|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Register or Login İyi dinlemeler. |
||
|
||
| ben Linkin Park-CarouseL i ısıtorum aLbumunun adını bılmıorum :S | ||
|
||
hocam opeth ve megadeth dikografi plzzzzz
|
||
|
||
| hocam banada arşivimde bulunmasını istediğim Bon Jovi - One Wild Night Live (1985-2001) Tracklist: 01. It's My Life 02. Livin' On A Prayer 03. You Give Love A Bad Name 04. Keep The Faith 05. Someday I'll Be Saturday Night 06. Rockin' In The Free World 07. Something To Believe In 08. Wanted Dead Or Alive 09. Runaway 10. In And Out Of Love 11. I Don't Like Mondays 12. Just Older 13. Something For The Pain 14. Bad Medicine 15. One Wild Night 2001
|
||
|
||
abi HIM venus doom albümü koyabilir misiniz? lütfenn
|
||
|
||
| HIM Diskografisi bulunuyor forumda. | ||
|
||
hocam bizim megdeth diskografiye bakabilen olurmu acaba elinde bulunan lütfen paylaşsın pls
|
||
|
||
bakarız ne demek
|
||
|
||
biri garbage albümlerini koyabilirse çok sevincem
|
||
|
||
konuyla ilgenicem
|
||
|
||
biraz işlerim vardı garbage la ilgilenemedim bu aralar kusura bakma boş kaldıım bi zaman bakıcam söz
|
||
|
||
XYZ diskografisi olsa fena olmaz
|
||
|
||
ona da bakarım ama şu araar çok yorgunum garbage a da bakamadım adam gibi biraz dinleniim ondan soona ok tabi neo sr2c ve rockiumun da boş durcaanı zannetmiyorum ilgileniriz yani merak etmeyin
|
||
|
||
tek bi şarkı istiorum guardinals ın pain of dream sarkısını bulabilrseniz cok dua etcem simdiden eyw.
|
||
|
||
yerli grup paylaşım yassaağ olduğu gibi grup henüz çok tanınmış bir grup değil Araki bulasın .. malesef myspaceden idare edicen artık ilerde belkiRegister or Login |
||
|
||
| The 69 Eyes'tan Devils albümünü koyabilir misiniz acaba??? | ||
|
||
| çok iyi olmuş ya teşekürler | ||
|
||
Biraz daha Katatonia albümü olsa hiç fena olmayacak hani..
|
||
|
||
arkadaşlar bu arada sitede olmayıp ta bende olan tüm albümleri eklemişim siteye neyse ben istekler doğrultusunda indirip upload da bulunurum artıkın
|
||
|
||
Biraz daha Katatonia albümü olsa hiç fena olmayacak hani.. arama yaparsan belki bulabilirsin katatonia albümü eklediğimi hatırlıyorum
|
||
|
||
garbage albümlerini buldum bu akşam indirip sabah upload ederim
|
||
|
||
| arkadaşlar kusura bakmayın albümler biraz gecikecek pc de baya bi problem var bugün bi daha format atıcam halledebildiğim en kısa sürede halledicem albümleri | ||
|
||
| ıron madien albümlerini koyabilirseniz sevinirim | ||
|
||
Biraz daha Katatonia albümü olsa hiç fena olmayacak hani.. süper olurdu
|
||
|
||
| eklendi full | ||
|
||
Biraz daha Katatonia albümü olsa hiç fena olmayacak hani.. arama yaparsan belki bulabilirsin katatonia albümü eklediğimi hatırlıyorum Evet vardı ama hepsi yoktu..Orda da zaten biraz daha demişim Neyse zaten artık full var
|
||
|
||
| Brutal Truth - Extreme Conditions Demand Extreme Responses (1992) Bu albümü eklerseniz çok makbule geçer valla.. |
||
|
||
Link uçmuş
|
||
|
||
ben zamanında garbage albümlerini rica etmiştim yüklerim demişti K1NGEFER arkadaş ama gerek yok daha yüklemene ben onları bulalı epey oldu uğraşma diye yazmak istedim
|
||
|
||
Brutal Truth - Extreme Conditions Demand Extreme Responses (1992)
Bu albümü eklerseniz çok makbule geçer valla.. |
||
|
||
| biraz işlerim var bu ara giremiyorum gelince söz | ||
|
||
Fazla acelesi yok teşekkürler
|
||
|
||
Excrementory Grindfuckers'ın albümlerini rica etsem? Biliyorum çok cins gruplar istiyorum ama
|
||
|
||
| beatles'ın sgt pepper lonely hearts club band varsa...=) | ||
|
||
malmsteen albümleri gelio ama full diskografi yok malesef 2 albüm falan eksik duyurulur
|
||
|
||
| Tenhi'nin albümlerini ekleyebilir misiniz? | ||
|
||
Tenhi'nin albümlerini ekleyebilir misiniz? Brainiac' a duyurulur ben uğraşamam
|
||
|
||
Lycia'yı bulamıyorum linklerini bilen duyan var mı
|
||
|
||
Lycia'yı bulamıyorum linklerini buldum bile bilen duyan var mı ![]()
|
||
|
||
ben zamanında garbage albümlerini rica etmiştim yüklerim demişti K1NGEFER arkadaş ama gerek yok daha yüklemene ben onları bulalı epey oldu uğraşma diye yazmak istedim yüklendi full
|
||
|
||
Brutal Truth - Extreme Conditions Demand Extreme Responses (1992) Brutal Truth full eklendi
Bu albümü eklerseniz çok makbule geçer valla.. |
||
|
||
Excrementory Grindfuckers'ın albümlerini rica etsem? Biliyorum çok cins gruplar istiyorum ama eklendi
![]() |
||
|
||
XYZ diskografisi olsa fena olmaz full album olarak eklendi
![]() |
||
|
||
benim nymphetamine nerde ![]() |
||
|
||
malmsteen albümleri gelio ama full diskografi yok malesef 2 albüm falan eksik duyurulur buldum ekledim bile hemde full album
![]() |
||
|
||
beatles'ın sgt pepper lonely hearts club band varsa...=) beatles full album eklendi
|
||
|
||
| Lazlo Bane albümlerini ekleme imkanı olan var mı acaba? 4 albümü var, adları aşağıda: -11 Transistors -Back Sides -All The Time in The World -Guilty Pleasures |
||
|
||
Lazlo Bane albümlerini ekleme imkanı olan var mı acaba? 4 albümü var, adları aşağıda: ilgileniyorum bulabilirsem eklerim
-11 Transistors -Back Sides -All The Time in The World -Guilty Pleasures |
||
|
||
| Lazlo Bane All The Time in The World Register or Login Lazlo Bane - Superman Register or Login |
||
|
||
| teşekkür ettim. çok sağol. | ||
|
||
teşekkür ettim. çok sağol. elimden bu kadarı geldibişi yapmış sayılmam sen sağol |
||
|
||
| önemli değil. ben o albümü bayadır arıtodum. onu bulmak da bişeydir. | ||
|
||
önemli değil. ben o albümü bayadır arıtodum. onu bulmak da bişeydir.
[/quote ![]() |
||
|
||
| albümü aldı ve kaçtı siteden tilki gibi | ||
|
||
albümü aldı ve kaçtı siteden tilki gibi yine gelicektir
|
||
|
||
biz en iyisi bundan sonra hatrı sayılır üyelerin isteklerini dikkate alalım
|
||
|
||
biz en iyisi bundan sonra hatrı sayılır üyelerin isteklerini dikkate alalım peki
![]() |
||
|
||
| sodom un diskografilerini ekleyebilirmisiniz ben bulamadım da | ||
|
||
nile albümlerini ekleyebilirmisiniz ben hatırı sayılır bir üyeyim dimi:D
|
||
|
||
Register or Login Register or Login Register or Login Register or Login Register or Login Register or Login Son albüm Ithyphallic: Register or Login bunalti.com şifreleri. indirdikten sonra bana küfür etmezsin umarım. |
||
|
||
| abi vürüs yok dimi çünkü iki gün oldu format atalı | ||
|
||
| yok o yüzden demedim =) serttir biraz da. | ||
|
||
| dinlemişliğim varr ama tek tek şarkıları var albümlere çeviriyorum bir de sitede isteyen varsa veya merak eden fırsattan yararlansınlar:D | ||
|
||
|
||
|
||
Abnormal Sickness son albüm lazım. İlgilenen olursa sevinirim
|
||
|
||
| İlgilenicek kimse olduğunu sanmam özellikle ben Vay be yüzsüzlüğün böylesi forumda önüne gelene saldır sonra bir de link iste yok artık şayet elime geçicek olursa bu foruma eklemicem bunu da bil |
||
|
||
| Abnormal Sickness hala albüm yapmadı bro. 3 tane demosu var hatta bir şarkısı vardı sende. Onun linklerini aldığım siteyi de kapatmışlar. Bakınıyorum yine ama pek umut vaadetmiyor. | ||