|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Ben organları mı bağışladım bazılarına salklık gibi gelecektir belki ama düşünsenize siz öldükten sonra organlarınız başka insanlara can veriyo ve siz onların kahramanı oluyosunuz bir insanın organlarını bağışlaması demek 8 kişiye can vermesi demektir. Dinimizcede Kuranda Ayetlerle Serbest Olduğu Açıklanmıştır |
||
|
||
Ben organları mı bağışladım bazılarına salklık gibi gelecektir belki ama düşünsenize siz öldükten sonra organlarınız başka insanlara can veriyo ve siz onların kahramanı oluyosunuz bir insanın organlarını bağışlaması demek 8 kişiye can vermesi demektir. Dinimizcede Kuranda Ayetlerle Serbest Olduğu Açıklanmıştır başkalarının hayatta kalmasını sağlamak ndn salaklık gibi gelsin ki kesinlikle bağışlıycam |
||
|
||
Ben organları mı bağışladım bazılarına salklık gibi gelecektir belki ama düşünsenize siz öldükten sonra organlarınız başka insanlara can veriyo ve siz onların kahramanı oluyosunuz bir insanın organlarını bağışlaması demek 8 kişiye can vermesi demektir. Dinimizcede Kuranda Ayetlerle Serbest Olduğu Açıklanmıştır başkalarının hayatta kalmasını sağlamak ndn salaklık gibi gelsin ki kesinlikle bağışlıycam tesekür ettimm... ama bu organ bağışı konusu gerçekten çok önemli bir konu bir gün herkesin başına gelebilir yakınlarımızın ihtiyacı olabilir |
||
|
||
| hic dusunmeden evet | ||
|
||
| tabii ki bağışlayacağım.. | ||
|
||
| ailemle bile ciddi ciddi konustum bu konuyu, bagisliyorum gerci bende tek böbrekliyim dogustan ama normal böbregin iki kati büyüklügünde kimseye uymayacak yani böbregim | ||
|
||
ailemle bile ciddi ciddi konustum bu konuyu, bagisliyorum gerci bende tek böbrekliyim dogustan ama normal böbregin iki kati büyüklügünde kimseye uymayacak yani böbregim olsun sibelcim daha vücudunda birsürü organların var...umarım onlar normaldir =) ben bağışlıycam ama ehliyetime yazdırmayı düşünmüyorum...biri bana bişey anlatı...şöyle : bi kaza olduğunda ehliyete bakıp organlarımı bağışlıyorum u görünce doktorlar beni hayata döndürmekde uğraşmıylarmış bu sebepden noterde onaylı imzalı damgalı vb. şekilde bi belge yi saklıycam ölünce (((tamammen ölünce ))) ihtiyacı olan insalr kullansın...yaşamk isteyen çok insan var ...umarım bunalım tiplere gitmez değerini bilsinler yani çok sağlıklıdır benim organlarım =)=) not: o hikaye tamamen bi tanıdıkdan duymadır aslı astarı yokdur ufacık bi ihtimal olbilir tabiki doktorlar hikayedki gibi değildir ((umuyorum )) |
||
|
||
| ben öldükten sonra kullanamyacaıma göre acı çeken bi insanın hayatı için kullan :)masına tabiki izin weririm... | ||
|
||
| cigerler kullanılacak halde olmayacak büyü ihtimalle ama alın hepsi sizin olsun ama iki dakka bekleyin ölüyim... | ||
|
||
| ben kullanılabilir bütün organlarımın bağışlanmasını isterim hiç düşünmeden | ||
|
||
bi organım hariç
|
||
|
||
kesinlikle evet...
|
||
|
||
| yaniii o da kalsın dimi | ||
|
||
| kesinlikle bağışlıcam... sonuçta benimle birlikte çürüyeceğine bi insanın hayatını kurtarsın... belki insanlığa katkı sağlar (= | ||
|
||
yüz kere,bin kere evet
|
||
|
||
bi organım hariç puhaaaaaaa haklı yavvvv ![]()
|
||
|
||
| Salaklık gibi gelmez, en güzelini yapıyorsunuz... Hatta organ bağışını arttırmak için çalışmalara bile katılırım ama ben bağışlamam... Size ilginç gelicek tabi ama öyle.. Herkes bağışlasın, herkes en doğrusunu yapmış olacak... Ama ben bağışlamıyorum... Hatta aileme dedim, ölürsem organlarımı sakın bağışlamayın diye... ( Yanlış anlaşılmasın, herkesin bağışlaması doğru zaten, karşıyım gibi gelmesin.. Tamamen arkasındayım ama ben bağışlamıyorum sadece... ) Mümkün olursa ilerde organ bağışını arttırmak için kampanya da başlatmak isterim... |
||
|
||
| öldüğün halde başkalarına yardım etmek onlara hayat vermek güzel olsa gerek ben organlarımı bağışlamayı düşünmüyorum bağış yapanları takdir ediyorum |
||
|
||
| organlarımı başlamak istiyorum ama kesinlikle bir türk vatandaşı olmalı benim için | ||