|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Yemen Türküsü
Vardar Ovası Çanakkale İçinde Yanık Ömer Kırmızı Gülün Alı Var Alişimin Kaşları Kara Cana Rakibi Handan Edersin Mani Oluyor Halimi Nihansın Dideden Olmaz İlaç Atladım Bahçene Girdim Dayler Dayler, Viran Dayler Esiri Zülfünün Gitti de Gelmeyi Verdi Hab-gah-ı Yare Girdim Köşküm Var Deryaya Karşı Şahane Gözler Şahane |
||
|
||
ee balkanlarda doğmuş atamız balkan şarkılarını çok seviyor
|
||
|
||
ee balkanlarda doğmuş atamız balkan şarkılarını çok seviyor ewet de burdan kendine pay çıkartma ![]() o benim hemşerim
|
||
|
||
ee balkanlarda doğmuş atamız balkan şarkılarını çok seviyor ewet de burdan kendine pay çıkartma ![]() o benim hemşerim ![]()
|
||
|
||
bi de dalgalandım da duruldum şarkısı yok muydu?yanlış hatırlamıyorsam!!!
|
||
|
||
10 yaslari civarinda iken vardar ovasini ezberlettirmislerdi okulda
|
||
|
||
çanakkale içlerinden en iyisi bence tabi atamızın dinlediği müzikler herkes için bi anlam taşımalı bence
|
||
|
||
| Sarı zeybek var. Zaten belgeseli ve kitabı dahil var. | ||