TURKROCKER.com FORUM - ÜLKENİN EN GÜNCEL ROCK-METAL SİTESİ (Arsiv Ana sayfa) => Tartışma

Konu: Led Zeppelin Metal Müzik Yaptımı?

Sayfa: [ 1 ]

Rockium 18.05.2007 13:25:31

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595
  Herhalde ben daha doğmadan önce başlayan bu tartışma hala sürmekte,yılların progressive-hard rock ve heavy metal grubu olarak tanımlanan Lez Zeppelin,hala metal müzik camiası daha doğrusu müzik camiası için var olan tartışma konusu...

Bilgisi olanlar ne diyor bu duruma?

neorammstein 18.05.2007 13:41:17
tam anlamıyla metal değil bnce       Ya deep purple yada  black sabbath  iki seçenek üstünde duruorum   Motorhead in vocalistine göre deep purple mesela  ama bilemiorum haala   İlk sert gitar rifflerinide black sabbath kullanmış diyolar..

fatih 27.05.2007 05:20:34
ben yapmadı diyoru men azndan dinlediği şarkılar bana öle geliyor ama müzikde önemli yerleri var

gravedigger 27.08.2007 15:36:39
led zeppelin gibi bir grup ilk defa paganik ogeler ve satanik ogeler kullanmistir..ancak metal muzikle uzaktan yakindan ilisigi yok.

Sayfa: [ 1 ]