|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Tüm Rammstein Albümleri Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Register or Login / Register or Login Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Register or Login Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Register or Login/ Register or Login Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Register or Login Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Register or Login Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın MAXI CD Register or Login / Register or Login / Register or Login / Register or Login / Register or Login / Register or Login Pass: bunalti.com Maxi Cd içerisinde; Tv-radyo, remix, konser, demo ve farklı birçok versiyon bulunmaktadır. |
||
|
||
| Gecenin bi köründe yaptım 01:15 şu an.. O yüzden hatalar olabilir.. Görsel Düzenlemeyi daha sonra yapacağım.. İyi Dinlemeler.. |
||
|
||
sağol zaman bulup yapamadığımı yaptın
|
||
|
||
| Linkler ölü Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın KEIN ENGEL-2007 01. 5-4 02. Du Riechst So Gut 98 03. Kokain 04. Wilder Wein 05. Hallelujah 06. Das Modell 07. Engel (Extended Version) 08. Benzin (Kerosinii Remix By Apocalyptica) 09. Mein Teil (Single Version) 10. Sonne (Instrumental) 11. Ohne Dich (Beta Version) 12. Schtiel (Till Lindemann & Richard Kruspe) 13. Wut Will Nicht Sterben (Puhdys & Till Lindemann) 14. Stripped 15. Engel (Scala And Kolacny Brothers) Register or Login |
||
|
||
| Pardon linkler hatalı.. Birazdan tekrardan yapıyorum.. |
||
|
||
| Tamamdır.. Sorun çıkmamasını ümit ediyorum.. |
||
|
||
Saol dostum bunlar çok işime yarayacak
|
||
|
||
| merhaba linlini atdıgın KEIN ENGEL-2007 albümü ölmüs bi el atarsan sevinirim simdiden saol | ||
|
||
emeği gecen herkeze teşekür ediorum güzel bi çalışmaa biraz daha detaya inersek cok cok cok faydalı olucandan eminim bi örnek bi arkadasım şebnem ferah ı ele almıs mp3 olarak diil fakat güzel bi çalışmaydı böyle şebnemin ilk günden bugune kadar cıkarda sarkı adları albüm dısıları fln rammstein da öle olsaydıı süper olrdu genede emeğe saygı..
|
||
|
||
Rockium arkdasımın İRON MAİDEN adlı konusu işteee iron maiden ciler için süper bir fırsat cok güzel bi çalışmaaa tşkrler aynısını rammstein dada olsa
|
||
|
||
sorun nedir anlayamadım bütün albümler mevcut zaten.
|
||
|
||
völkerball göremedim albüm dısılarına değincek olursamda live aus berlin - tokyo ?? sadece suan için aklıma gelen eksikler
|
||
|
||
tamam yaparız ancak biraz süre verin lütfen.
|
||
|
||
| kein engel kırık link |
||
|
||
| çoğu albüm remix bir ara değiştiririz | ||
|
||
konuyu yeniden toparlayack arkadaslarımaa simdiden sonsuz teşekürlerimi sunuyorum
|
||
|
||
emeğinize sağlık topladım
|
||
|
||
pardon anlayamadım neyi topladın
|
||
|
||
| bide arkadaslar yanlıs hatırlamıosam LOS VÖLKERBALL albümünün şarkısı paylasımda Reise Reise albümünde yeralmıs bunlarıda dikkate alabilirsek daha cok faydalı bi çalışma niteliği kazancandan eminim tşkrlerrr.. | ||
|
||
bide arkadaslar yanlıs hatırlamıosam LOS VÖLKERBALL albümünün şarkısı paylasımda Reise Reise albümünde yeralmıs bunlarıda dikkate alabilirsek daha cok faydalı bi çalışma niteliği kazancandan eminim tşkrlerrr.. los reise reise albümünün şarkısıdır.völkerball albüm değildir,bir kaç konserin birleşimidir içindekiler diğer 5 albümde yer alan şarkıların canlı performanslarıdır.
|
||
|
||
| bn yanlıs biliomusum o zaman teşekürlerrr bilgilerin için | ||
|
||
| yaklaşık bir hafta oldu halan daha ilgilenebilecek vakti bulamayan arkadaşlarım var onlarda haklı elbette en azından diorum tamam albüm albüm rapide upload edemeselerde böle bi örneğin albümlerini ve içinde bulunaan şarkılarını yazsalar bu bile yetecek bizlerde lime wire yada aresten fln o şarkıları tek tek indirip kendi albümümüzü oluşturmuş oluruz yaklaşık 2 aydır böle rammsten albümlerini tam anlamıyla upload edilmiş halini arıodum bi kaç siteye baktım hepsinde eksikler vardı bu siteye ilk girdimde sitenin kalitesini ve paylaşımlardaki başarılı çalışmaları kutladımı Rockium hocamada sölemiştim sitede rammstein severlerin çok olmasına rağmen hala daha bu kadar basit bir çalışmayı sonuçlandıramamış olmaları bir eksikliktir ( sözleriminin yanlış anlanıp yanlış şekilde yorumlanmamasını ümid eder yönetimdeki arkadaslarıma çalışmalarında başarılar dilerim.. ) Saygılarımla.. |
||
|
||
| Tamamdır. Rammstein'in bugüne kadar kaydetmiş olduğu albümleri tekrar düzenledim. Bir de üstüne MAXI CD gibi birşey ekledim. Eğer hala işte yamuk olmuş yumuk olmuş, parça isimleri yokmuş vs. şikayetler kabul etmiyorum. Emek verilerek hazırlandığını bilmeni arzu ederek saygılarımı sunuyorum. |
||
|
||
emeğe saygı.. ![]() fakat şunuda sölemek isterimki işime yaramadı ya ben anlatamıyorum yada cok sivri oldum bu konuda başka yerinden dinlenio benm mesj konularım neyse bu bölümdeki son msjım
|
||
|
||
| Arkadaşlar, Reise Reise albümündeki LOS parçasının sadece müzik yani enstrümantal versiyonu elinde bulunan biri varmı? | ||
|
||
| emeğinize sağlık bende tamamlıcam inş arşivi | ||
|
||
linkleri yenilermisiniz
|
||