|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 dün gece tetikçiyi izledim fena bir film değildi.. |
||
|
||
örümcek adam3 de fena sayılmazdı
|
||
|
||
| Cinayet gecesi.. | ||
|
||
| tetikçi | ||
|
||
tabutta rövaşata daa yeni izleme fırsatım oldu maalesef
|
||
|
||
| Ratatoille mi ne bi animasyon var ya, heh işte o! ((: | ||
|
||
açıkcası uzun zamndır sinemaya gidemiyorum ::)fakat en son cnbce de solinoyu izlemiştim güzel filmdir tavsiye ederim
|
||
|
||
| İşaretler filmini izledim çok güseldi.... | ||
|
||
| Deprem | ||
|
||
| kelebek etkisi 2 | ||
|
||
| Ölüler evi | ||
|
||
hannibal lector ne filmdi be
|
||
|
||
alakum selam , cennetin krallığı
|
||
|
||
alakum selam , cennetin krallığı 3 sene önceki film o ![]() ![]() harry potter ve zümrüdü anka yoldaşlığı |
||
|
||
| testere3 | ||
|
||
| Sınav | ||
|
||
| hanibal_rising | ||
|
||
| testere4 | ||
|
||
| testere 4'e giremediğim için yaşamın kıyısında... | ||
|
||
| kurtlar vadisi =P | ||
|
||
| Everyone's Hero Güzel ve başarılı bir animasyon filmdi. |
||
|
||
bnn en son harry potter zümrüdüanka yoldaşlığını izledim tavsiye dehşet bişi
|
||
|
||
| 300 spartalı mükemmeldi bence |
||
|
||
zor ölüm 4 cılkı cıkmış serinin sonunda bi uçak sahnesi var evlere şenlik ![]() ölmüyor ya bruce 9 canlımıdır nedir ![]() bide bizim filmlere saçma deriz adamlar o paralarla yaptığı saçmalığı izletiyolar.... ah cüneyt abi kıymetini şimdi anlıyorum
|
||
|
||
| HİTMAN HİTMAN HİTMAN !!!!!!! gidin gidin gidin süper hele oyunun hayranları warsa kesin gitsin şahsen vizyona girdii gün gittim süper!!!!!!!!!!!!!! | ||
|
||
kazakların gururu "Borat"
|
||
|
||
musallat...
|
||
|
||
mutluluk idare ederdi
|
||
|
||
| öfke - outrage Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
| mutluluk ve 28 hafta önce ikisinide beğendim | ||
|
||
| öldüren oyun, fena değildi. | ||
|
||
| son durak 3 | ||
|
||
dün tvde mutluluk vardı güzeldi... ]
|
||
|
||
| çılgın dersane kampta yı isledim çok güsel deildi 1. daha iyiydi... | ||
|
||
| ''göl evi'' çok güzel di | ||
|
||
30 gün gece...pek beğenmedim,klasik korku filmi işte öcüler falan...ancak(izleyen varsa)yaratıkların anlaşma stili hoşuma gitmişti:
|
||
|
||
stephan king den yaratık filmini izledim fena değildi
|
||
|
||
evet filmleri güzeldir ve genelde 4 cd den aşağı olmaz..bende stephan king rüyalar ve karabasanları izledim tavsiye edrim
|
||
|
||
| ian stone'un ölümü mü neydi... orta halli bi film... en güzeli bu hafta geliyor... recep ivedik... Ayrıca 120 ; Doğu cephesindendeki jandarma birliğinde cephane tükenmiştir.. Van'da biraz cephane kalmıştır fakat eli silah tutan herkes askerde oldugu için cephaneye götürecek kişi bulmak zordur... 12-17 arası 120 genç gönüllü olur, yolda onların yaşadıkları, savaş vs. anlatılmaktadır.. Yaşadığımız bir olay olduğu için, gerçekten aktarılmıştır... Daha izlemedim ama herkesin izlemesi lazım, ben de en yakın zaman da izleyeceğim... Bir de bayrampaşa fazla kalmayacağım var, hapise suçsuz yere giren birinin yaşadıkları anlatılıyor.. Filmde 3-4 oyuncu var bildigim kadarıyla, gerisi mahkumlardan oluşuyor oyuncu kadrosunda... Zaten haberlere de çıkmıştı mahkumların filmi diye... Bu 3 filmi de izlemek lazım, herkese tavsiye ederim.. Her ne kadar izledigim olmasa da izleyecegimden simdiden yazıyım dedim, 2-3 gün sonra bir daha yazmıyım
|
||
|
||
red line izledim 7-8 saat önce.. fast and furios gibi , hoşuma gitti de , tavsiye edilebilir sanırım
|
||
|
||
| Constantine -5 kere izLedim ve doyamıyorum bu fiLme Leon kiLLer Şeytanın avukatı DefaLarca izLedim |
||
|
||
gecenin iki yüzü.. beğenmedim ama..
|
||
|
||
| şimdi ya da asla. Jack Nicholson , Morgan Freeman başrollerdeydi ve harika bir film hayata dair. Mutlaka izlenilmesi gereken bir film. |
||
|
||
''click'' filmini izledim..hiç güzel değildi..beğenmedim...
|
||
|
||
| öldüren sis | ||
|
||
öldüren sis nasıldı ben kitabını okumuştum iyi bir film mi?( )
|
||
|
||
öldüren sis nasıldı ben kitabını okumuştum iyi bir film mi?( )böceklere karsı fobim olduğundan beğenmedim ve sonu cok kötüydü öyle bir son beklemiyordum acıkcası |
||
|
||
öldüren sis nasıldı ben kitabını okumuştum iyi bir film mi?( )böceklere karsı fobim olduğundan beğenmedim ve sonu cok kötüydü öyle bir son beklemiyordum acıkcası |
||
|
||
öldüren sis nasıldı ben kitabını okumuştum iyi bir film mi?( )böceklere karsı fobim olduğundan beğenmedim ve sonu cok kötüydü öyle bir son beklemiyordum acıkcası gitme bence de(iyiyim canım hosbulduk )
|
||
|
||
öldüren sis nasıldı ben kitabını okumuştum iyi bir film mi?( )böceklere karsı fobim olduğundan beğenmedim ve sonu cok kötüydü öyle bir son beklemiyordum acıkcası gitme bence de(iyiyim canım hosbulduk ) |
||
|
||
testere 4 birde beter böcek(uzun bir aradan sonra )
|
||
|
||
| pantyhouse series -6- more more more | ||
|
||
| Anestezi (Awake), sağlam olmuş cidden. Bu akşam da 28 Hafta Sonra'yı izliycem. |
||
|
||
| Hızlı ve Öfkeli Tokyo | ||
|
||
| en son canavarı isledim hiç gsl bi film deildi korku die gitmiştik fragmanı gsldi ama film tam bi komedi | ||
|
||
| 50 ilk öpücük | ||
|
||
sokagın krallarınıizledim klasik bi hollywood aksiyon filmi ama keanu reeves çok yaşlanmış be fimin başında tanıyamamıştım
|
||
|
||
| v for vandetta | ||
|
||
| Iron Man | ||
|
||
| Bir Rüya İçin Ağıt, 300 Sparta'lı yı izlicem bugün işallah.. | ||
|
||
| bakış açısını izledim güzel bi filmdi ama sıkıcı gelebiliyo sonlara dogru :/ | ||
|
||
| American History X | ||
|
||
| Anestezi | ||
|
||
| STEP UP 2 street | ||
|
||
| 8 MM | ||