|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 *İsimler alfabeye göre sıralanmıştır. *En iyi gitarist diye bir şey yoktur,kariyeri dolu,duruşu önemli,size en yakın bulduğunuz gitarist vardır onun için konu en iyi gitarist değildir. *Unuttuğum önemli bir isim varsa bildiriniz. |
||
|
||
Tabi ki Yavuz Çetin. Hendrix coverları tek kelimeyle mükemmel veTürkiye'de "Talkbox" tekniğini kullanan ilk gitarist |
||
|
||
çok zor bir soru bence
|
||
|
||
| gerçekten çok zor bi soru ama ben asım cam gündüz dedim. | ||
|
||
| Cem Köksal. | ||
|
||
| Yavuz Çetin. | ||
|
||
| demir demirkan | ||
|
||
| yavuz cetin | ||
|
||
cem köksal ve demir
|
||
|
||
| cem köksal | ||
|
||
gerçekten çok zor bi soru ama ben asım cam gündüz dedim. Asım Can Gündüz'le bu yaz tanışmıştım.Marmaris'te bi bar da bi ara çıkıyodu.Fakat tabi benim favorim Cem Köksal
|
||
|
||
| CEM KÖKSAL | ||
|
||
gür akad
|
||
|
||
| deMiR deMiRKaN .. | ||
|
||
| yavuz çetin.... | ||
|
||
| Yavuz Çetin. | ||
|
||
demir demirkan..
|
||
|
||
| Demir Demirkan ve Cem Köksal.ikisi de birer virtüöz | ||
|
||
batuya verdim ben oyumu eski bluesculardandır
|
||
|
||
| vbence yavuz çetin ama tabi demir demirkan cem köksalda oldukça iyi gitaristler bence |
||
|
||
| Cem Köksal... | ||
|
||
| aslında benim bi arkadaş varrr hem solo hem akorları süper yapıo eksiksiz vee ilk dinlediğinde bile çalabiliyorrrrrrr bence o ismi:mert yakında ünlü olurrrr merak etmeyinnn | ||
|
||
| batuhan da harbiden saglam gitaristtir ama bence hiç biri yavuz çetin kadar iyi olmazzz.. | ||
|
||
yavuz çetin tabi aramızda olmadğı için demir demirkan
|
||
|
||
| yağmur (maNga) var uçan gitaristim:) yani en azından diğer diye bi şık olmalıydı
|
||
|
||
| Yavuz Çetin | ||
|
||
| cem köksal ve demir demirkan | ||
|
||
| aslında yavuz çetin ama aramızda olmadığından):cem köksal dedim.. | ||
|