|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Sorrow Throughout The Nine Worlds(1996) Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Register or Login Once Sent From The Golden Hall(1998) Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Register or Login The Avenger(1999) Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Register or Login The Crusher(2001) Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Register or Login Versus The World(2002) Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Register or Login Fate Of Norns(2004) Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Register or Login With Oder On Our Side(2006) Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Register or Login Wrath Of Norsemen(Dvd Audio)(2006) Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Register or Login / Register or Login bunalti.com |
||
|
||
| hepsini tavisye ederim hepside birbirinden kıyak albümler | ||
|
||
| sağol özellikle son albümünü dinlemeyi çok istiyordum. | ||
|
||
sr2c önerdiyse dinlenir zaten
|
||
|
||
| Şu anki favori albümüm the crusher... ilk defa dinleyecekeseniz bu albümden başlamanızı öneririm.. | ||
|
||
Sağol ![]() The avengerda oldukça iyi bir albüm.. gerçi hepsi mükemmel
|
||
|
||
| Eyvallah vardı ama With Oden On Our Side bütün halinde deildi. | ||
|
||
afferem çetin ii paylaşım olmus bide machine head e el atarmısın =)
|
||
|
||
| bazı linkler kırık bakarsanız sevinirim | ||
|
||
| Evet Machine Head isterizz.. afferem çetin ii paylaşım olmus bide machine head e el atarmısın =)
![]() |
||
|
||
| OK MHead de atarız
|
||
|
||
saolasın da linklerin bazıları kırık arkadaşın dedii gibi düzeltirseniz bek bi sevinecez
|
||
|
||
| hocam linkler komple kırık bi ilgilenirseniz sevincem yaw | ||
|
||
Linkler yenilendi ölmeden kapışın.
|
||
|
||
hocam şifre var yanlız verirseniz en kısa sürede sevincem
|
||
|
||
| Üzgünüm şifreyi vermeyi unutmuşum. Pass : bunalti.com | ||
|
||
sağolasın
|
||
|
||
| amon amarth özellikler son albumu enfes otesi wallahıı | ||
|
||
| beheading of a king Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
| eywallah kardes.güzel bi calısmajavascript:void(0); avcı |
||
|
||
yaw kardeşim ben uzun zamandır bir şey indiremiyorum indirdiğim albümler hep tek parça halinde iniyor oda çalışmıyor zaten bunun neden olduğunu bilen yardımcı olacak bi babayiğit yokmu ?
|
||
|
||
| biraz daha açıklayıcı olabilsen yardımcı olmaya çalışırım, bi şekilde hallederiz | ||
|
||
| yani rapıdden dosyayı indiriyorum masaüstüne geliyor ama tek parça halinde.. tek bir şarkıymış gibi vinamp dosyası gibi iniyor masaüstüne :S | ||
|
||
| Anlatım şeklimden dolayı kusura bakma, hiçbirşey bilmeyen birine anlatıyormuş gibi anlatıyorum çünkü. Neyse, öncelikle Winrar programının kurulu olduğundan emin ol. Eğer winrar yoksa buyur indir : Register or Login Winrar'ı kurunca zaten direkt olarak o dosyayı tanır. Diyelim senin pc'nde winrar var zaten ve yine sorun var. İndirdiğin dosyaya sağ tuş tıkla, özelliklerine gir. Birlikte aç diye birşey var orada yanında Winamp yazıyor olmalı, birlikte aç'a tıkla oradan Winrar programını seç. Sonra uygula tamam de ve çık. Eğer hala problem varsa özelden yazarsın.
|
||
|
||
ya deniyorum bu yazdıklarını biliyorumda vinrar da var ama vinrar da bi sorun olmasın anlatım şeklinde baya basitmiş ..
|
||
|
||
| tekrar indir zarar gelmez | ||
|
||
dosyaları vinrardan çıkarırken uyarı veriyo ama bi önemi yok ...Teşekkürler
|
||