|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 -Günümüzün en büyük dosya paylaşım sitesi Rapid'i kolayca kullanmak için aşağıda yeterli anlatım mevcut.Bilmeyenler için umarım faydalı olur. Register or Login *Yükleme-Upload Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın *İndirme-Download Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
| sağol bilgiler için | ||
|
||
| teşekürler çalışman için birde bişi dicem arkadaslar rapid maalum part aralarında bayabi bekleme söz konusuu gerçi ip değişikliğinde bir sorun olmuooo !!!!! yani diğeceğim şey rapid yerineee kullanımı dahaa basit bir upload sitesi bilenler varsa paylasmalarını arzu ediyorum.. | ||
|
||
| benm kullandığım bi upload sitesi var hem türkce hemde kullanmı daha basit sizlerle paylasmak istedim --- Register or Login --- |
||
|
||
| en sağlamı rapidshare...onlarca site gördüm hiç biri dayanamadı | ||
|
||
| rapid de yeni yeni şeyler çıkartıyo. bi de bekleme var 1.3 dakika falan uyuz ediyo.
|
||
|
||
rapid de yeni yeni şeyler çıkartıyo. bi de bekleme var 1.3 dakika falan uyuz ediyo. ![]() hocam bn o aradaki 1 dklık beklemeden bahsetmiorum part aralarından meselaaa rammstein völkerball part 1 part 2 part1 i indirdikten sonra yaklaşk 60 dk bekliosun 2,part ı indrmek içinn bn onu kastettdim |
||
|
||
en sağlamı rapidshare...onlarca site gördüm hiç biri dayanamadı birde benim önerdiğim siteden paylasım yapsan hocam bi denesen yanii.. sağlımlık konusundada rapid sadece tutuldu! |
||
|
||
| modemi açıp kapadığın takdirde yeni bir IP nosu verilir. beklemek zorunda kalmazsın.
|
||
|
||
rapid de yeni yeni şeyler çıkartıyo. bi de bekleme var 1.3 dakika falan uyuz ediyo. ![]() hocam bn o aradaki 1 dklık beklemeden bahsetmiorum part aralarından meselaaa rammstein völkerball part 1 part 2 part1 i indirdikten sonra yaklaşk 60 dk bekliosun 2,part ı indrmek içinn bn onu kastettdim modeminin fişini çek bir kaç saniye bekle ve sonra modeminin fişini tak. bu sayede ip adresin değişmiş olur ve part 2'yi beklemeden indirebilirsin.
|
||
|
||
| yazdığım msjımdaki bir bölüm dikkatli okunmamış gibi görünüyor gerçi ip değişikliğinde bir sorun olmuooo !!!!! hocam bu yöntemi zaten bn detaya inmedende dile getrmiştm | ||
|
||
bence mediafire 'ı deneyin hepiniz için kolaylık olur bekleme sorunu,link uçma gibi bir derdiniz olmaz rapidshare'deki linkler 1-2 ay dayanıyor sadece
|
||
|
||
bence mediafire 'ı deneyin hepiniz için kolaylık olur bekleme sorunu,link uçma gibi bir derdiniz olmaz rapidshare'deki linkler 1-2 ay dayanıyor sadece bahsettiğin sitenin index sayfasının linkini yazarmısın hocam ? bi bakmak lasım |
||
|
||
| arkadaslar ben bi tane daha buldum upload sitesi denemek lasım Register or Login |
||
|
||
Register or Login Register or Login Register or Login Register or Login Register or Login |
||
|
||
| ARKADAŞLAR İŞTE ELİMDEN GELENLERİN HEPSİNİ YAPTIM 3-5 TANE GÜZEL UPLOAD SİTELERİ ÖNERİLERİNİ SUNDUM TOPLU HALDE RAPİD'i PROTESTO EDELİM ŞUAN İÇİN AKLIMA GELEN DEJAVANTAJI : flasget ile download yapamıyoruz oysa diğer benm sunduğum upload sitelerinde sorunsuz download işlemini gerçekleştiriyoruz birde part aralarında 110 dk beklemek çok sacmaa modemin fişini çekip takmak ise daha saçma diğer sitelerde böyle bi eziyete katlanma yok..! |
||
|
||
| KONUYU TOPARLAMAK GEREKİRSE.. 1-) www.rapidupload.com 2-) www.uploaded.to 3-) www.mediafire.com |
||
|
||
| teşekkürler | ||
|
||
| WWW.ZSHARE.NET aynı anda 13 den aşağı albüm indirmem bu siteden. geleceği parlak bir site. ![]() rapid in kahrını çekmek istemiyorsanız uploadlarınızı lütfen buna yapalım. zshare sevgimi belirtmek adına duygularımı anlattığım bir şiir yazacağım firefox u mu açtığımda gözlerim dalar ekrana çok download upload var bu camiada ama yok üstüne zshare gibisi ![]()
|
||
|
||
|
||
|
||
arkadaşlar ben söyliyim benim rapidi seçme sebebim linklerin anında silinmemesi ve puan sistemi ve hızlı olmasından kaynaklanıyor ve en güvenlisi olduğu da kesin o yüzden rapid kullanıyor çoğu upload yapanlar
|
||
|
||
iyi güzel hoş ben yükledim bilgisayarıma rapidshareden ama o albümü winrar'a atmış.orda da ta anasının nikahına koymuşşimdi de bir daha bulamıyorum onu.kayboldu!
|
||
|
||
asuhdhasuh kaybolurmu la arattır
|
||
|
||
iyi de ben winrar'ı kullanmayı bilmiyorum.nerde olduğunu yazmıştım,şidi o yerde o dosya yok.daha gözümün önünde bi yere koyayım derken şimdi iyice yitip gitti
|
||
|
||
Dosyayı arattır..Bulursan eğer..Rarlı dosyanın üstüne sağ tuş-exract files seçeneğini tıkla Winrar'ın kuruludur umarım Geç oldu biraz ama konuyu yeni gördüm
|
||
|
||
| Upload yapan arkadaşlar bundan sonra dosyaları Register or Login veya Register or Login sitelerine atarlarsa çok iyi olur. bu tür sitelerden Flashget programı yardımıyla rapidden 3 kat daha hızlı dosya indirebilirsiniz. |
||