|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Geçen sene RNC dan önce Türkiye'de neredeyse hiç tanınmayan grup,RNC ana sahnesi ve Türkiye fan siteleri sayesinde hakikaten şu an Türkiye'de tanınan ve sevilen grupların başında olmaya başladı. Yaptıkları brit rock-pop türü ve alternatif müzikde önemli bir yeri olan grubu irdeliyelim,nedenleri ile birlikte. Buyurun... |
||
|
||
| Kaliteli duygusal müzik ve muhteşem şarkı sözleri sayesinde şu anki yerini aldı rockn coke ona sadece reklam yaptı ancak o reklamdan gelen dinleyici sayısı şu anda çok az var Placebo yine eski dinleyicileriyle ayakta Türkiye'de |
||
|
||
| homo oldukları ıcın insanlara sıcak gelıolar | ||
|
||
homo oldukları ıcın insanlara sıcak gelıolar homo değiller
|
||
|
||
homo oldukları ıcın insanlara sıcak gelıolar homo değiller |
||
|
||
homo oldukları ıcın insanlara sıcak gelıolar homo değiller |
||
|
||
| brian molko ve steve hewitt değil stafanın öyle olduğu söyleniyor ancak gözle görünür bişey yok | ||
|
||
var bisiler ama pek anlamadim..ehehe |
||
|
||
| khıfdjhodjhıoahhahhahahahahhahahahahahah hiç sevemediğim grupların başında gelir bööö Slow müzikse binbir tane grup var hiç çekici bi yanı yok bence Pembe ayıcıklarıyla oynayan küçük kızlar dinler gibime geliyo adamın sesini duyunca
|
||
|
||
| rimelle mi homo olunuyomuş ahahahaaa ve bence onların sevilmesinin nedeni cinsel tercihleri değil yaptığı müzikdir ... isteyen sever isteyen sevmez ayrıca brian molko nun hayatıda hiç kolay değildi bence buda dikkate alınmalı yani yaşadığı şeylerden dolayı bu yola gitmişdir vakti zamanında ... türkiyede sevilmesinin cinsel tercihle hiç bi alakası olamaz ! | ||
|
||
rimelle mi homo olunuyomuş ahahahaaa ve bence onların sevilmesinin nedeni cinsel tercihleri değil yaptığı müzikdir ... isteyen sever isteyen sevmez ayrıca brian molko nun hayatıda hiç kolay değildi bence buda dikkate alınmalı yani yaşadığı şeylerden dolayı bu yola gitmişdir vakti zamanında ... türkiyede sevilmesinin cinsel tercihle hiç bi alakası olamaz ! senın gorusun ayrıca bence normal bı erkek rımel surup normal hayatında makyaj yapmaz yada ıngıltere de olabılır bız tr de yasadıımız ıcın bunu homoluk olarak anlarız
|
||
|
||
| rımel hıkayemı ben sımdı bı yerımdenmı uyduruorum bence bı arastırın sız onu | ||
|
||
| Evet araştırın; Gerçi şöyle durum var ''Metrosexüellik''.Yani rimel,vondoten,manikür,pedikür,cilt bakımı yapan erkeklerde mevcut,buda ''Metropol Erkek'' için gerekli unsurlarmış;böyle olunca ''Modern'' olunuyormuş.. |
||
|
||
hikaye derken var ok de homo tartışması için hikaye .. Homolar işte yani neyini tartışıosunuz anlamında ![]() rımel hıkayemı ben sımdı bı yerımdenmı uyduruorum bence bı arastırın sız onu
|
||
|
||
| ayrica bence soyle birseyde var ..turkiyede insanlar bu kadar seviyorsa placebo yu bu kesinlikle cinsel tercihinden degildir(sayet gizli gayler coksa turkiyede o zmn ayri tabi) yani "placebo" bile seviliyorsa bence bu kesinlikle oncelikle muziktendir daha sonrada bu kadar rahat kendi tercihlerini ifade edebildiklerindendir,yani bir nevi cesurlukta diyebilirsiniz..bu rahatlik insanlarin hosuna gider bence .. |
||
|
||
var bisiler ama pek anlamadim..ehehe |
||
|
||
| hiç büyütülecek birgrup değil altı ültü üstü alternatif bir grup,trde rnc de çıkınca adam oluorlar işte seveni varan bu grubun saygılıyız ama büyük grup değil birde kötü yanı popcularda r&b lerde bu grubu severek dinleyebiliyor. | ||
|
||
| bu grup benim herşeyim kim nederse desin ama bana gerçekte kim olduğumu hatırlatan grup placebodur ve ölene kadar sewerek dinleyeceğim bu grubu benim için placebo suz bi hayat ölüdür hiçtir ben placebo suz yaşayamam | ||
|
||
| rncdan öncede sevenleri bir hayli fazlaydi zaten sadece festivale geldiler tanindilar bu da gayet normal bir grup ülkene gelir taninir ve dinleyici sayisi artar ve her normal grupta oldugu gibi yaptiklari müzikten dolayi sevildi tabi ki ve Brian Molko'nun ender seside bunu etkiliyor, bazilari cincel tercihleri sayesinde oldugunu söylüyor bilmiyorum ama bircok kisi bu yüzden dinlememeyi tercih ediyor ki hepimizde o gelisememis kesimi biliyoruz zaten | ||
|
||
| rockn coke sayesinde biraz daha popüler olundu bence iyi olmadı... | ||
|
||
rockn coke sayesinde biraz daha popüler olundu bence iyi olmadı... tabii ki Rockn Cokeun etkisi büyük oldu maalesef bir de Brian Molko'nun görüntüsüne kendini kaptıran kızlar söz konusu.Bir de bunlar yalnızca 13-18 yaş kitlesini oluşturmuyor.20-30 yaş arası da baya var Ayrıca Placebo her türden müzik dinleyenlerin dinleyebildiği bir grup bunu da unutmamak gerekir.
|
||
|
||
15-18 yaş arasında genç nüfus patlaması var sanırım ondandır ( smile a bak yaa sercan ilgilen bi ara smilelarlada )
|
||