|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
... iran şahı ile |
||
|
||
| Atam rahat uyu sen zamanında arkadaslarınla özgürlüğüne kavusturduğun bu toprakları tayyip e tayyip gibilerine bırakılmayacak. Sana hakaret etmeleri için yasa çıkaranlar sevdiğin çocukların sağlık hizmetlerini elinden almaya çalışan çiftçine ananıda al git lan diyenlere toprağını parça parça satanlara Rahat Uyu... bırakılmayacak |
||
|
||
| kim o sole bakam | ||
|
||
az kaldı kurtulmak üzereyiz
|
||
|
||
az kaldı kurtulmak üzereyiz ![]() kurtulacağımıza emin misin daha da demirlediler iktidarlığa paylaşımlarınız için teşekkürler.Ne kadar asil bir liderimiz var.Her millete nasip olmaz bu kadar zeki,çalışkan bir lider.Rahat uyu Atam.İlkelerinin bekçileriyiz biz gençler |
||
|
||
| Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
az kaldı kurtulmak üzereyiz ![]() kurtulacağımıza emin misin daha da demirlediler iktidarlığa paylaşımlarınız için teşekkürler.Ne kadar asil bir liderimiz var.Her millete nasip olmaz bu kadar zeki,çalışkan bir lider.Rahat uyu Atam.İlkelerinin bekçileriyiz biz gençler |
||
|
||
ülekenin eğitim düzeyinden bahsedermisin ? halk ne biliyoki... Canım Türkiye'm... Bu milletin onları seçmesi onların en iyi olduğunu göstermez Bundan sonrada uzaktan okuycam yazılarınızı yorum yok
|
||
|
||
| Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
| renkler kürdistan çarşafı gibi olmuş | ||
|
||
onların anlıycağı dilden paşa Hani yeşilciler derler ya ::kih =D
|
||
|
||
| Ya bu büyük insan bize bu güzelim vatanı bırakıyo harika bir şekilde kendini feda edio ülkesi için hani siyasal yorum yapmiyim diomda şu ankiler ne yapıo ki bi daa böyle bir lider dünyaya gelmez ama sen gene de rahat uyu "PAŞAM" | ||
|
||
| 2500 Resim İle Yapılmış Tek Resim !!! Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
resim güzel de Atatürk'e benzememiş bence..
|
||
|
||
| 05/04/2008 Nihayet adam gibi resimler çektim Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
| Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
| Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
||
|
||
| Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
| Keşke imkan olsaydı içerideki müzelerin de resimlerini çekebilseydim malesef resim çekmek bazı yerlerde yasaktı. Büyüleyici, her köşesi incelikle dizayn edilmiş Anıtkabir'e aşık olarak geri döndüm. Herkesin mutlaka gitmesi ve tekrar hatırlaması gerektiğini düşünüyorum, bu ülkeyi nasıl ve hangi zorluklarla kurtarıldığının. Not: Anıtkabir'den insan çıkmak hiç istemiyor. |
||
|
||
| çok güzel olmuş | ||