|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 WWW.TURKROCKER.COM
|
||
|
||
| yaw cok hosuma gitti yaaa..tskler turkrocker.com diorm..=]]]]]] | ||
|
||
çok güzel olmuş elinize sağlık
|
||
|
||
|
||
|
||
| fena değil ama ilgi yok demek ki rock kimsenin umrunda değil lafçı bunlar |
||
|
||
teomancı bunlar rock ı başka biliyolar görmemişler belki günahlarını almıyalım yeteri kadar var bende günah
|
||
|
||
fena değil ama ilgi yok demek ki rock kimsenin umrunda değil lafçı bunlar kusura bakma ama senın ne ıcraatın var onu merak edıyorum senı de kımse tanımıyo asıl lafcının sen olmadıgın ne malum ,ayrıca fena dııl dıyosun super yapmıslar sen daha ıyısını yapabılrsın demekkı fena dııl dıyosun vede son olarak kımsenın umrunda olmadıını nerden bılıyosun .....
|
||
|
||
| 3. tuş daki solo çok hoş.. | ||
|
||
|
||
|
||
| haklı vallah |
||
|
||
| tartısma olduunu kım soledı yada kım cıkardı ben dusuncelerımı soluyorum karsımdakı de aynı sekılde goruslerını soluyo ıkı kısı arasındakı bı olaya hemen tartısma etıketı yapıstırmayın | ||
|
||
| brawooo | ||
|
||
güzel bişi
|
||
|
||
| slipknot dan YOU 555 I am 666 soloyu koyun ok | ||
|
||
| cok iyiymis ya | ||
|
||
süper birsey bu yaa )
|
||
|
||
süper ya ellerinize sağlık ![]() teşekkürler ...
|
||
|
||
Bu şaheser için çok az teşekkür etmişsiniz,sevgili üyeler
|
||
|
||
çok gsl yhu
|
||
|
||
perfect
|
||
|
||
Bu şaheser için çok az teşekkür etmişsiniz,sevgili üyeler Kopyala+Yapıştır..![]() Ama düzenlemeler de yapılmış.. |
||
|
||
özlemişim beh
|
||
|
||
| manyak bişey ya bu bir de kaydedebilsek yaptıgımız müziği çok feci olur
|
||
|
||
çok iyi ya sağolun
|
||
|
||
süpermiş sr2c saolasın
|
||
|
||
çok saol harika bişi ya çok zevkli
|
||
|
||
::bravosüper ötesi ya...harika ....çok güzel olmuş......teşekkürleeeeerrr......... ( ben burdan biraz zor çıkarım artık... )
|
||
|
||
bu süper birşey olmuş bayıldIM
|
||
|
||
| "Bugünlerde yapılan müziği dinlemiyorum çünkü müzik enstruman kabiliyeti ile yapılır, bilgisayar programlarının ve prodüktörlerin kabiliyeti ile değil" Geezer Butler (Black Sabbath) Yorum yapmama gerek yok sanırım
|
||
|
||
süpermiş bittim resmen çok sağol
|
||
|
||
slipknot dan YOU 555 I am 666 soloyu koyun ok vah vah vah
|
||