TURKROCKER.com FORUM - ÜLKENİN EN GÜNCEL ROCK-METAL SİTESİ (Arsiv Ana sayfa) => Tartışma

Konu: Placebo Türkiye'de Neden Çok Sevildi?

Sayfa: [ 1 ]

Rockium 19.05.2007 02:08:32

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595
Geçen sene RNC dan önce Türkiye'de neredeyse hiç tanınmayan grup,RNC ana sahnesi ve Türkiye fan siteleri sayesinde hakikaten şu an Türkiye'de tanınan ve sevilen grupların başında olmaya başladı.

Yaptıkları brit rock-pop türü ve alternatif müzikde önemli bir yeri olan grubu irdeliyelim,nedenleri ile birlikte.

Buyurun...

sr2c 19.05.2007 02:28:12
Kaliteli duygusal müzik ve muhteşem şarkı sözleri sayesinde şu anki yerini aldı rockn coke ona sadece reklam yaptı ancak o reklamdan gelen dinleyici sayısı şu anda çok az var

Placebo yine eski dinleyicileriyle ayakta Türkiye'de

I ka barra haha 19.05.2007 05:03:51
homo oldukları ıcın insanlara sıcak gelıolar

sr2c 19.05.2007 12:30:28
homo değiller

I ka barra haha 19.05.2007 13:12:43
homo değiller
bal gıbı homolar ıste

gravedigger 19.05.2007 13:14:52
biseksueller diye biliorm ben

sr2c 19.05.2007 13:46:51
brian molko ve steve hewitt değil stafanın öyle olduğu söyleniyor ancak gözle görünür bişey yok

gravedigger 19.05.2007 15:12:02

var bisiler ama pek anlamadim..ehehe

neorammstein 20.05.2007 04:19:10
khıfdjhodjhıoahhahhahahahahhahahahahahah hiç sevemediğim grupların başında gelir
bööö  Slow müzikse binbir tane grup var  hiç çekici bi yanı yok bence Pembe ayıcıklarıyla oynayan küçük kızlar dinler gibime geliyo adamın sesini duyunca Tongue Cheesy

hard_rock 20.05.2007 05:27:15
rimelle mi homo olunuyomuş ahahahaaa ve bence onların sevilmesinin nedeni cinsel tercihleri değil yaptığı müzikdir ... isteyen sever isteyen sevmez ayrıca brian molko nun hayatıda hiç kolay değildi bence buda dikkate alınmalı yani yaşadığı şeylerden dolayı bu yola gitmişdir vakti zamanında ... türkiyede sevilmesinin cinsel tercihle hiç bi alakası olamaz !

I ka barra haha 20.05.2007 05:30:06
rimelle mi homo olunuyomuş ahahahaaa ve bence onların sevilmesinin nedeni cinsel tercihleri değil yaptığı müzikdir ... isteyen sever isteyen sevmez ayrıca brian molko nun hayatıda hiç kolay değildi bence buda dikkate alınmalı yani yaşadığı şeylerden dolayı bu yola gitmişdir vakti zamanında ... türkiyede sevilmesinin cinsel tercihle hiç bi alakası olamaz !
senın gorusun ayrıca bence normal bı erkek rımel surup normal hayatında makyaj yapmaz yada ıngıltere de olabılır bız tr de yasadıımız ıcın bunu homoluk olarak anlarız

I ka barra haha 20.05.2007 05:48:00
rımel hıkayemı ben sımdı bı yerımdenmı uyduruorum bence bı arastırın sız onu

Rockium 20.05.2007 05:51:22
Evet araştırın;
Gerçi şöyle durum var ''Metrosexüellik''.Yani rimel,vondoten,manikür,pedikür,cilt bakımı yapan erkeklerde mevcut,buda ''Metropol Erkek'' için gerekli unsurlarmış;böyle olunca ''Modern'' olunuyormuş..

neorammstein 20.05.2007 06:38:14
hikaye derken var ok de homo tartışması için hikaye ..  Homolar işte yani neyini tartışıosunuz anlamında  Cheesy
rımel hıkayemı ben sımdı bı yerımdenmı uyduruorum bence bı arastırın sız onu

gravedigger 20.05.2007 07:58:47
ayrica bence soyle birseyde var ..turkiyede insanlar bu kadar seviyorsa placebo yu bu kesinlikle cinsel tercihinden degildir(sayet gizli gayler coksa turkiyede o zmn ayri tabi)
yani "placebo" bile seviliyorsa bence bu kesinlikle oncelikle muziktendir daha sonrada bu kadar rahat kendi tercihlerini ifade edebildiklerindendir,yani bir nevi cesurlukta diyebilirsiniz..bu rahatlik insanlarin hosuna gider bence ..

sr2c 20.05.2007 11:31:21

var bisiler ama pek anlamadim..ehehe
reklam ve amaçlarına ulaştılar

fatih 27.05.2007 05:19:52
hiç büyütülecek birgrup değil altı ültü üstü alternatif bir grup,trde rnc de çıkınca adam oluorlar işte seveni varan bu grubun saygılıyız ama büyük grup değil birde kötü yanı popcularda r&b lerde bu grubu severek dinleyebiliyor.

bamargera 08.08.2007 09:28:39
bu grup benim herşeyim kim nederse desin ama bana gerçekte kim olduğumu hatırlatan grup placebodur ve ölene kadar sewerek dinleyeceğim bu grubu benim için placebo suz bi hayat ölüdür hiçtir ben placebo suz yaşayamam

lissa_sc 09.08.2007 02:34:08
rncdan öncede sevenleri bir hayli fazlaydi zaten sadece festivale geldiler tanindilar bu da gayet normal bir grup ülkene gelir taninir ve dinleyici sayisi artar ve her normal grupta oldugu gibi yaptiklari müzikten dolayi sevildi tabi ki ve Brian Molko'nun ender seside bunu etkiliyor, bazilari cincel tercihleri sayesinde oldugunu söylüyor bilmiyorum ama bircok kisi bu yüzden dinlememeyi tercih ediyor ki hepimizde o gelisememis kesimi biliyoruz zaten

sr2c 09.08.2007 03:28:28
rockn coke sayesinde biraz daha popüler olundu bence iyi olmadı...

lounge act 13.08.2007 12:16:26
rockn coke sayesinde biraz daha popüler olundu bence iyi olmadı...

tabii ki Rockn Cokeun etkisi büyük oldu maalesef  Angry bir de Brian Molko'nun görüntüsüne kendini kaptıran kızlar söz konusu.Bir de bunlar yalnızca 13-18 yaş kitlesini oluşturmuyor.20-30 yaş arası da baya var  Undecided Undecided Huh? Ayrıca Placebo her türden müzik dinleyenlerin dinleyebildiği bir grup bunu da unutmamak gerekir.  Undecided

neorammstein 11.11.2007 14:29:43
15-18 yaş arasında genç nüfus patlaması var sanırım ondandır  Tongue ( smile a bak yaa sercan ilgilen bi ara smilelarlada )  Grin

Sayfa: [ 1 ]