|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Yalnız Kalsın-2007 Son Kez Fırtınam Görmüyorsun Zaman Geçti Yarası Saklı |
||
|
||
Hocam süpersin sen ya ![]() Bertaraf et i de koy tam olsun ya süpersin...
|
||
|
||
| hayko cepkini hayretle takip ediyorum süper gidiyo bertaraf et'ide koyabilirsen süper olur ama benim favorim fırtınam | ||
|
||
| hayko cepkin inanılmaz derecede başarıdan bararıya gidiyor ama 2 yıl içersinde çok büyük bir yol kateddi v amacına ulaştı. | ||
|
||
hayko cepkin inanılmaz derecede başarıdan bararıya gidiyor ama 2 yıl içersinde çok büyük bir yol kateddi v amacına ulaştı. Şuan sadece Tanışma Bitti
|
||
|
||
| hayko cepkin hayranıyım.süper parcaları var. yalnız kalsın bertaraf et sonra görüşelim kaos melekler siren ölüyorum eller aldı hangimiz masumuz hüzünle karışık yasrası saklı sayabildiklerim ve coq sevdiklerim
|
||
|
||
| bunların görüntüsü kaliteli olanlarını indirebilmemiz mümkün mü? | ||
|
||
| hAyKHo a$KhıM YhAa EnN kISAaA ZhamANdhAAaa ekHlErİZz ZatHeNn DowNHLoAaDd BöLüMünDheEe BhRİrAZZz VarR ( 15 yaşlarında yeni nesil bi genç kızımızın yazı stili ( 2007 ) ) ( 10 dakkada yazdım Kimisinin normal yazı stili bu Yok böyle bişey yha!
|
||
|
||
| video paylaşım bölümü kurmalısınız yoksa herkez youtube den bu vidyoları yazıp izler..... önemli olan paylaşım........ |
||
|
||
siteyi iyice kurcala download bölümü var video - mp3 ler orda paylaşılıyo zaten .. ![]() ![]() Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
|
||
|
||
| Herkes çok zeki bir biz gerizekalıyız. | ||
|
||
| gerginlik yaratma istersen... | ||
|
||
braniac ... arkadas doğru söylüyo
|
||
|
||
abi bi dakka ben yazıya koptum ya muhahahhahaha yeni nesil çok fena gelio walla yandık
|
||
|
||
| Hayko Cepkin' in bütün klipleri mükemmel ama benim favorim Fırtınam. Ama en son klibi Melekler harika olmuş, Hayko farkını bir kez daha gösterdi... | ||
|
||
| Melekler |
||
|
||
melekler,fırtınam,yalnız kalsın
|
||
|
||
Off bir günde canlisini dinleyebilsem...!! Kliplerde yetmiyor artik