|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Ben şu albümü çok aradım bulamadım bir türlü dinleme imkanım olmadı diyorsanız; -Bu bölümden yabancı her türlü Rock ve Metal müzik grup veya sanatçılarının albümleri için istekte bulunabilirsiniz... Turkrocker.com |
||
|
||
| cok ıyı olmus tebrık cok faydalı olur bence | ||
|
||
| 1039/Smoothed Out Slappy Hours Dookie Insomniac nimrod. Warning International Superhits! Shenanigans |
||
|
||
| Aerosmith Marty Friedman Metallica Seether Albümlerini ekleme imkanı olan varsa lütfen yüklesin. |
||
|
||
| Metallica mevcut.. Diğerleri ile ilgileneceğim |
||
|
||
| arkadaşlar greenday in yeni albümünü bulamadım ekleyebilirmisiniz | ||
|
||
| Judas Priest - Defenders of Faith albümünü arıyorum Varsa ekleyebilir misiniz? |
||
|
||
| Benim internet kotalı da çok sorun oluyo. Bit hızını düşürdükten sonra ekleyebilir misiniz ? Sanırım 128 veya 96 uygun olur. |
||
|
||
| tool albümlerini eklerseniz sevinirim özellikle salival albümü.şimdiden teşekkürler. | ||
|
||
| ben tool albümlerini ekleyebilirim | ||
|
||
The Beatles'ın albümlerini bulursanız çok sevinirim
|
||
|
||
| teşekkürler Walrus | ||
|
||
teşekkürler Walrus yarın eklerim albümleri hepsi var demolardan en son albüme kadar, bide placebo'nun vidyokliplerini koyabilirmisiniz siteye placeboturkey'den indiremedim |
||
|
||
Bullet For My Valentine nin bütün albümlerini eklerseniz çok sevinirim
|
||
|
||
Eklenmiş
|
||
|
||
| rammstein'in voelkerball sitede var. ama rammstein'in diğer albümlerini ekleyebilirmisiniz | ||
|
||
çok tesekkürler
|
||
|
||
| LED ZEPPELIN ALBÜMLERİ -METALİKA ALBÜMLERİ -NIRVANA ALBÜMLERİ- CAT STEVENS ALBÜMLERİ -SEFFERSON AIRPLANE ALBÜMLERİ- LEONARD COHEN ALBÜMLERİ -NORAH JOMES TOM WAIT ALBÜMLERİ - BU ALBÜMLERİ BULURSANIZ MİNNETTAR OLURUM SAYIN ARKADASIM SAYGILAR VE TESEKKÜRLER ŞİMDİDEN | ||
|
||
biraz beklersen halledeceğim
|
||
|
||
yürü be koçum
|
||
|
||
ben bile biliyorum be yeni albümünü ![]() bi de green day'ciyim diye geçiniyosun |
||
|
||
| franz ferdinand diskografisi olan varsa ekleyebilir mi??? | ||
|
||
| tesekkurler | ||
|
||
| him 2. albüm. bide daha yeniyim yeni çözüyorumolayıda eğer zaten varsa da pardon şimdiden.yoksa bi şekilde ulaştırın beni yaw |
||
|
||
| iron maiden inin son albümünü koyarmısınız | ||
|
||
evanescence yeni yeni dinliyorum eski olan parcaları varsa eklermisiniz simdidem tsk ederim
|
||
|
||
| Him eklendi Iron Maiden tamamlandı Evanescence benim tarafımdan dışlanmaktadır. |
||
|
||
| Evanescence diskografiler bölümünde var zaten. | ||
|
||
| rammsteinalbümleri adlı konudada isteğimi dile getirdim gerçi amaa birdeburda yazayım arkadaslar bazı grupların albüm çalışmaları çok güzel yapan arkadaşlara tekrar tekrar teşekür ediyorum forumda bn gibi birdencok rammstein dinleyen arkadasım var eminim bunaaa fakaat rammstein albümlerinde bir düzensizlik söz konusu ilgileenebilck arkadaslarım varsa eğer çok memnun oluruz.. elimde albümleri olsa inanın hiç üşenmeden upload ederdim fakat yok :S - birde sitede ırkcı dışlama göremedim bir isteğim daha olucak S.O.A.D albümlerini upload edebilcek arkadasım varsa eğer.. |
||
|
||
teşekürlerrrrr
|
||
|
||
| selam ben yeni üyelerinizdenim acaba "avanged sevenfold" sizde albümleri varsa siteye ekleye bilirmisiniz... | ||
|
||
Çok hızlısın/hızlıyız/hızlılar
|
||
|
||
herkese selam ben grup AFın albümünü arıyorum bulup eklerseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler
|
||
|
||
| Türk gruplarının mp3 ve albümlerin yayınlanması yasaktır. | ||
|
||
| Brainiac çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook saol |
||
|
||
| Brainiac Wake The Fallen , City Of Evil ,Part 1/Part 2 albümlerin linkleri kırık düzeltebilirmisin şimdiden teşekürler | ||
|
||
| sorun şurda ki; bütün linkler çalışıyor. tarayıcıyla ilgili bir sorun olabilir. mozilla'da da denersen olur.
|
||
|
||
| mrb serj tankian solo albümü varsa yüklerseniz sevinirim | ||
|
||
| slmlar türkçe rock mp3ler varmıdır acaba
|
||
|
||
| yassak | ||
|
||
Cradle of Filth - Nymphetamine |
||
|
||
| Sabhankra aLbümLeRini buLabiLirmiYiz.. ? | ||
|
||
| Bilmiyorum daha ne kadar vurgulamamız gerekecek ancak Türk gruplara ait mp3'ler yasaktır. (Amatör gruplar hariç.) | ||
|
||
| ben ve arkadaşLar adına cok özür diLerim CO ADMİNİM henüz bizLer sizLer kadar biLgiLi oLamadık grupLarın türk oLdukLarını amatör yada prof. oLdukLarını tesbt edemiyoruz affınıza sığınıyorum.. | ||
|
||
| Rage Against The Machine albümlerini arıyorum arkadaşlar arşivinde olan varsa paylaşırsa sevinirim. teşekkürler... | ||
|
||
Rage Against The Machine albümlerini arıyorum arkadaşlar arşivinde olan varsa paylaşırsa sevinirim. teşekkürler... Register or Login bir 2007 işi var Register or Login da bir full konser var |
||
|
||
benim nymphetamine nerde
|
||
|
||
| selam radiohead albümleri varsa eklerseniz beni bahtiyar etmiş olursunuz ilginize teşekürler | ||
|
||
| birazdan radioheadden 2 albümün linkini koyucam kardeşim mp3 bölümüne bakarsan bulursun | ||
|
||
| bldr kusura bakma internet berbat upload yapamıom soona halletçem oke |
||
|
||
Radiohead albümleri mevcut. Diskografiler bölümüne göz atarsan bulabilirsin. ![]() Rage Against The Machine Albümleriyle ilgileneceğim yalnız şimdi olmaz yazılıya çalşmam gerekiyor.
|
||
|
||
| hocam marduk diskografisini upLoad edebiLirmiyiz eLinizde mevcut ise..! | ||
|
||
Rage Against The Machine albümlerini arıyorum arkadaşlar arşivinde olan varsa paylaşırsa sevinirim. teşekkürler... Register or Login bir 2007 işi var Register or Login da bir full konser var eywallah dost... |
||
|
||
| ardslar elinizde the Rasmus'un PEEP PLAYBOYS HELL OF A TESTER HELL OF A COLLECTION into DEAD LETTERS albümleri varsa paylasabilirmi ?? |
||
|
||
| forumlardaki performansına orantılı olarak bütün albümlerini ekliyebiliriz Neden olmasın =P | ||
|
||
nası yani napmm gerekiyo..
|
||
|
||
| Dimmu Borgır diskografisi ekLeyebiLirmiyz ? | ||
|
||
| Ekleyebiliriz. | ||
|