04.2008 06:18:37
kesinlikle TKP

"Biz ne bolşeviğiz ne de komünist;ne biri ne diğeri olamayız.
Çünkü, biz milliyetperver ve dinimize hürmetkarız."

-Mustafa Kemal

Komünizminde faşizminde  + yönleri var  bunları birleştirceksin bence..     

Hatta bunu bilir bunu söylerim her zaman " Türkiye'nin başına şuanda Hitler gibi adam lazım! "    Bi 10 sene kalsa yeter..

karanlık ruh 11.04.2008 13:36:50
kesinlikle TKP

"Biz ne bolşeviğiz ne de komünist;ne biri ne diğeri olamayız.
Çünkü, biz milliyetperver ve dinimize hürmetkarız."

-Mustafa Kemal

Komünizminde faşizminde  + yönleri var  bunları birleştirceksin bence..     

Hatta bunu bilir bunu söylerim her zaman " Türkiye'nin başına şuanda Hitler gibi adam lazım! "    Bi 10 sene kalsa yeter..

verdiğin busözü herkes kabul etmek zorunda değil,kendine uygun gören kabul eder görmeyen etmez;ben asla bu sözü kabul etmiyorum ve şiddetle karşı çıkıyorum
ben kesinlikle komünistim,ayrıca kimse komünizm ile faşizmi aynı kefeye koyamaz,bu kimsenin haddi değil,komünizm ile faşizm birbirine zıt kavramlar
son cümlede iyice saçmalamışsın;hitler gibi aşağılık bir insan hiç bir ülkede düzen sağlayamaz aksine daha çok ortalığı karıştırır
zaten şu an başımızdaki rezillik abidesi parti akp'nin uyguladığı saçma siyasetin hitler'in uyguladığından pek bir farkı yok
ve bu baş belası akp ilk kez iktidara geldiği günden beri ülkemiz en rezil,en kötü,en saçma ve en iğrenç dönemini yaşıyor

bestrafer 12.04.2008 01:19:47
Delimisin neorammstein bea. Hitler gelsin gene 100 tane ülkeye saldırsın. Sonra bir güzel yenilsin ohhh. Adamda bir kere cesaret vardı. Savaş stratejisi yoktu. Ayrıca niye savaşıyoruzki Atatürk ne demişti "Yurtta barış, dünyada barış."

neorammstein 12.04.2008 02:56:53
Atatürk zamanında ki Türkiye'ye bak birde şimdikine   Kıyaslıyabiliyomusun

bestrafer 12.04.2008 23:08:39
Eee tabiki de hayır. Ama bunu kurtarmak için savaşmak mı lazım yani. Neyinle savaşacan?
Adamlar m4 le tanklarla gelecek. Senin elinde g3 mermi bitti mi de bende yürek var allah din iman deyip düşmanla yumruk yumruğa kavga mı edeceksin. Abi herşey ekonomide bitiyor. Siyasallıkta bitiyor. Siyasi demokratik bir toplum ol bak kimse seni eziyormu. Bir de anlamadığım bir şey var neden toplumumuz abye bu kadar girmek istiyor. Diyelim ki girdik. AB de şöyle bir şey vardır parlementoda. Hani ülkenin nüfusu yüksekse onun senatör sayısı fazla olacaktır. Almanya'nın 35 milyon nüfusu var ve atıyorum 10 tane senatörü var. Türkiye oraya girse 20 tane senatörü olacak. Bunlar onu isterler mi? Ki başbakan 3 tane çocuk doğurun diyor. İşsizlik varken bu kadar çocuk doğururursan gençliğe yazık. Tabi senin tuzun kuru. Senin oğlun ÖSS de 0 puan alsın. Gitsin okusun amerikalarda avrupalarda. Sonra da b.kunu bilmediği bir işte gelsin çalışsın. Para kazansın. Bizim zeki gençlerimiz de reva olsun. Bu mudur yani. Biz ab ye giremeyiz. AB bize girer.

Sayfa: [ 1 ]