|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Türkiye'nin en çok katılımcıya ulaşan ve bu sene 5. kez düzenlenecek olan festivalde yer alacak isimler açıklandı... Within Temptation Chris Cornell Smashing Pumpkins Manic Street Preachers Franz Ferdinand Pentagram Rashit / Teoman Gripin 110 Hayko Cepkin Aslı Özlem Tekin Tabiki bu kadar değil dahası yakında açıklanacak. Biletler: Tek Gün Kombine Kamp Ön Satış 24 Mayıs - 30 Mayıs __ __ 100 YTL Regular 31 Mayıs - 31 Ağustos 70 YTL 100 YTL 125 YTL Kapıdan almak için tabi kalırsa: 1 Eylül - 2 Eylül 80 YTL 120 YTL 150 YTL Detalar yakın zamanda festival sitesinden açıklanacak, Register or Login |
||
|
||
| gideriz zaman bulursak | ||
|
||
| 2005 i ararim .. | ||
|
||
| çok fazla özenti gençlik doluyor o yüzden kaliteside düşüyor organizasyonun.. | ||
|
||
Kalitesi gittikçe düşen sömürücü bir organizasyon
|
||
|
||
| cok düştü radar live bile bu sene daha iyi... | ||
|
||
cok düştü radar live bile bu sene daha iyi... kesinlikle rockn coke seyirci için değil kesesi için çalışıyor..
|
||
|
||
| bu sene beklediğimden de sönük geçecek gibi iyice düştü kalitesi :S | ||
|
||
| Ben gideceğim, Grup ve sanatçıların lanse edilen gibi ezik olmadığını düşünüyorum en azından bence geçen seneden iyi... Chris Cornell Within Temptation Franz Ferdinand özellikle dikkatimi çekecekler... |
||
|
||
within temptation'un gelmeyeceği açıklandı yakın bir zamanda
|
||
|
||
within temptation'un gelmeyeceği açıklandı yakın bir zamanda Geldi ve oldukça da iyidi... 2-3 şarkısı dinlemiştim daha öncesinde diğer şarkıları da fena değilmiş açıkçası canlı performanslarını beğendim.
![]() |
||
|
||
Türkiyenin en çok kişi toplayan festivali yapmayın...
|
||