TURKROCKER.com FORUM - ÜLKENİN EN GÜNCEL ROCK-METAL SİTESİ (Arsiv Ana sayfa) => Türk Rock Müzik

Konu: Emre Aydın

Sayfa: 1 2 [ 3 ]

Brainiac 17.06.2008 09:22:52

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595
ooo konu iyice dönmüş ya

amerikan şivesi falan ne alaka kardeşim? yavuz çetin de amerikan şivesine sahiptir ama taş gibi de müzik yapar.

tr666 19.06.2008 06:27:01
konu dışı  headbang
Register or Login emre aydın ve tüm rock sevenleri rock ın yeni merkezi haydi tıklayın.Yok ben rocktan hoşlanmam diyorsanız oyunları ve chat box sayesinde bu siteden ayrılmak istemiyeceksiniz

Madde 20. Başka Forumlara üye veya kullanıcı toplamak için yazılan reklam mahiyetinde
yazılar (Özel Mesaj Dahil) YASAKTIR.Bu şekilde davranan üyelerin üyelikleri
silinecektir !

cengiz kurt 22.06.2008 11:18:47
bence gayet iyi ve kaliteli bir müzik yapıyor. şarkılarını da sözlerini de çok beğeniyorum. soft rock ı rocktan saymayanların onu  popüler kültürün ögesi olarak düşünmesi gayet normal ama bence tarzında çok iyi. ve eminim sönüp gitmeyecek aksine parlayacak. sizin için tek sorun onun romantizm öğeleri barındırması bence. ama soft rock da bunu gerektiryor napalım... kendi adıma beğeniyorum.

Disturbed 22.06.2008 13:41:19
o romantizm ögeleri emin ol birçok metal türündede mevcut  Wink

DeaThMeTaL 29.06.2008 09:01:22
kendisini bi zamanlar severdim ama şöyle bi gerçek var 1 konserine gidince öbürüne gitmeye gerek kalmıyo çünkü her konser aynı şarkıları dinleyip aynı şeyi izliyosunuz...sadece sözlerde kendimizi bulabildiğimiz için dinlediğimiz bi grup bence.Ama kaliteli ve iyi oldukça geniş bi kitleye sahip bi grup diyebilirim.ama tabiki metal 4ever Cool

SeFaaa 05.07.2008 03:26:53
Severek dinlediğim bir şarkıcı Emre Aydın..Şarkıları da gzL..Vokalist olarak en iyilerden diyebilirim..

kurena(: 06.07.2008 04:40:25
çok büyütülüyor bence kendinde başaka hiç bir yere birşeyler üretmeyen klasik bir adam..sanırım sibel can bile dahaçok şey katmıştır  Grin ki çoğu pop yapandan kendi alanında yer olarak farkı yok  Wink

Brainiac 06.07.2008 09:37:02
Şu sitedeki Tokio Hotel, Emre Aydın gibi konular kapatılsın da herkes rahat etsin.

BloodLine 07.07.2008 06:03:20
Şu sitedeki Tokio Hotel, Emre Aydın gibi konular kapatılsın da herkes rahat etsin.
Katılıyorum, edmın onay veriyo musun ? kilidi vurak mı ? Cheesy

Sayfa: 1 2 [ 3 ]