|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 almanca & till > Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez.Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
almanca
|
||
|
||
| Mükemmel bir ses ve mükemmel gaza getiren şovlar Sahne performansında R+ dışı yalandır benim için. | ||
|
||
| Mkemel bir ses değil ama iyi bir grup bence neden sevildimi bilmem açıkcası çokda seven yok bence belli bir kitle o kadr | ||
|
||
Mkemel bir ses değil ama iyi bir grup bence neden sevildimi bilmem açıkcası çokda seven yok bence belli bir kitle o kadr örnek olarak mutter şarkısını dinlemeni tavsiye ederim başka hangi insan evladından böyle bir yorum çıkar bir eşi daha yok sesinin.
|
||
|
||
|
||
|
||
Mkemel bir ses değil ama iyi bir grup bence neden sevildimi bilmem açıkcası çokda seven yok bence belli bir kitle o kadr örnek olarak mutter şarkısını dinlemeni tavsiye ederim başka hangi insan evladından böyle bir yorum çıkar bir eşi daha yok sesinin.bencede ve dier grplardan farklı kılanlar till lindemannın sesi , schneider,sahne performanlrındaki orjinallik |
||
|
||
| Yeni çıkacak olan albüm iyice arttıracaktır bunu.. | ||
|
||
till in kontrolünü muhteşem bi şekilde yaptığı sesi,rosenrot albümündeki zerstören parçası(rammstein sewmeyen türklere dinletildiğinde çok olumlu etki yapıyor denedim ordan biliyorum ),mükemmel sahne şovları,yaratıcı klipler,grup üyelerinin kendilerine özgü sempatik duruşları...daha sayayım mı
|
||
|
||
ben o kadar çok sevildiğini düşünmüyorum R+nın belli bir kesim dinliyor zaten herkesin dinlememesi gerekiyor bu grubu.Bu kitle de en başta Till'in sesine ve etkileyici müziğine aşıktır,bir de almanca var tabii ki
|
||
|
||
sahne şovlarıda sevilmelerinin ayrı bi nedeni tabi Başka hangi grupta var ki öyle şovlar
|
||
|
||
| Adamlar türk düşmanı olan neo naziler siz ise dinliyorsunuz nerden bu kanıya vardığımı düşünüyorsanız Hitler Şarkısına bütün 2.Dünya Savaşında cepheleri Sayıp Komutanları Sayıp Meine Führer Hitler Demesi pekte olağan bi durum değil sizde bilirsiniz 2.dünya savaşından sonra biten nazilik günümüze neo nazi adında türk düşmanı yahudı soykırımcısı bu coğunluğu gençlerden oluşan grup hala çalışmalarına devam etmekte bundan sonra rammstein dinlemek size kalmış ben bu kadar yazıyorum... |
||
|
||
Adamlar türk düşmanı olan neo naziler siz ise dinliyorsunuz nerden bu kanıya vardığımı düşünüyorsanız Hitler Şarkısına bütün 2.Dünya Savaşında cepheleri Sayıp Komutanları Sayıp Meine Führer Hitler Demesi pekte olağan bi durum değil sizde bilirsiniz 2.dünya savaşından sonra biten nazilik günümüze neo nazi adında türk düşmanı yahudı soykırımcısı bu coğunluğu gençlerden oluşan grup hala çalışmalarına devam etmekte bundan sonra rammstein dinlemek size kalmış ben bu kadar yazıyorum... on numara bi kara cahil desem oldukca az kalır.. Rammstein ın hitler diye bi parçası yok O parçadaki ses hiç Till'in sese benziyomu ki .?.. öncelikle bunu söyliim ve muhtemelen yaşın 14-15 arası bu kadarda eminim. eğer birşeyler biliyosan yaz bilmiyosan arkadaslarınla yallah hayko konserine Türk düşmanı demenede neremle gülsem acaba sen seç =7
|
||
|
||
rammstein türk düsmanıymıs hayko türk düsmanıymıs ben bunlarla ilgilenmiyorum bunların türk düsmanı olduklarınada inanmıyorum en azından hiç görmedim duymadım bilmiyorum. bence rammsteinin müziği muhtesem süper bi grup
|
||
|
||
| Erman'ın da (neorammstein) dediği gibi hitler şarkısı Rammstein'ın eseri değildir.Bazı Rammstein fanları tarafından hazırlanmış,covera benzetilmeye çalışılmış bir şarkıdır.Üstelik Hitler yönetimine sadece yahudi kıyımı yönünden bakmayın her yönüyle araştırıp öyle yorum yapın derim. | ||
|
||
Ya arkadaşlar bu kadar büyütmeyelim bence (bu sırada sitenize yeni üye oldum hoş bir site )Rammstein grubunun hiçbir türk düşmanlığını görmedim,ayrıca bide hitler adına müzik yapmış olsun ne olacak?Bende alman olsam benimde hitlere hayranlığım olurdu...(ki şu anda bile var öle bi deha savaş komutanı dünyada yok)Walla benim bildiğim tek türk düşmanı grup var oda System of a down.Düşmanlarmı?Olsunlar ben onunda müziğini dinliyorum(tabii albümlerini satın almıyorum nie alayım )Müzik evrenseldir arkadaşlar ve bunu politikayla yada tarihteki olaylarla karıştırmayalım...
|
||
|
||
Mkemel bir ses değil ama iyi bir grup bence neden sevildimi bilmem açıkcası çokda seven yok bence belli bir kitle o kadr örnek olarak mutter şarkısını dinlemeni tavsiye ederim başka hangi insan evladından böyle bir yorum çıkar bir eşi daha yok sesinin.HİÇ BİR SESİN BENZERİ YOKTUR |
||
|
||
| ata demirerin çok iyi bülent ersoy ve fatih terim sesi taklidi yaptığını biliorum gözünü kapa dinle ayırt edemezsin o derece.. =7 | ||
|
||
Adamlar türk düşmanı olan neo naziler siz ise dinliyorsunuz nerden bu kanıya vardığımı düşünüyorsanız Hitler Şarkısına bütün 2.Dünya Savaşında cepheleri Sayıp Komutanları Sayıp Meine Führer Hitler Demesi pekte olağan bi durum değil sizde bilirsiniz 2.dünya savaşından sonra biten nazilik günümüze neo nazi adında türk düşmanı yahudı soykırımcısı bu coğunluğu gençlerden oluşan grup hala çalışmalarına devam etmekte bundan sonra rammstein dinlemek size kalmış ben bu kadar yazıyorum... on numara bi kara cahil desem oldukca az kalır.. canlı performansta üstüne tanımam. neden bu kadar çok sevildiği konusuna bişi diyemiyeceğim çok yönlü bi muhabbet olur.Alıntı sound_of_silence uyu abi. |
||
|
||
Erman'ın da (neorammstein) dediği gibi hitler şarkısı Rammstein'ın eseri değildir.Bazı Rammstein fanları tarafından hazırlanmış,covera benzetilmeye çalışılmış bir şarkıdır.Üstelik Hitler yönetimine sadece yahudi kıyımı yönünden bakmayın her yönüyle araştırıp öyle yorum yapın derim. bi iki gün önce gazetede okumuştum Almanyada yapılan ankete göre her 3 almandan 1 i nazi döneminde çak iyi şeylerinde yapıldığı söylüyormuş. madalyonun birde öbür yüzü var yani..neyse konuya dönücek olursak bi tekrar gibi olucak belki ama alanlarında rakipsizler ve o vocal o şovlar hiç bi grupda yok Almanca olmasıda ap ayrı bi hava ve kendilerini diğer gruplardan kolayca soyutluyo Bambaşka bi grup havası katıyo Neyse yeterli şimdilik bu kadar Bu sizi bi müddet oyalar
|
||
|
||
| sound_of_silence isimli malın son attığı post silindi.ayrıca konu içinde polemik çıkarmaya gerek bile yok.dinlemiosan post kasıp polemik çıkarmazsın zorla dinleticek yada sevdiricek değiliz(ler).şimdi haykonuda yanına al bi yerlere sürtünmeden uza.. Alıntı Rammstein neden Türkiye'de çok sevildi konu bu hitlermiş yok şuymuş buymuş uzatmadan... ))
|
||
|
||
| grubu farklı kılan şey till lindemanın bi denizi baştan sona yüzüp geçmesidir diyerek konuya espirili bi şekilde toparlamak istiyorum ve güle oynaya tatlı sözlerle seviyeli iyi sohbetler diliyorum | ||
|
||
Neo naziler ırkçıdır arkadaşlar.Türkleri değil diğer milletleride sevmezler.Almanya da türklere karşı yaptıkları vukuatları coktur şimdilerde yine var.Camilerimizi yakıyorlar.Evleri içindeki insanlarla beraber ateşe veriyorlar.Böyle cok vatandaşımızı kaybettik.Rammstein in neo nazi olup olmadığını bilmiyorum.Müziklerini beğeniyorum.Hayko da ermeni tohumu zaten .Hayko şehitlerimiz old. zamanda konserini ertelemedi.Ayrıca 10 kasımda yani dün burada konseri vardı... |
||
|
||
Alıntı Neo naziler ırkçıdır arkadaşlar.Türkleri değil diğer milletleride sevmezler.Almanya da türklere karşı yaptıkları vukuatları coktur şimdilerde yine var.Camilerimizi yakıyorlar.Evleri içindeki insanlarla beraber ateşe veriyorlar.Böyle cok vatandaşımızı kaybettik.Rammstein in neo nazi olup olmadığını bilmiyorum.Müziklerini beğeniyorum.Hayko da ermeni tohumu zaten .Hayko şehitlerimiz old. zamanda konserini ertelemedi.Ayrıca 10 kasımda yani dün burada konseri vardı... Yorumuna katılıyorum.
|
||
|
||
ya tarzları diyip geçelim işte dimi yaw
|
||