|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 ooo konu iyice dönmüş ya amerikan şivesi falan ne alaka kardeşim? yavuz çetin de amerikan şivesine sahiptir ama taş gibi de müzik yapar. |
||
|
||
Register or Login emre aydın ve tüm rock sevenleri rock ın yeni merkezi haydi tıklayın.Yok ben rocktan hoşlanmam diyorsanız oyunları ve chat box sayesinde bu siteden ayrılmak istemiyeceksiniz Madde 20. Başka Forumlara üye veya kullanıcı toplamak için yazılan reklam mahiyetinde yazılar (Özel Mesaj Dahil) YASAKTIR.Bu şekilde davranan üyelerin üyelikleri silinecektir ! |
||
|
||
| bence gayet iyi ve kaliteli bir müzik yapıyor. şarkılarını da sözlerini de çok beğeniyorum. soft rock ı rocktan saymayanların onu popüler kültürün ögesi olarak düşünmesi gayet normal ama bence tarzında çok iyi. ve eminim sönüp gitmeyecek aksine parlayacak. sizin için tek sorun onun romantizm öğeleri barındırması bence. ama soft rock da bunu gerektiryor napalım... kendi adıma beğeniyorum. | ||
|
||
o romantizm ögeleri emin ol birçok metal türündede mevcut
|
||
|
||
kendisini bi zamanlar severdim ama şöyle bi gerçek var 1 konserine gidince öbürüne gitmeye gerek kalmıyo çünkü her konser aynı şarkıları dinleyip aynı şeyi izliyosunuz...sadece sözlerde kendimizi bulabildiğimiz için dinlediğimiz bi grup bence.Ama kaliteli ve iyi oldukça geniş bi kitleye sahip bi grup diyebilirim.ama tabiki metal 4ever
|
||
|
||
| Severek dinlediğim bir şarkıcı Emre Aydın..Şarkıları da gzL..Vokalist olarak en iyilerden diyebilirim.. | ||
|
||
çok büyütülüyor bence kendinde başaka hiç bir yere birşeyler üretmeyen klasik bir adam..sanırım sibel can bile dahaçok şey katmıştır ki çoğu pop yapandan kendi alanında yer olarak farkı yok
|
||
|
||
| Şu sitedeki Tokio Hotel, Emre Aydın gibi konular kapatılsın da herkes rahat etsin. | ||
|
||
Şu sitedeki Tokio Hotel, Emre Aydın gibi konular kapatılsın da herkes rahat etsin. Katılıyorum, edmın onay veriyo musun ? kilidi vurak mı ?
|
||