|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapınSitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapınSitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapınSitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapınSitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapınSitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapınSitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapınSitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapınSitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapınSitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
çok teşekkürler resimlek için
işte punk ın kralı sex pistols |
||
|
||
| punk mı ? ben almiyim. | ||
|
||
| punk mı ben almiiim diosunda o zmn punk ın olduğu sayfada ne işin var bişiy yazmak icin bişiy yazıosun. felsefe bilmeden konusma | ||
|
||
punk mı ben almiiim diosunda o zmn punk ın olduğu sayfada ne işin var bişiy yazmak icin bişiy yazıosun. felsefe bilmeden konusma bravo destekliyorum seni,
|
||
|
||
| resmler için saoll | ||
|
||
punk mı ben almiiim diosunda o zmn punk ın olduğu sayfada ne işin var bişiy yazmak icin bişiy yazıosun. felsefe bilmeden konusma ii demişsin
|
||
|
||
| 4.resim mis | ||
|
||
punk mı ben almiiim diosunda o zmn punk ın olduğu sayfada ne işin var bişiy yazmak icin bişiy yazıosun. felsefe bilmeden konusma eet haklısın walla bende punk sevmem ama punkla alakalı bi yere girip te almiim falan da demem resmler için de saolasın |
||
|
||
| sadece bir albüm çıkarmış,parasız kaldıkları zamanda albümün değişik versiyon ve toplamalarını çıkartıp duran, saygı duyulası punk grubu | ||
|
||
punk mı ben almiiim diosunda o zmn punk ın olduğu sayfada ne işin var bişiy yazmak icin bişiy yazıosun. felsefe bilmeden konusma eet haklısın walla bende punk sevmem ama punkla alakalı bi yere girip te almiim falan da demem resmler için de saolasın avatarındaki KRAL'a ::tapparım. sex pistols da neymiş ya
|
||