TURKROCKER.com FORUM - ÜLKENİN EN GÜNCEL ROCK-METAL SİTESİ (Arsiv Ana sayfa) => Tartışma

Konu: Rammstein neden Türkiye'de çok sevildi :))) grubu farklı kılan ne

Sayfa: [ 1 ]

neorammstein 23.05.2007 11:31:57

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595
almanca & till >  Shocked   Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez.
Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın

24.05.2007 10:08:19
almanca Wink

sr2c 26.05.2007 01:20:24
Mükemmel bir ses ve mükemmel gaza getiren şovlar Sahne performansında R+ dışı yalandır benim için.

fatih 27.05.2007 05:14:31
Mkemel bir ses değil ama iyi bir grup bence neden sevildimi bilmem açıkcası çokda seven yok bence belli bir kitle o kadr

sr2c 27.05.2007 10:24:07
Mkemel bir ses değil ama iyi bir grup bence neden sevildimi bilmem açıkcası çokda seven yok bence belli bir kitle o kadr
örnek olarak mutter şarkısını dinlemeni tavsiye ederim başka hangi insan evladından böyle bir yorum çıkar bir eşi daha yok sesinin.

neorammstein 27.05.2007 12:06:06
 Roll Eyes Wink

R+_nurben 03.06.2007 07:24:49
örnek olarak mutter şarkısını dinlemeni tavsiye ederim başka hangi insan evladından böyle bir yorum çıkar bir eşi daha yok sesinin.

bencede ve dier grplardan farklı kılanlar till lindemannın sesi , schneider,sahne performanlrındaki orjinallik       

sr2c 21.06.2007 07:44:35
Yeni çıkacak olan albüm iyice arttıracaktır bunu..

permanganat 05.08.2007 09:55:50
till in kontrolünü muhteşem bi şekilde yaptığı sesi,rosenrot albümündeki zerstören parçası(rammstein sewmeyen türklere dinletildiğinde çok olumlu etki yapıyor Grin denedim ordan biliyorum Wink ),mükemmel sahne şovları,yaratıcı klipler,grup üyelerinin kendilerine özgü sempatik duruşları...daha sayayım mı Grin

lounge act 13.08.2007 12:34:35
ben o kadar çok sevildiğini düşünmüyorum R+nın  Sad belli bir kesim dinliyor zaten herkesin dinlememesi gerekiyor bu grubu.Bu kitle de en başta Till'in sesine ve etkileyici müziğine aşıktır,bir de almanca var tabii ki  Wink

neorammstein 18.09.2007 04:38:42
sahne şovlarıda sevilmelerinin ayrı bi nedeni tabi     Başka hangi grupta var ki öyle şovlar  Roll Eyes

sound_of_silence 21.09.2007 17:01:06
Adamlar türk düşmanı olan neo naziler siz ise dinliyorsunuz nerden bu kanıya vardığımı düşünüyorsanız Hitler Şarkısına bütün 2.Dünya Savaşında cepheleri Sayıp Komutanları Sayıp Meine Führer Hitler Demesi pekte olağan bi durum değil sizde bilirsiniz 2.dünya savaşından sonra biten nazilik günümüze neo nazi adında türk düşmanı yahudı soykırımcısı bu coğunluğu gençlerden oluşan grup hala çalışmalarına devam etmekte bundan sonra rammstein dinlemek size kalmış ben bu kadar yazıyorum...

neorammstein 26.09.2007 08:58:06
Adamlar türk düşmanı olan neo naziler siz ise dinliyorsunuz nerden bu kanıya vardığımı düşünüyorsanız Hitler Şarkısına bütün 2.Dünya Savaşında cepheleri Sayıp Komutanları Sayıp Meine Führer Hitler Demesi pekte olağan bi durum değil sizde bilirsiniz 2.dünya savaşından sonra biten nazilik günümüze neo nazi adında türk düşmanı yahudı soykırımcısı bu coğunluğu gençlerden oluşan grup hala çalışmalarına devam etmekte bundan sonra rammstein dinlemek size kalmış ben bu kadar yazıyorum...

on numara bi kara cahil desem oldukca az kalır..  Rammstein ın hitler diye bi parçası yok O parçadaki ses hiç Till'in sese benziyomu ki .?.. öncelikle bunu söyliim ve muhtemelen yaşın 14-15 arası bu kadarda eminim.  eğer birşeyler biliyosan yaz bilmiyosan arkadaslarınla yallah hayko konserine  Wink Türk düşmanı demenede neremle gülsem acaba sen seç =7

let_s_dance 27.09.2007 06:56:57
rammstein türk düsmanıymıs hayko türk düsmanıymıs ben bunlarla ilgilenmiyorum bunların türk düsmanı olduklarınada inanmıyorum en azından hiç görmedim duymadım bilmiyorum. bence rammsteinin müziği muhtesem süper bi grup Roll Eyes

sr2c 29.09.2007 12:07:37
Erman'ın da (neorammstein) dediği gibi hitler şarkısı Rammstein'ın eseri değildir.Bazı Rammstein fanları tarafından hazırlanmış,covera benzetilmeye çalışılmış bir şarkıdır.Üstelik Hitler yönetimine sadece yahudi kıyımı yönünden bakmayın her yönüyle araştırıp öyle yorum yapın derim.

_SETH_ 16.10.2007 09:54:51
Ya arkadaşlar bu kadar büyütmeyelim bence (bu sırada sitenize yeni üye oldum hoş bir site Wink)Rammstein grubunun hiçbir türk düşmanlığını görmedim,ayrıca bide hitler adına müzik yapmış olsun ne olacak?Bende alman olsam benimde hitlere hayranlığım olurdu...(ki şu anda bile var öle bi deha savaş komutanı dünyada yok)Walla benim bildiğim tek türk düşmanı grup var oda System of a down.Düşmanlarmı?Olsunlar ben onunda müziğini dinliyorum(tabii albümlerini satın almıyorum nie alayım Grin)Müzik evrenseldir arkadaşlar ve bunu politikayla yada tarihteki olaylarla  karıştırmayalım...

bebek 20.10.2007 12:16:56

HİÇ BİR SESİN BENZERİ YOKTUR

neorammstein 20.10.2007 12:28:35
ata demirerin çok iyi  bülent ersoy ve fatih terim sesi taklidi yaptığını biliorum  gözünü kapa dinle ayırt edemezsin o derece..  =7

BloodLine 22.10.2007 06:53:08

on numara bi kara cahil desem oldukca az kalır.. 
ahauh  Grin  canlı performansta üstüne tanımam. neden bu kadar çok sevildiği konusuna bişi diyemiyeceğim çok yönlü bi muhabbet olur.
Alıntı
sound_of_silence

uyu abi.

neorammstein 22.10.2007 12:14:30
Erman'ın da (neorammstein) dediği gibi hitler şarkısı Rammstein'ın eseri değildir.Bazı Rammstein fanları tarafından hazırlanmış,covera benzetilmeye çalışılmış bir şarkıdır.Üstelik Hitler yönetimine sadece yahudi kıyımı yönünden bakmayın her yönüyle araştırıp öyle yorum yapın derim.
bi iki gün önce gazetede okumuştum Almanyada yapılan ankete göre her 3 almandan 1 i nazi döneminde çak iyi şeylerinde yapıldığı söylüyormuş. madalyonun birde öbür yüzü var yani..

neyse konuya dönücek olursak  bi tekrar gibi olucak belki ama  alanlarında rakipsizler ve o vocal o şovlar hiç bi grupda yok  Almanca olmasıda ap ayrı bi hava ve kendilerini diğer gruplardan kolayca soyutluyo  Bambaşka bi grup havası katıyo  Neyse yeterli şimdilik bu kadar   Bu sizi bi müddet oyalar  Smiley

BloodLine 25.10.2007 04:39:15
sound_of_silence isimli  malın son attığı post silindi.ayrıca konu içinde polemik çıkarmaya gerek bile yok.dinlemiosan post kasıp polemik çıkarmazsın zorla dinleticek yada sevdiricek değiliz(ler).şimdi haykonuda yanına al bi yerlere sürtünmeden uza..
Alıntı
Rammstein neden Türkiye'de çok sevildi Smiley))
konu bu hitlermiş yok şuymuş buymuş uzatmadan... Wink Kiss

neorammstein 28.10.2007 03:36:16
grubu farklı kılan şey   till lindemanın bi denizi baştan sona yüzüp geçmesidir diyerek konuya espirili bi şekilde toparlamak istiyorum  ve güle oynaya tatlı sözlerle seviyeli iyi sohbetler diliyorum

madcap_murat 11.11.2007 04:15:39

Neo naziler ırkçıdır arkadaşlar.Türkleri değil diğer milletleride sevmezler.Almanya da türklere karşı yaptıkları vukuatları coktur şimdilerde yine var.Camilerimizi yakıyorlar.Evleri içindeki insanlarla beraber ateşe veriyorlar.Böyle cok vatandaşımızı kaybettik.Rammstein in neo nazi olup olmadığını bilmiyorum.Müziklerini beğeniyorum.Hayko da ermeni tohumu zaten .Hayko şehitlerimiz old. zamanda konserini ertelemedi.Ayrıca 10 kasımda yani dün burada konseri vardı...

neorammstein 11.11.2007 05:08:24

Alıntı
Neo naziler ırkçıdır arkadaşlar.Türkleri değil diğer milletleride sevmezler.Almanya da türklere karşı yaptıkları vukuatları coktur şimdilerde yine var.Camilerimizi yakıyorlar.Evleri içindeki insanlarla beraber ateşe veriyorlar.Böyle cok vatandaşımızı kaybettik.Rammstein in neo nazi olup olmadığını bilmiyorum.Müziklerini beğeniyorum.Hayko da ermeni tohumu zaten .Hayko şehitlerimiz old. zamanda konserini ertelemedi.Ayrıca 10 kasımda yani dün burada konseri vardı...
  Yorumuna katılıyorum.

K1NGEFER 13.12.2007 09:48:14
ya tarzları diyip geçelim işte dimi yaw Grin

Sayfa: [ 1 ]